Wednesday, July 12

Τhe pussy value και το lifestyle του βλαχοκαπιταλισμού

Η αξία ενός αγαθού είναι ευθέως ανάλογη της σπανιότητάς του. Ωραία μέχρι εδώ. Γιατί λοιπόν το μουνί (και ειδικά στην Ελλάδα) αποτελεί ένα από τα πιο υπερτιμημένα αγαθά, από τη στιγμή που στατιστικά, οι γυναίκες είναι όσες περίπου και οι άντρες και εξίσου διαθέσιμες; Ποιος είναι ο παράγοντας που ανεβάζει την τιμή του;
Ο παράγοντας είναι ανθρώπινος. Είναι «ο μαλάκας ο μουνάκιας ο Έλληνας». Eξηγώ: Κάθε φορά που ο χατζηπαπάρας και επίδοξος γαμιάς πληρώνει ένα σημαντικό ποσοστό από το μισθό του στο trendy restaurant για να ικανοποιηθεί η μαντάμ που συνοδεύει για να του κάτσει έτσι πιο εύκολα, η αξία του μουνιού ανεβαίνει. (Προσοχή: η έμφαση στην παραπάνω πρόταση να δοθεί στο «σημαντικό ποσοστό» και στο «για να του κάτσει πιο εύκολα»).
Κάθε φορά που ο μπούλης με τα ζελεδιασμένα αρχίδια κυνηγάει τη γκόμενα που τον έχει κλάσει Χ φορές (όπου X είναι οποιοδήποτε νούμερο μεγαλύτερο από το 1), η αξία του μουνιού ανεβαίνει. Κάθε φορά που πηδάει
μια γκόμενα και μετά φέρεται λες και του έκανε και χάρη, η αξία του μουνιού ανεβαίνει. Κάθε φορά που μια γκόμενα χρησιμοποιεί με επιτυχία τον περίφημο σεξουαλικό εκβιασμό (αν δεν κάνεις αυτό, δεν σου κάθομαι), η αξία του μουνιού ανεβαίνει.
Οι υπόλοιποι, ψυχικά υγιής και νορμάλ άντρες, οι οποίοι δεν έχουν καμιά διάθεση να «πληρώσουν» για ένα αγαθό παραπάνω απ’ ότι αξίζει, κολλάνε τη ρετσινιά του «αναίσθητου», του «εγωιστή», του «παρτάκια» κ.λπ κ.λπ.
Όσο ανεβαίνει η αξία του μουνιού, τόσο έλκει τον χατζηπαπάρα που αναφέραμε παραπάνω. Και όσο αυτός έλκεται, τόσο ανεβάζει την αξία του μουνιού.
Πώς θα σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος; Η μόνη λύση είναι να κατανοήσει ο κάθε μαλακοτρίφτης ότι το πουλί του έχει την ίδια αξία με το αιδοίο. Όπως μια γκόμενα «σου κάθεται», έτσι κι’ εσύ «της κάθεσαι». Το σεξ είναι εξίσου ευχάριστο και αναγκαίο και για τα δύο φύλα. Η προέκτασή του, η συντροφικότητα, το ίδιο. Κανένας δεν κάνει χάρη σε κανέναν.
Βέβαια, η ψευδοlifestyle κουλτούρα, ως γέννημα θρέμμα του βλαχοκαπιταλισμού, γνωρίζει πολύ καλά ότι με το να διατηρεί ψηλά την αξία του μουνιού (διαβάστε κάνα δυο περιοδικά και θα καταλάβετε τι εννοώ), επωφελείται.
Καλώς ή κακώς, την αγοραστική δύναμη (με βάση το εισόδημα) την έχουν ακόμα οι άντρες. Ωστόσο, οι καλύτεροι καταναλωτές, είναι οι γυναίκες. Οπότε, πρέπει ή ο άντρας να καταναλώνει, έχοντας ως έξτρα κίνητρο την κατάκτηση/διατήρηση μιας γυναίκας (βλέπε π.χ το restaurant παραπάνω), ή η γυναίκα να καταναλώνει χρησιμοποιώντας το «αγοραστικό δυναμικό» του άντρα (βλέπε «του δανείστηκα την πιστωτική»). Μια λύση, η οποία προωθείται τελευταία, είναι η δημιουργία του/της «αντρογυναίκας», ενός άντρα ο οποίος καταναλώνει εξίσου με μια γυναίκα (βλέπε τους μετροσέξουαλ).
Αυτό που συνήθως αποκρύπτεται σε τέτοιου είδους έντυπα, είναι το εξής απλό: Το μόνο που χρειάζεται για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου, είναι η ερωτική έλξη. Επίσης, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται για να την κρατήσεις, είναι η διατήρηση αυτής της έλξης.
Την επόμενη φορά που «λοκάρετε» μια γυναίκα, ρίξτε μια προσεχτική ματιά στην «τιμή» της. Αν σας φανεί υπερβολική με βάση αυτά που προσφέρει (ψυχικά, πνευματικά και σωματικά), ψωνίστε από αλλού. Είπαμε, είμαστε κυνηγοί, αλλά δεν θα ξοδέψουμε και 85 σκάγια για ένα κοτσύφι.

PS. Για όσους δεν κατάλαβαν, όλα αυτά τα γράφω γιατί είμαι ένας μίζερος μισογύνης που έχει να πηδήξει από τα 17 του.

36 Comments:

Blogger sorry_girl έγραψε...

Ωραία εντάξει ευτυχώς που έκανες το τελευταίο σχόλιο και σώθηκε το κείμενο!
Πάντως υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη άποψη με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα..

7/12/2006 11:37:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

Μόνο που εγώ έχω δίκιο.

7/12/2006 11:39:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

:PPP

7/12/2006 11:48:00 am  
Blogger sorry_girl έγραψε...

Αυτό εννοείται!
(πότε θα σταματήσω να σε χαιδεύω και θα αρχίσω να τσιρίζω δεν ξέρω! lol!)

7/12/2006 11:49:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μπα δεν έχεις καθόλου δίκιο..γιατί ειδικά εσύ δεν είσαι από τους τύπους που τα σκάνε σε μια γυναίκα...μάλλον το ακριβώς αντίθετο μπορεί να συμβεί και από κάποια φάση και μετά μπορεί να σε χαλάσει κιόλας γιατί δε σου είναι και αρκετό.

Νομίζω ότι ένας τόσο υπερεκτιμήμενος και υπερτιμημένος γκόμενος σαν και εσένα δε δικαιολογείται να γράφει τέτοιου είδους κείμενα.

7/12/2006 12:49:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Σου αξίξω

7/12/2006 12:53:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ξεχνάς κάτι φίλε μου, τους Αλβανούς. Οι γυναίκες έχουν πλέον κι αυτές εναλλακτική. Βέβαια έχουμε κι εμείς: Ουκρανές, ρωσίδες κλπ. Άρα ο νόμος προσφοράς και ζήτησης ισχύει στο ακέραιο.

7/12/2006 01:05:00 pm  
Blogger Idάκι έγραψε...

Έχω βάσιμες υποψίες ότι το ΥΓ. είναι κατάφωρο ψέμα.

Πέραν αυτού, συμφωνώ και επαυξάνω με το κείμενο, και θέλω να προσθέσω πως όλες οι γκομενίτσες (βλέπε τσουλίτσες) που ανεβάζουν το pussy value στην αγορά κάνουν χαλάστρα σε όλες εκείνες που αναγνωρίζουν την εξίσωση της αξίας αμφότερων των οργάνων ΚΑΙ δεν επιθυμούν γκόμενο δια ζωής, αλλά μια σειρά πηδημάτων με κάποιον τυχαίο. Που μπορεί να είναι στην συνομοταξία που αναφέρεις, δεν υπάρχει λόγος να βρει κανείς αξιόλογο άτομο για πήδημα, έτσι;

Ε λοιπόν, μόλις το άτομο πάρει χαμπάρι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψει τα μαλλιοκέφαλά του για να σε ρίξει, φρικάρει και εν συνεχεία παίρνει δρόμο! Δεν βρίσκει νόημα στο δωρεάν πήδημα και επιπλέον φοβάται μην τυλιχθεί. Δε πα να εξηγείς εσύ, έχεις ξεγραφτεί πλήρως, κι αν άξιζε κ το πήδημα, στον επόμενο τυχαίο ζαρώνεις τη μύτη. Τζίφος η επιχείρηση.

Προσοχή - δεν είναι δύσκολη η επιλογή του επιλαχόντος, αλλά αν ήθελα να βασανιστώ με επιλογές, έψαχνα κ σωστό γκόμενο στην τελική...

Αυτά. Α, ξέχασα. Θάνατος στα ακριβά μουνιά :-PP

7/12/2006 01:38:00 pm  
Blogger Durden_Alie έγραψε...

Πασκάλ, σου 'χω πει ότι σε πάω; :-)

Καλημέρα!

7/12/2006 01:45:00 pm  
Blogger Rodia έγραψε...

Νεοπλουτίστικο βλαχομπαρόκ φίλε μου... Ο νόμος «το ακριβό είναι και το καλό» έχει θάψει τα μαγαζάκια της οδού Αιόλου προβάλοντας τις κολονακιώτικες μπουτίκ. Τι να πει κανεις... Ματάκια δεν υπάρχουν να δουν ότι τα ίδια προϊόντα πουλιούνται παντού;
Ματάκια μπορεί υπάρχουν βέβαια, και να βλέπουν επίσης, αλλά... μπαίνει στη μέση το πρεστίζ..!!!

Υ.Γ. Αντε βρε, δεν ήξερα ότι ακόμα δε συμπλήρωσες τα 18... Είσαι μικιό ακόμα, θα μάθεις να αντιστέκεσαι.

:-)

7/12/2006 02:07:00 pm  
Blogger Nada έγραψε...

...Σε παραπέμπω στον λατινικό τίτλο του μπλογκ μου, για να εκφράσω τη σχάση με τα λεγόμενά σου!!!

7/12/2006 02:16:00 pm  
Blogger Nada έγραψε...

«Σχέση» εννοούσα (αν και το «σχάση» δεν ακούγεται άσχημο!)

7/12/2006 02:16:00 pm  
Blogger triantara έγραψε...

Να στο πω σύντομα:

yep!

7/12/2006 02:37:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

μπα αποκλείεται να έχεις να πηδήξεις από τα 17 σου. σιγά μην αν είχες αυτά τα μυαλά τότε να πήδαγες, αλλά κάτι σε βασανίζει και σένα και μάλλον σε λάθος target group! και παρακαλείς να μην ψυχαναλύω, να υποκλιθώ καλύτερα μήπως? πάντα κάποιες τις πηδούσαν έτσι, πάντα κάποιοι σκέφτονται αλλιώς. και όποια δεν της τα ακουμπανε τι κατάλαβε , λες να πήρε κανένα βραβείο ή να εκτιμήθηκε το έργο της ή η παρουσία της?

7/12/2006 03:37:00 pm  
Blogger Ανέστης Μ. έγραψε...

de symfwnw pou to 8eteis agorastika to 8ema.Kserw omws oti den to ennoeis.Sthn koinwnia pou apovlepw(des to teleytaio post mou)8a ftiaxtoun rompot gkomenes pou 8a'xoun stantar times kai apodosh.Tote kai mono tote 8a apokthsei vash to post sou.

7/12/2006 03:44:00 pm  
Blogger ονειροπόλος πάνθηρ... έγραψε...

......simple as that......
Well done!!!!

7/12/2006 03:48:00 pm  
Blogger bbchris έγραψε...

Αυτό με το ψυχικά υγιής και normal το κατάλαβα. Όλες οι πρώην μου έχουν εξαντλήσει το ζωικό βασίλειο για να με χαρακτηρίσουν. Βάσει στατιστικής το γουρούνι έχει απόδοση 1.05.... Το γαϊδούρι έχει λίγο παραπάνω στο 1.15 και το ζουζούνι για κάθε ευρώ που βάζεις παίρνεις πίσω 280...

Στο τέλος όμως έχω κάποιες ενστάσεις.
Δηλαδή.
Έχεις στήσει την ξώβεργα και είσαι έτοιμος να χτυπήσεις το μπεκατσόνι... υπάρχει ποτέ περίπτωση να σου δείξει τα terms and conditions πριν, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να πεις το κλασσικό “φύγε από κάτω κοπέλα μου γιατί βάφουμε...” πρωτού τα πράγματα γίνουν μη ανατρέψιμα;
Όχι, αν υπάρχουν να μας πεις που έχουν φωλιά, να πάμε να στήσουμε εκεί τις ξώβεργες... ;)
Στην πραγματικότητα σου δίνουν όλο το γήπεδο να ξεδιπλώσεις όλα τα δικά σου term & conditions και σε τσακίζουν στην αντεπίθεση όταν θα έχεις πιστέψει ότι “το ‘χεις”. Εξαιρείται η περίπτωση του βλαχομπαρόκ μπούλη που ισχύει το πάρε ότι θέλεις παλιατζή και πάμε σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Εάν δουν ότι τα terms & conditions είναι αδιαπραγμάτευτα σου πετάνε ένα “σε βλέπω σαν φίλο” και προσπαθούν να σε “κάνουν άνθρωπο” μέχρι να βρουν μπούλη, σε ξεχάσουν και γλιτώσεις. Γιατί αλλιώς θες δεν θες έχεις κληρώσει παλτό για τον χειμώνα. Η τρίτη περίπτωση είναι των subjects. Σου δίνουν αυτά που δεν τις ενδιαφέρουν, εσύ θεωρείς ότι είσαι κερδισμένος, χαλαρώνεις και βρίσκεσαι “δεμένος” σε χρόνο dt...

M’ αυτά και μ’ αυτά κρατιέται το pusy value σε υψηλά επίπεδα...

7/12/2006 03:50:00 pm  
Blogger vromogato έγραψε...

η τιμή δύσκολα θα πέσει αλλά άκουσα κάτι για μουνοδάνειο από την εμπορική

7/12/2006 04:05:00 pm  
Blogger αλκιμήδη έγραψε...

Εμένα θα ήθελα να μου λείσετε αυτή την απορία, ω, αντρες bloggers:
Γιατί όταν βγαίνω ραντεβού με άντρα και προσφέρω να κεράσω εγώ αυτός προσβάλλεται;
Όπως μου είπε κάποιος,
"don't be a ball breaker"

7/12/2006 04:06:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ρε pascal.....τώρα που το σκέφτομαι μήπως παθαίνεις γλωσσοδέτη όταν κυνηγάς? διότι εδώ σου υποκλίνονται όλοι τσάμπα (και βερεσέ).....και για pascal πήδημα...λοιπόν τι γκρινιάζεις... μια υπόκλιση και το έλυσες το θέμα με την κάθε μία. μετά την υπόκλιση άσε ότι έχεις ευχαρίστηση στο κομοδίνο και αγόρασε και κανένα πατάκι γιατί τα πατώματα στο blogσπιτό σου είναι σκληρά ;)

7/12/2006 04:41:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Υπερτιμημένο το μουνί? Το αντίθετο, τζάμπα είναι.

Πιο τζάμπα δε γίνεται.

Βεβαια, όπως σε όλα τα πράγματα, το καλό πράμα το πληρώνεις κάτι παραπάνω, όπως πχ όταν πας να πάρεις φρούτα από το μαναβη του Ψυχικού.

Αλλά, αν δεν σε πειράζει να παρεις δεύτερο πράμα, μέχρι που θα σε πληρώσουν και από πάνω!!

Τη χρυσή εποχή του μουνιού ζούμε!!

7/12/2006 05:57:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

@anonymous: ο νόμος μπορεί να ισχύει, ναι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο θέμα ποσότητας, αλλά και θέμα ποιότητας (το πώς το κάθε φύλο διεκδικεί το άλλο)

@id: Μακριά από αυτούς τους απαίσιους και κομπλεξικούς που περιγράφεις. Συμφωνώ. Όντως ορισμένοι όταν βλέπουν ότι μια γυναίκα είναι περισσότερο straight forward απ' ότι έχουν συνηθίσει, κόβουν πέρα.

durden alie: Καλησπέρα ρε φίλε. Πήζεις ακόμα στη δουλειά;

rodia: Το ακριβό πάντα θα υπάρχει ροδιά μου. Το θέμα είναι αν αξίζει να πληρώσεις ή αν είναι μαιμού το πράγμα. Μου άρεσε πολύ ο ορισμός σου.

nada: point taken. Tα σέβη μου.

triantara: Διάβασα και το ποστ σου. Καλύτερο από τούτο 'δω. Καλησπέρα.

specialk: Έχουμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας νομίζω. Δεν κατάλαβα και πολλά απ' όσα μου έγραψες, λυπάμαι. Σκέφτηκα ότι ίσως με ειρωνεύεσαι απλά, αλλά δεν μπορεί να έχεις τόσο θράσος...

wilhem: Δεν μιλάω μόνο για χρήματα. Δεν χρειάζεται να είναι εμφανής η "τιμή" και η "απόδοση". Μπορείς να τα καταλάβεις και από μόνος σου.

un: thanks

chris: Ώπα. Σιγά- σιγά. Πρώτον, δεν θεωρώ ότι υπάρχει μη αναστρέψιμος κατάσταση. Όποτε θες την κάνεις. Όσο για τα terms και conditions, σκέψου ότι ότι όπως έχει αυτή τα δικά της έχεις κι' εσύ τα δικά σου. Αν δεν της αρέσουν, αντίο και χάρηκα πολύ μανδάμ για την γνωριμία. Γενικά πάντως έθιξες πολλά γυναικεία τερτίπια, στα οποία δεν μπορώ να αναφερθώ σε ένα comment μόνο (με αποκορύφωμα το θεικό και "all time classic" θέλω να μείνουμε φίλοι). Μ' έκανες και γέλασα πάντως, ζουζούνι :PPPP

vromogato: Mε τι επιτόκιο;

alcimede: Χμμ...δεν ξέρω. Πάντως, καλό είναι στο πρώτο ραντεβού να αφήνεις τον άλλο να πληρώσει αν θέλει ο άνθρωπος. Φυσικά, εσύ θα προθυμοποιηθείς να βάλεις τα μισά. Αν δεχτεί, πάλι δεν τρέχει τίποτα. Δεν σημαίνει ότι είναι και σπάγκος...

nuwanda: Δεν είπα ότι δεν το βρίσκουμε εύκολα man. Είπα ότι είναι υπερτιμημένο, ακόμα κι' αν το βρίσκεις εύκολα. Αυτό το παράδοξο εντόπισα.

7/12/2006 11:17:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

έχεις δίκιο ήμουν ασαφής.
αποκλείεται να έχω θράσος?
μην αποκλείεις τίποτα σε αυτή ή την άλλη ζωή.....η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. το μόνο που ζητάω είναι να σταματήσουν οι υποκλίσεις και να αρχίσει κάτι πιο δημιουργικό σαν έκφραση του θαυμασμού των απανταχού funs, έτσι για αλλαγή....

7/12/2006 11:39:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Με τις παπαριές που γράφετε,θα μπορούσατε να γίνετε πολιτικοί.Κι εσείς ακόμα κάθεστε πίσω απο το 17ιντσο μόντιρο;;;

7/13/2006 12:22:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ανώνυμε 17 ίντσες εδώ που έχουμε φτάσει είναι μεγάλο πράγμα.....πολιτικοί ε

7/13/2006 09:26:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μπαίνω στα blogs μετά από μέρες και διαβάζω ΠΑΛΙ για μουνιά! Μια χαρά είμαστε.

Αφήνω την 23' οθόνη μου και πάω για βουτιά στο Ιόνιο. Μεσιέ Pascal, το ίδιο επιθυμώ και για εσάς.

7/13/2006 04:42:00 pm  
Blogger triantara έγραψε...

@dear pascal: η μετριοφροσύνη έχει ροζ χρώμα. επίσης είναι για τους μέτριους. οπότε δεν σου πάει... ;Ρ

7/13/2006 04:43:00 pm  
Blogger des έγραψε...

Και οι χαζοκαυληδες που ανεβάζουνε την αξία του μουνιού για να δειχτούνε; φαυλος κύκλος..
Πάντως σε γενικές γραμμές η επάνδυση σε ακίνητα είναι η καλύτερη. Και αποδίδει, μακροπρόθεσμα. Εκτός κι'αν κανείς (και προσοχή δεν λέω καμιά)επενδύσει σε ενα καλό μουνί. Αποδίδει εξίσου.

Με το συμπάθειο, και καλά ξηγιέσαι Πασκάλ, αλλά το καταστρέψαμε.
Πές πές κάναμε το γαμήσι (και δεν λέω σεξ, έρωτα και τέτοιες παπάρες) παρακαλετό και της απαξίωσης. Πως λέμε το γαμήσαμε και ψόφησε; μας ζαλίσανε τον έρωτα; ..κάπως ετσι..

7/13/2006 07:49:00 pm  
Blogger isobel έγραψε...

δε μπορώ παρά να συφωνήσω περισσότερο μαζί σου...
κ άκου τώρα κ την πίκρα που τρώμε εμείς στην υπόθεση:
είσαι γυναίκα, αλλά δεν είσαι η γνωστή νιάου-αδιακρίτως με το ανεβασμένο value (βεβαίως δεν είσαι κ κανας βαγγελομαρίας) απλά έχεις κ λίγο brains,
αν λοιπόν η κάθε καρακάξα ξέρει ότι το value της είναι πολυυυυ ανεβασμένο,
εσύ τι πρέπει να επιδιώξεις να ναι κατεβασμένο το δικό σου; ε όχι βέβαια, απλά θες αυτό που αξίζεις αυτό + να παίρνεις
έλα όμως που τη σήμερον ημέραν ο κυνηγός αν δει κοτσύφι ξοδεύει 10000 σκάγια ενώ αν δει σπάνιο πουλί του παραδείσου, αποβάλλει το κυνηγετικό του ένστικτο κ προτιμά να κάθεται να το χαζεύει... μόνον
(life's a bitch)!!!

7/15/2006 01:01:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μ΄ εχουν αγαπησει ανειδιοτελως...Μ΄εχουν φιλησει,μ΄εχουν χαιδεψει χωρις να μου ζητησουν τιποτα...Αυτο φιλε δεν θα το βρεις ποτε ,οσα κι αν πλειρωσεις...Μια γυναικα που πρεπει να τη ¨πληρωσεις¨για να σου κατσει,δεν ειναι η γυναικα που ψαχνω εγω...Αλλοι το κανουν...Ειμαι τυχερος και γουσταρω...Και μη φανταστειτε κανα κουκλο...Κι ομως εφαγα "φιλετο" ...

7/15/2006 06:52:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Molis katalavoun oi kopelitses oti to mouni den einai gia na to deixneis alla gia na to dineis epishshs, tha vrethoume sto shmeio isorropias ths mikromounikhs theorias...kai ftanei poia me thn paparia: "ma pou phgan oi antres?"

7/17/2006 06:17:00 pm  
Blogger Cérulaire έγραψε...

Οι παρατηρήσεις είναι εύστοχες. Διαφωνώ όμως με την ανάλυση. Η υψηλή τιμή του μουνιού προκύπτει από το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν το διαθέτουν εύκολα με συνέπεια οι άντρες να το πληρώνουν ακριβά -όσοι το επιλέγουν. Αλλά και όσοι δεν το πληρώνουν πρέπει να αναπτύξουν άλλες τακτικές-τεχνικές για να το έχουν. Απλά γιατί η προσφορά του αγαθού είναι πράγματι περιορισμένη. Άλλωστε δες πόσος κόσμος κολλάει σε σχέσεις και από μικρή ηλικία. Ένας λόγος σίγουρα είναι το σίγουρο σεξ.
Αυτά συμβαίνουν επειδή οι γυναίκες -η πλειοψηφία τουλάχιστον-δεν μπορούν να δουν το σεξ απλά σα μια ευχαρίστηση, αλλά το συνδέουν κατ-αναγκαστικά με συναισθηματικές και κοινωνικές αναφορές.

7/19/2006 04:44:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Πληρωστε το τιμημα της ηδονης κοροιδα του lifestyle και της μικροαστικης αντιληψης...

7/19/2006 05:25:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Πληρωστε το τιμημα της ηδονης κοροιδα του lifestyle και της μικροαστικης αντιληψης...

7/19/2006 05:25:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

8/11/2006 11:34:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

That's a great story. Waiting for more. » »

2/07/2007 04:38:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Ο προστατευτικός και ο νταβατζής » | Συνθηματολογία » | Μουντιαλογίες » | Τι είπε ο Ματεράτσι στον Ζιντάν » | Oι τρεις φασίστες » | Απολυθείτε με στιλ » | Thirty-nothing » | Tσιγάρα και αλκοόλ » | Μπρατσάκια » | Routinne »