Sunday, September 17

Fuck For Capitalism

Ο Βασίλης ήταν 22 ετών όταν προσεβλήθη από τον active-x, τον ιό που έκανε θραύση από το 2015 και μετά. Δεν υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία που να αποδεικνύουν την προέλευσή του. Ωστόσο, αρκετοί ερευνητές έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι πίσω από τον active-x, που έφερε στο χείλος της κατάρρευσης την παγκόσμια οικονομία στα τέλη του 2030, βρίσκεται μια ακτιβιστική οργάνωση επιστημόνων με την ονομασία «Action For The Liberation Of Planet Earth», A.F.T.L.O.P.E. Οι «aftlopers» παραμένουν έως και σήμερα ένας παγκόσμιος αστικός μύθος, με μόνη τους δημόσια εμφάνιση στο διαδίκτυο, το 2017, και το 2021, όταν μετά το εικοσαήμερο παγκόσμιο τηλεσαμποτάζ μεταδιδόταν, μεταξύ των πορνοταινιών που είχαν πάρει τη θέση του κανονικού προγράμματος, ένα βίντεο πέντε δευτερολέπτων με τα αρχικά τους- μαύρα σε άσπρο φόντο και ακίνητα. Τα άλλα δέκα σποτάκια που παιζόντουσαν ήταν όλα παλιές διαφημίσεις από την δεκαετία του ’80, μεταξύ των οποίων και η περίφημη ελληνική «το φρέσκο κοτόπουλο που παίρνω για μας, κοιτάζω πάντα να ‘χει σφραγίδα βοκτάς».
Στην αρχή δεν είχε πολυκαταλάβει τι του είχε συμβεί. Βλέπετε, ο ιός active-x παρουσιάζει ένα και μοναδικό σωματικό σύμπτωμα,
το οποίο είναι η υπερβολική εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης. Αυτό είχε σαν συνέπεια εκατομμύρια κόσμος να θεωρήσει, με τη δημοσιοποίηση τους συμπτώματος, τις ιδρωμένες του μασχάλες ως ένδειξη προσβολής του από τον active-x και να τρέξουν στους γιατρούς για εξετάσεις. Ευτυχώς, κυκλοφόρησε στην αγορά ο προσωπικός μετρητής εφίδρωσης, ο οποίος ορίζει τα κανονικά επίπεδα ιδρώτα ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός. Τα κανονικά επίπεδα για τον καθένα ορίστηκαν κατόπιν ορθοσκόπησης, γεγονός που ενόχλησε πολλούς και δεν ενόχλησε αρκετούς άλλους.
Λίγο μετά την προσβολή του από τον ιό, ο Βασίλης αγόρασε εισιτήριο διαρκείας για τρεις διαφορετικές ομάδες. Ο Βασίλης δεν πήγαινε ποτέ γήπεδο. Κατόπιν, γράφτηκε στις νεολαίες τριών διαφορετικών κομμάτων. Στις τελευταίες εκλογές δεν είχε καν ψηφίσει. Όταν μαθεύτηκε ότι συμμετέχει και στις τρεις και του ζητήθηκε ο λόγος, ο Βασίλης υποστήριξε ότι «όλα τα κόμματα ίδια είναι, γιατί να μη συμμετέχω σε όλα;». Τον διέγραψαν. Στη συνέχεια συμμετείχε στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» χωρίς να είναι καν γιατρός, στην «Greenpeace», στην «Οργάνωση Για Την Απελευθέρωση Του Γιώργου Νταλάρα», στους «Επώνυμους Αλκοολικούς», στο «Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ Για Τη Διάσωση Της Ταγαροφορίας», στο «Κίνημα Για Την Επανέκδοση Του Καθημερινού Βήματος» και στο «Νέο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα». Το τελευταίο αποτελούσε μια μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σταμάτησε να υφίσταται μετά την συνένωσή του με τη Ν.Δ. Όλ’ αυτά ο Βασίλης τα έκανε ταυτόχρονα και απρόσκοπτα. Είχε φτάσει σε σημείο να μην κοιμάται καθόλου, είχε γίνει αντιπαραγωγικός στην εργασία του (παραγωγός ραδιοφώνου), τον χώρισε η γκόμενά του. Παρόλ’ αυτά ο Βασίλης, υπό την επίδραση του active-x, αποζητούσε όλο και περισσότερους τρόπους ακτιβιστικής δράσης. Έπαιρνε π.χ τηλέφωνο σε τηλεοπτικές εκπομπές και να καταγγέλλει ό,τι στραβό έπεφτε στην αντίληψή του, από τον γείτονα που είχε παρκάρει παράνομα μέχρι το αργό σέρβις στο περίφημο restaurant «Αθήναιος». Φυσικά, δεν υπήρχε συγκέντρωση και πορεία που δεν συμμετείχε. Δεν είχε σημασία τι ήταν η καθεμιά. Μπορούσε τη μια μέρα να διαδηλώνει υπέρ της ευθανασίας του Κάστρο και την επομένη κατά της μετατροπής της Μυκόνου σε Παγκόσμιο Ερευνητικό Κέντρο Για Τη Μελέτη Της Ετεροφυλοφιλίας.
Τελικά, ο Βασίλης, δυο χρόνια μετά την προσβολή του από τον active-x, κατέληξε εξαντλημένος και ένα βήμα πριν την ολική κατάρρευση. Το μόνο που θα τον έσωζε ήταν ένας έρωτας. Ένας έρωτας που ήρθε στο πρόσωπο της Βαλέριας, μιας συνομήλικης του που γνώρισε σε μια συνέλευση του Σωματείου Υπέρ Της Ηθικής Υποστήριξης Των Μοντέλων Πασαρέλας. Η Βαλέρια ήταν μοντέλο. Πασαρέλας. Σε δυο μήνες από την έναρξη του ειδυλλίου, ο Βασίλης είχε θεραπευτεί εντελώς. Ο ίδιος φυσικά δεν γνώριζε ότι είχε θεραπευτεί, καθώς δεν ήξερε ότι είχε καν νοσήσει. Ο active-x ήταν άγνωστος ακόμα, θα πέρναγαν αρκετά χρόνια μέχρι να ανακαλυφθεί και να αρχίσει η μελέτη του.
Εμβόλιο για την αντιμετώπισή του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Οι επιστήμονες όμως ανακάλυψαν, το 2029, με πειράματα που έκαναν στη μόνη πρωτόγονη φυλή του πλανήτη, ότι τα συμπτώματά του active-x υποχωρούν, στο 99% των περιπτώσεων, με τη συχνή σεξουαλική συνεύρεση. Επίσης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι έχουν έντονη ερωτική ζωή, έχουν 1234 φορές λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τον ιό, από αυτούς που δεν κάνουν σεξ αρκετά συχνά.
Aξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 και μετά, οι περισσότεροι άνθρωποι απείχαν από το παραδοσιακό σεξ, επιδιδόμενοι στη χρήση υποκαταστάτων της σεξουαλικής ικανοποίησης σε μορφή φαρμακευτικών παρασκευασμάτων και στο σεξ μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Αυτό συνετέλεσε στην εξάπλωση του ιού και την εκδήλωση πανδημίας, η οποία, όπως είπαμε, παραλίγο να οδηγήσει στην κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.
Mετά την ανακάλυψη της σύνδεσης του sex με την καταπολέμηση του active-x, όλοι το έριξαν στο παραδοσιακό πήδημα, αποκαταστάθηκε η παγκόσμια τάξη και σώθηκε το καπιταλιστικό σύστημα.
Ιδρύθηκε και μια ακτιβιστική οργάνωση, η Fuck For Capitalism, η οποία αριθμεί πάνω από 150 εκ. μέλη απ΄ όλο τον κόσμο. Πρόεδρός της ο Τζορτζ Μπους ο 6ος.

19 Comments:

Blogger NinaC έγραψε...

Βρε, συφοριασμένο!

Ανεβάζεις ποστ 8 και κάτι, ενώ θα έπρεπε να είστε ήδη εδώ???

Ουστ, πλέον!!!!

9/17/2006 08:32:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Εγω ειμαι το εξαρτημα και ο γιος μου το ανταλακτικο...

Γεννατε γιατι χανομαστε...
Γεννατε να σωθουν τα ασφαλιστικα ταμεια...
Γεννατε γιατι δεν εχουμε στρατιωτες...
Γεννατε να στηριξουμε το καπιταλιστικο συστημα...

ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Καλα ντε, λεμε και κανα αστειο να περνα η ωρα...

Νομιζω οτι προσεβληθηκα απο τον ιο active-sex...Τι να κανω γιατρε μου...?

9/17/2006 08:56:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

αυτό με τα άλλα ντ' άλλων διαρκείας κάτι μου θύμισε.....
ο σύλλογος 'μοντέλων πασαρέλας' έφερε στο μυαλό μου την κατηγορία ανορεξικό μοντέλο πρωινάδικου που πηδιέται για μια μυτιά, έχει συμμετάσχει στα playmate, και υπάρχει πάντα κάποιος Βασίλης που γνωρίζουμε και κατά δήλωση του την έχει πάρει....κάποιος που δεν θα θέλαμε να το λέει....ο Νταλάρας να μείνει μέσα εκεί που τον βάλανε...το σχόλιο για το Βήμα χτύπημα κάτω από τη μέση...τα Ταγάρια τα σκίαζομαι, όχι πάλι, επεταξάμην τα Sergio Rossi, τα Jimmy Choo και τα Prada για να μη τα ματαδώ...και η ψυχαναλύτρια φίλη δήλωσε καθαρά γαμηθείτε γιατί χανόσαστε....τι να πω, ξέρεις πως να στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή :)

9/17/2006 09:28:00 pm  
Blogger nosyparker έγραψε...

LOL :-D Γ^μάτε γιατί χανόμαστε!

9/17/2006 09:28:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Είναι αυτό που λένε Πηδάτε γιατί χανόμαστε ένα πράγμα ε; :P

9/17/2006 09:39:00 pm  
Blogger Χαμένο κορμί Î­Î³ÏÎ±ÏˆÎµ...

Λές να υπάρξει και σχετικό επίδομα πηδήματος ;;;

Λές το πήδημα μετά να το κατατάξουν στα βαρέα ;;;
(έτσι κι αλλιώς, για μερικούς βαρύ τους πέφτει. Βλέπε-> σύζυγος)

9/17/2006 09:53:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

afksanesthe kai plhthnesthe!!

esy pascal kindyneveis ap ton io ths agamias? :PP

m'aresei to finale sou! poli omos! o bush o ektos! les kai eimaste ston plamhth ton pithikon me enan mpampouino gia proedro!

9/17/2006 10:13:00 pm  
Blogger Кроткая έγραψε...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!

-το ποστ γαμάτο, αλλά δε στο λέω γιατί τα πήρα τώρα!

9/17/2006 11:27:00 pm  
Blogger fieryfairy έγραψε...

τέλειο ποστ, εύστοχο και σαρκαστικότατο. πώς μπορώ να γραφτώ στην οργάνωση; έχει λες εδώ υποκατάστημα;

9/18/2006 10:09:00 am  
Blogger fieryfairy έγραψε...

τέλειο ποστ, εύστοχο και σαρκαστικότατο. πώς μπορώ να γραφτώ στην οργάνωση; έχει λες εδώ υποκατάστημα;

9/18/2006 10:09:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Βλέπω περνάς την εποχή πολιτικό sci-fi. Πολύ ωραία.

Για να καταλάβω τώρα: όσοι είναι σε συλλόγους, σωματεία κλπ δεν γαμάνε;

Όσοι ήταν κάπου (π.χ. στην ΚΝΕ) και έφυγαν (π.χ. ξέρεις για ποιους μιλάω) το έκαναν για να έρχονται σε σεξουαλικές συνευρέσεις; Επιτέλους;

Γιατί αυτό θα εξηγούσε πολλά...
;^p

9/18/2006 10:51:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

πάντως ο Θεός το φύλαξε το παιδί και δεν έγινε blogger παρόλα αυτά

9/18/2006 11:26:00 am  
Blogger Βαγγέλης Μπέκας έγραψε...

Fuck for capitalism!( Καλό, καλό... )
Ή αλλιώς: Για τον καπιταλισμό ρε γαμώτο!
Προβλέπω ότι το 2246 να είναι ένας από τους βασικούς ψυχολογικούς λόγους ανδρικής ανικανότητας...

9/18/2006 12:31:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

CD: Ε, δεν αργήσαμε και πολύ. Αργήσαμε;

λύκος: A, τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε. Enjoy it.

specialk: Τα σχόλιά σου είναι σουρεάλ. Συνέχισε :PPP

nosyparker & confused: Κάπως έτσι

χαμένο κορμί: Λες να μας πληρώνει το κράτος κάθε φορά που πηδάμε;

toolman: thanks. Όχι ρε, δεν κινδυνεύω από τον ιό της αγαμίας. Ανάγωγε.

krotkaya: Α, κοίτα να δεις. Δεν ξενιτευτήκαμαν εμείς.

πάνος: ευχαριστώ φίλτατε

fieryfairy: Η οργάνωση δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα, όπως είδατε και από τις ημερομηνίες που αναφέρονται στο ποστ μου. Μπορείτε να περιμένετε όμως. Εν τω μεταξύ, κάντε εξάσκηση.

mpampakis:
"Όσοι ήταν κάπου (π.χ. στην ΚΝΕ) και έφυγαν (π.χ. ξέρεις για ποιους μιλάω) το έκαναν για να έρχονται σε σεξουαλικές συνευρέσεις; Επιτέλους;"
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται και πολύ η κατάστασή τους.

drrama queen: Έγινε. Αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το μπλογκ του.

vitamibarouak: :PPP

lizard king: Καλησπέρα. Ο Αργύρης δεν παίθανε, απλά κοιμάται.

9/18/2006 02:00:00 pm  
Blogger vromogato έγραψε...

ορθοσκόπιση για έλεγχο του φυσιολογικού επιπέδου εφίδρωσης?
αυτό ήταν μπηχτή για το πόσο ιδρώνει ο κώλος μας
ελπίζω το 2134 μ.Χ. να ορίζεται με ακουόγραμμα μπας και ιδρώσει το αυτί τους (εγώ σχεδιάζω να έχω φύγει μέχρι τότε στο εξωτερικό)

9/18/2006 02:30:00 pm  
Blogger Αλεπού έγραψε...

Πολύ καλό το ποστάκι! Μου λείψατε χθες που δεν σας είδα.

9/18/2006 02:39:00 pm  
Blogger bbchris έγραψε...

Είχε την Μπαρμαρέλα η τηλεόραση το ΣΚ;

9/18/2006 04:06:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

vromogato: αν ιδρώνει λέει...

αλεπού: δεν πειράζει ρε, άλλη φορά.

chris: Όχι. Μπορώ και χωρίς την έμπνευση της Μπαρμπαρέλας.

9/18/2006 08:00:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

I guess so, but it is just the way they are Cpt Darling ........ :)

9/18/2006 09:23:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Jerk or jerk off? » | H γυναίκα της ζωής μου: » | Οι «Λιποδιαλήτες» και οι χοντρές με τα κολάν » | Αγγελική » | Χρόνια Πολλά Περσεφόνισσα » | Καμιά... » | Aεροποράτο » | ... » | 2035 μ.Χ » | . »