Tuesday, September 26

Έμαθα πως είσαι Λιάγκας

Πώς έχασα πέντε χιλιάδες ευρώ)

Όταν πήγαινα τρίτη λυκείου άκουγα ακόμα μέταλ. Και όχι μόνο άκουγα, αλλά φορούσα και κολλητά τζιν, μπλουζάκια iron maiden και τέτοια. Το μαλλί δεν μπόρεσα ποτέ να το αφήσω μέχρι τη μέση (ευχαριστώ τον πατέρα μου γι' αυτό).
Είχα εκλεγεί πρόεδρος του 15μελούς (με βοήθησαν σ’ αυτό ο φανταχτερός και το τμήμα του, χωρίς τους ψήφους τους δεν θα έβγαινα).
Μια μέρα, άνοιξη ήταν αν θυμάμαι καλά, ήρθε στο σχολείο ένας κύριος. Τσιγγάνος πρέπει να ήταν, αν κατάλαβα καλά από την προφορά του (σκούρο χρώμα πάντως, είχε). Ζήτησε τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς. Τον βρήκα και μου είπε ότι πουλάει κάτι εικονίτσες της Παναγίας γιατί μαζεύει χρήματα για την οχταμελή οικογένειά του. Τον πίστεψα. Το γεγονός ότι είχε ένα χέρι, βοήθησε φυσικά πολύ. Χτύπησε το κουδούνι για μέσα. Του είπα να περιμένει λίγο. Πήρα μερικά χρήματα από το ταμείο του σχολείου (μικρό ποσό) και του τα έδωσα. Οι άλλοι ήταν στις αίθουσες. Τις εικονίτσες τις κράτησα κάτω από το θρανίο. Δεν μου πήγαινε να τις μοιράσω. Σκέφτηκα να τις δώσω στον θεολόγο μας κι’ ας τις έκανε αυτός ό,τι γούσταρε. Την επόμενη μέρα έκανα κοπάνα.
Την ημέρα που έλειπα γιατί είχα γκόμενα και έκανα κοπάνα για να πάμε για καφέ και χαμούρεμα σε κάνα παρκάκι, συνέβη το εξής: κάποια ηλίθια κοριτσάκιατου γυμνασίου που συστεγαζόταν με το λύκειό μας και έκαναν γυμναστική την ώρα που με είδαν να μιλάω στον τύπο, ανέφεραν το γεγονός στη γυμνασιάρχη τους (μια κακάσχημη πενηντάρα που αν δεν είχε κόμπλεξ κατωτερότητας τότε εγώ είμαι ο μπάτμαν), λέγοντας, πάνω κάτω, ότι «ένα παιδί από το λύκειο πήρε ναρκωτικά». Είδαν εμένα δηλαδή να δίνω χρήματα και να παίρνω το σακουλάκι με τις εικονίτσες και συμπέραναν ότι το αγαπημένο μου gadget είναι μια σύριγγα.
Η γυμνασιάρχης, ως ντιπ για ντιπ ηλίθια και αγάμητη, κάλεσε την αστυνομία. Έγινε χαμός. Έψαχναν να με βρουν. Δεν υπήρχαν κινητά τότε, πήραν στο σπίτι. Το σήκωσε η μάνα μου και, περιττό να σας το πω, κόντεψε να μείνει στον τόπο. Εν ολίγοις, βγήκε η βρώμα ότι είμαι ναρκομανής. Φυσικά, η παρεξήγηση λύθηκε. Αλλά η βρώμα πήρε κάμποσο καιρό μέχρι να ξεπλυθεί.
Το να διαδίδεις φήμες σήμερα είναι τόσο εύκολο όσο ήταν και πριν από εκατό χρόνια. Μόνο που πλέον η κλίμακα έχει αλλάξει. Παλιά η βρώμα απλωνόταν τοίχο- τοίχο, τώρα απλώνεται οθόνη- οθόνη (τηλεόρασης ή υπολογιστή), σελίδα-σελίδα (εφημερίδας ή περιοδικού).
Παλιά είχες θείτσες να κουτσομπολεύουν στις αυλές (τά ‘μαθες για την προκομμένη της Τασίας;), σήμερα, οι αντίστοιχες «θείτσες» τα λένε στον καφέ του ντακάπο, σε chat rooms, σε μπλογκς. Δεν παγκοσμιοποιείται μόνο η οικονομία, αλλά και η λάσπη.
Διαφορά στην πράξη αυτή καθαυτή της συκοφαντίας δεν υπάρχει. Τα αίτια παραμένουν τα ίδια και δεν είναι άλλα από τη μαλακία που κουβαλάει ο καθένας στον εγκέφαλό του. Τα αίτια αυτής της μαλακίας μπορεί να διαφέρουν, αλλά υποψιάζομαι ότι, σίγουρα, υπάρχει ένα κοινό αίτιο, που υπήρχε το ’50, υπάρχει και σήμερα. Μπορεί να είναι η έλλειψη μητρικής/πατρικής φροντίδας. Ίσως είναι η αγαμία. Ίσως πάλι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ίσως να μην αρκούν σε μερικούς οι δικές τους ζωές και να θέλουν να ζουν τις ζωές των άλλων. Mπορεί να σιχαίνονται τις δικές τους ζωές. Είναι κι’ αυτό μια κάποια λύση. Από το να γίνεις καταθλιπτικός, καλύτερα κουτσομπόλης.
Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος.
Σήμερα πάντως, περισσότερο από ποτέ, το «κουτσομπολιό» (βλέπε συγκαλυμμένη συκοφαντία) ενθαρρύνεται, εμπορευματοποιείται και αποτελεί τρόπο ζωής (life style). Όχι μόνο λόγω της ύπαρξης πάμπολλων μέσων για τη διάδοσή του, αλλά λόγω και των media, που αναπαράγοντας ένα σωρό ειδήσεις για τη ζωή του ενός και του άλλου σταρίσκου, περνούν το μήνυμα ότι «μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε και μπορεί μετά ο άλλος, αν θέλει, να μας διαψεύσει». Φυσικά, αν είσαι νορμάλ άνθρωπος , δεν μπορείς να αναλλώνεσαι στη διάψευση συκοφαντιών. Έχεις κι’ άλλες δουλειές να κάνεις, σε αντίθεση με το 90% των συκοφαντών που είναι αργχόσχολοι. Οπότε, μόνο και μόνο λόγω έλλειψης χρόνου, η μάχη είναι άνιση.
Διαβάζει λοιπόν το δεκαπεντάχρονο ότι η Σούλα Παρτουλίδου παράτησε τον άντρα της γιατί τον έπαιρνε από τον κουμπάρο του και, αυτόματα, νομιμοποιείται στον άπλαστο ακόμα εγκέφαλό του η διασπορά φημών, χωρίς καμιά προσπάθεια διασταύρωσης της αλήθειας. Απλά για τη δημιουργία εντυπώσεων και να περνάει η ώρα βρε αδερφέ.
Κατηγορούν πολλοί τον Λιάγκα και τον κάθε Λιάγκα. Κύριοι, ο Λιάγκας κάνει τη δουλειά του. Και την κάνει πολύ καλά. Εμείς, οι υπόλοιποι, τι κάνουμε για να μην βρίσκει έδαφος ο Λιάγκας, η Λαμπίρη, η Τατιάνα και ο κάθε δημοσιογράφος που φλερτάρει επικίνδυνα με τον κιτρινισμό; Τίποτα. Τους επιβραβεύουμε με τα νούμερα της AGB και υιοθετούμε τις πρακτικές τους στην καθημερινότητά μας.
Επειδή τα blogs αποτελούν, σε μεγάλο βαθμό, μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, βλέπω κι’ εδώ μια κουτσομπολίστικη/ συκοφαντική διάθεση. Μόνο που εδώ, καθώς οι ιστολόγοι είναι οι περισσότεροι καλοί χειριστές του λόγου και άνω του μετρίου ευφυίας, το κακόβουλο κουτσομπολιό-συκοφαντία ονομάζεται «κριτική», «χαβαλές», «αστείο», ακόμα και «μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς». Και μόλις πας να τους κάνεις κριτική, σε κατηγορούν ότι δεν είσαι αρκετά cool κι’ ότι δεν έχεις χιούμορ κι' άλλες τέτοιες coolαμάρες.
Την επόμενη φορά που μια βδέλλα πάει να τραφεί από το αίμα σας, μη διστάσετε. Λιώστε την. Γιατί για κάθε βδέλλα που σας κολλάει επιτυχώς, υπάρχουν άλλες δέκα που περιμένουν στη γωνία.

PS. Πριν από δυο βδομάδες μια φίλη και μπλόγκερ με ειδοποίησε για την ύπαρξη ενός blog στο οποίο υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες μου και συκοφαντικά κείμενα. Το είχε φτιάξει μια πρώην μου. Ζήτησα αμέσως τη βοήθεια δικηγόρου και, τελικά, της τη χάρισα αναγκάζοντάς την να σβήσει απλά το blog της. Με το που θα πέσει οποιοδήποτε τέτοιο κρούσμα στην αντίληψή σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ειδοποιήσετε τον άμεσα θιγόμενο. Αν είστε εσείς ο άμεσα θιγόμενος, μόλις κερδίσατε πέντε χιλιάδες ευρώ. Τόσο είναι το ελάχιστο ποσό που σας επιδικάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Καθόλου άσχημα για ένα ερασιτεχνικό shooting, δε νομίζετε;
PS2. Πάρτε και κάτι από Paradise Lost, για να κουνήσουμε και λίγο τα κεφάλια οι "παλιοί" και "πρώην" μεταλάδες (κλικ στο βελάκι).

"This is erased I promise not a trace
This is erased I promise no delay not a trace"

31 Comments:

Blogger marl(t) έγραψε...

καταπληκτικό το post σας, αγαπητέ. Και φυσικά σας καταλαβαίνω απόλυτα αφού είμαι παθούσα

9/26/2006 05:39:00 pm  
Blogger οι σκιές μιλάν έγραψε...

:Ο :S
Mάστα...Όλο και καλύτερα!

Respect Pas-

9/26/2006 06:05:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

kalitera na sou vgei to mati para to onoma!

episis pascal, mias kai to fere i kouventa, tha thela se parakalo poli ta 5000 evropoula mou epeidh svhnontas mou ena comment se kapoio "xaroumeno" post sou me ethikses! me fimoses! xo xo xo! :P

9/26/2006 06:32:00 pm  
Blogger vromogato έγραψε...

να σου πω...
θα σου στείλω 2-3 τηλέφωνα από κάποιες πρώην μου, αν μπορέσεις να τις πείσεις να το κάνουν και σε μένα δίνω το 40%
όχι όχι δεν μπορώ 50 δεν βγαίνω λέμε!

9/26/2006 06:52:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Γω είμαι αθώος ...μόνο το όνομα έχω όχι τη χάρη.
Πάντως το χω περασει το λούκι αυτό και δεν κατάφερα ακόμη να μαζέψω τα απομεινάρια της κακοήθειας ....

Οχι πέντε αλλά 105 να του πάρεις εύχομαι :-)

9/26/2006 07:37:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Asximo stuff sou dwsan pali k griniazeis? :p

9/26/2006 08:05:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

black χούμορ: Να μάθετε να μη βγάζετε X-rated φωτός :P

σοβαρά: κακώς της το χάρισες γιατί θα το ξανακάνει. Αν όχι με εσένα, με κάποιον άλλο που δεν της "βγήκε" το πράγμα.

9/26/2006 08:05:00 pm  
Blogger roidis έγραψε...

βρε συ εσεί ήσουν ο 'πρώην' που μού'λεγε η τάδε με το μπλογκ;

καλά δεν ξαναλέω τίποτα!

9/26/2006 09:52:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Κοίτα, αυτοί που θα στεκόντουσαν δίπλα σου, θα σταθούν δίπλα σου *και* στο κουτσομπολιό. Οι υπόλοιποι κατά βάση δεν μετράνε. Σωστά;

(με εξαίρεση την μανούλα, η οποία θα ζει στον τρόμο του "επάγγελμα γονιός" για πάντα. Aλλά η μάνα είναι μάνα και οι συκοφάντες θα έπρεπε να σεβαστούν τουλάχιστον αυτήν!)

Άντε, φτάνει το σχόλιο, και φόρτωσα τώρα! Ουφ!

9/26/2006 11:02:00 pm  
Blogger Ιφιμέδεια έγραψε...

Ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα από τα καλύτερά σου κείμενα.

Ξεχωρίζω το κάτωθι:

"Και καθώς τα blogs αποτελούν στην ουσία μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, βλέπω κι’ εδώ μια κουτσομπολίστικη/ συκοφαντική διάθεση. Μόνο που εδώ, καθώς οι ιστολόγοι είναι οι περισσότεροι καλοί χειριστές του λόγου και άνω του μετρίου ευφυίας, το κουτσομπολιό ονομάζεται «κριτική», «χαβαλές», «αστείο», ακόμα και «μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς». Και μόλις πας να τους κάνεις κριτική, σε κατηγορούν ότι δεν είσαι αρκετά cool κι’ ότι δεν έχεις χιούμορ κι' άλλες τέτοιες coolαμάρες."

Ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Η τρομοκρατία του φωνακλά και του τραμπούκου επικρατεί με το νόμο της ζούγκλας, όπως και στην αληθινή ζωή. Κράξιμο να'ναι και να ανεβαίνει το κοντεράκι και ξερό ψωμί.

Το περιστατικό του υστερόγραφου 1 είναι σοκαριστικό. Είναι απίστευτο! Όταν το διάβασα πρώτη φορά στο μπλόγκ της Μ., προφανώς επειδή εκεί το έβλεπα από τη δική της πλευρά, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο απίστευτα τρομακτικό ήταν αυτό το πράγμα. Οπωσδήποτε θα έπρεπε το εν λόγω άτομο να υποχρεωθεί να ακολουθήσει ψυχοθεραπευτική αγωγή.

Εύχομαι σε καλύτερα.

9/26/2006 11:35:00 pm  
Blogger NinaC έγραψε...

Ααααααααχχχχ! Ακόμα κλαίω αυτή την εκδρομή που θα πηγαίναμε όλη η παρέα με τα 5.οοο.....

Επίσης ο Φανταχτερός ήταν ένα είδος "κουμπάρου" της εποχής?

9/27/2006 12:52:00 am  
Blogger Кроткая έγραψε...

"Ίσως να μην αρκούν σε μερικούς οι δικές τους ζωές και να θέλουν να ζουν τις ζωές των άλλων."

εως και δεν έχουν δική τους ζωή;

9/27/2006 02:09:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Παθούσα πασκάλ..
Όχι με το ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά παθούσα ωστόσο.
Και τελικά ο δικηγόρος ήταν η καλύτερη ιδέα που είχα μέχρι τώρα.

9/27/2006 03:10:00 am  
Blogger Sophia Choleva έγραψε...

Να μπω κι εγώ στη λίστα παρακαλώ ,σίγουρα είμαστε πολλοί , ελάτε παιδία χωράμε κι άλλοι … Καλά έκανες όμως , κι εμένα η ξαδέρφη είναι δικηγόρος και μου τα έλεγε !Paradise Lost , τι μου θύμισες τώρα …!

9/27/2006 05:02:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Πάντως (για να επανέλθω) δεν περίμενα ότι θα πέσεις στο ίδιο λούκι και θα ποστάρεις φωτογραφίες από τις πρώην σου... ;^p

9/27/2006 09:55:00 am  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

In the sky a mighty eagle
Doesn't care 'bout what's illegal
On its wings the rainbow's light
It's flying to eternity

Eagle fly free
Let people see
Just make it your own way
Leave time behind
Follow the sign
Together we'll fly someday

Για χεβιμεταλάδες και αητούς, Πασχάλη.

9/27/2006 10:37:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

maroulitaa: Eυχαριστώ δεσποινίς

οι σκιές: Κι' εσείς έχετε κάνει άλματα (προόδου).

toolman: ε, όχι κι' έτσι ρε. Για ένα σχολιάκι ένα πεντοχίλιαρο;

βρωμόγατο: Εντάξει, κλείσαμε στο 45%.

συκοφάντης: Πράγματι, είναι σοκαριστικό.

confused: Ναι, αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Τέλος πάντων. Την επόμενη φορά (μακάρι να μην υπάρξει) δεν θα χαριστώ καθόλου.

ροίδης: Ω, μα είστε αναιδέστατος και ασεβής. Θα σας αφορίσω!!!

μπαμπάκης: Έτσι είναι. Αλλά δεν παύει να σε ενοχλεί.

ιφιμέδεια: Υπάρχουν κι' αυτοί που κράζουν και φωνάζουν κι' έχουν δίκιο. Συμφωνώ πάντως ότι το να κράζεις και να φωνάζεις έιναι ο καλύτερος τρόπος για να μαζέψεις κόσμο στο blog σου.

CD: Χεχεχεχεχε...διαπλεκόμενοι από τότε.

krotkaya: Σωστή

birbilo: Κι' εσείς ε;

sophie: Να μας τη συστήσεις την ξαδέρφη σου. Αχρείαστη νά ναι

μπαμπάκης: Νομιμοποιούμαι...τώρα που έγιναν διάσημες

renton: Halloween ρεεεεε. Πού τους θυμήθηκες τώρα...

9/27/2006 10:44:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

χρειαζομαι 5000 ετρω. εκαψα τη μηαχανη του αυτοκινητου. πουλαω γυμνες φωτογραφιες μου σε διαφορες στασεις. Δεκτες προτασεις μονο από ματσο μπλογκερουδες

9/27/2006 10:53:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

γιατί δεν συνέχισες την ιστορία με τις "εικόνες" και όχι τα ναρκωτικά (και καλά) και να πεις στο κοινό σου τι απέγινε η όλη ιστορία? Πως λύθηκε η παρεξήγηση (αν ήταν) κλπ...

Μήπως τις εικόνες τις βρήκε η καθαρίστρια και χάθηκαν... μήπως έγινε κάτι άλλο... ξεκαθαρίστε την θέση σας, σας παρακαλώ πολύ γιατί το κοινό μας ανυπομονεί...
Έστω μία δήλωση!

9/27/2006 11:23:00 am  
Blogger Κολοκύθι έγραψε...

Ίντριγκα το λένε όλο αυτό . Και είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι όταν αυτό σου λείπει (ναι όταν τό έχεις είναι κουραστικό – αλλιώς λείπει) το ψάχνεις σαν εξαρτημένος. Και εκεί σκάει μύτη το κουτσομπολιό. Αυτό που συνέβη με τις φωτογραφίες είναι για γέλια πραγματικά – η φαντασία μου δε φτάνει μέχρι εκεί.
Κατά τα άλλα η λύση είναι μία. Παρωπίδες και κοιτάς τη πάρτη σου. Δύσκολο μεν, επικερδές δε.

«Stop whispering, start shouting»
Radiohead

9/27/2006 12:09:00 pm  
Blogger bbchris έγραψε...

Κάποιος μεγάλος [Νίτσε ή Σατρ] είχε γράψει ότι δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Απλά με τα λύπης μας διαπιστώνουμε τα ελατώματα των υπολοίπων.

9/27/2006 12:23:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

kala tote dose oti exeis efxaristhsh! kai me 1000 volevomai! :D

episis eksaireth mousiki epilogh! etsi svhneis th mavrh selida ths zois sou me ta narkotika,e? :P

oooooo like a fever, inside i'm cold!!

9/27/2006 12:51:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

opa pascal otra eida oti exeis grapsei ps2 gia "metallades".

de pistevo na to vales gia plaka to kommati. kai mi mou peis oti kai sy theoreis to metal paidiki astheneia........

9/27/2006 01:04:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

padrazo: λες να το κάνουμε φάμπρικα;

λιάγκας: δεν έχω να κάνω καμιά δήλωση. Θα μιλήσει ο λαός με την ψήφο του.

κολοκύθι: Και για γέλια και για κλάματα και για πολλά χαστούκια είναι.

chris: Εντάξει, ο Νίτσε και έγραψε, και έκλαψε και έκλασε. Αυτό που είπες ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

toolman: τι λες ρε; Πλάκα θα έκανα με τους P.L και μ' αυτή την κομματάρα;
Εντάξει, δεν είμαι πλέον μεταλλάς, αλλά ακούω που και που.

9/27/2006 02:13:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

δεν ξέρω αν το παρακάτω ανέκδοτο αποτελεί ακόμα πνευματική ιδιοκτησία. Ένας δαπίτης φοιτητής του Πολυτεχνείου με αφορμή ένα περιστατικό που δεν μπορώ να ανακαλέσω μου είπε κλείνοντας μου το μάτι ''σημασία δεν έχει το πηγάδι αλλά ο κουβάς, δηλαδή πως τον ρίχνεις'' το έπιασα το υπονοούμενο και αν ήμουν έξυπνη και αν δεν έλεγα ''τι γκιόζης'' θα είχα φανταζομαι, μιά ντουζίνα αρνητικά παρακαταθήκη, τώρα που έμαθα πως είναι λιάγκας είναι και μπελαλής, να βγάλω την προίκα μου :)

9/27/2006 02:23:00 pm  
Blogger οι σκιές μιλάν έγραψε...

Paradise Lost ε;
χα!
εδώ είμαστε ;-)

9/28/2006 03:47:00 am  
Blogger civil έγραψε...

Ώστε εκείνη ήταν το +1 σχόλιο που σε κάνει να γδυθείς!

9/28/2006 10:21:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΑΡΕ ΖΙΝΤΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

9/28/2006 12:08:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

με αυτό και το επόμενο ποστ σου,με τις ανάποδες σημασίες των λέξεων, αισθάνομαι ότι επιτέλους μας άνοιξες ένα παράθυρο στον άνθρωπο που κρύβεται πίσω απο τον Πασκάλ. και μας αρέσει... :)
μπράβο σου

9/28/2006 12:43:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

specialk: :PPPP Καλό

οι σκιές: ΘΕΟΙ

civil: Ε, όχι κι' εκείνη.

καπτάν: Έτσι, έτσι. Κεφαλιά κανονική

deadend: Δεν το είδα έτσι, αλλά αν έτσι το εισπράττεις, ok. Καλησπέρα.

9/28/2006 03:08:00 pm  
Blogger Αιολος έγραψε...

"...τι κάνουμε για να μην βρίσκει έδαφος ο Λιάγκας, η Λαμπίρη, η Τατιάνα και ο κάθε δημοσιογράφος που φλερτάρει επικίνδυνα με τον κιτρινισμό;"

Κίτρινο φωσφοριζέ φίλε μου. Και σύντομα ετοιμάζω το μπλογκ με γυμνές φωτογραφίες μου με "συυγραφέα" Άννα Πετρονικόλα...
Θα της τα πάρω, πού θα πάει.

9/28/2006 05:08:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Ιθαγενείς Ψηφοφόροι » | Ανορθόγραφος; » | Ρόδες » | Γκαζάκια » | Η σατανική αδελφότητα «Σίγμα Θήτα Άλφα» » | Άννα Βίσση: » | Αποβολή IV » | Fuck For Capitalism » | Jerk or jerk off? » | H γυναίκα της ζωής μου: »