Tuesday, May 23

Γιατί δεν πολυγουστάρω να πηδήξω τη Μις Μάιος του αμερικάνικου Playboy (λέμε τώρα)

H Μις Μάιος, Alexia Jones, είναι 1.74, 62 κιλά και 23 ετών. Έχει γαλάζια μάτια και ίσα ξανθά μαλλιά. Το σώμα της μοιάζει να το σχεδίασε ο πιο ένθερμος οπαδός της ευκλείδειας γεωμετρίας: άψογα επίπεδα, κομψές καμπύλες, και μακριές καθαρές γραμμές. Καθένα από τα στήθη της είναι το πλατωνικό ιδεώδες του ημισφαιρίου- αψηφούν τη βαρύτητα, και κρατούν τη μορφή τους όποια πόζα κι’ αν παίρνει η Alexia. Δεν έχει ρυτίδες, ουλές, μώλωπες πουθενά στο κορμί της.
Το εμφανέστερο σημάδι στο δικό μου σώμα είναι μια
ουλή στο γόνατο. Την απέκτησα σε ηλικία 5 χρονών, όταν παίζοντας έπεσα πάνω σε ένα κομμένο κορμό δέντρου. Πριν από μερικά χρόνια πηδιόμουν με μια κοπέλα η πλάτη της οποίας είχε μια ουλή, από ένα έγκαυμα που είχε πάθει όταν ήταν πιτσιρίκα. Οι εναλλαγές στην υφή του δέρματός της, είναι μια από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις που έχω κρατήσει από αυτή.
Ο Χέμινγουει έγραψε κάποτε: «Οι ιστορίες μας αποπλανούν. Αυτές είναι που ερωτευόμαστε και όχι τους ανθρώπους». Το σώμα της Alexia δεν έχει να διηγηθεί καμιά ιστορία. Το λείο δέρμα της και οι sexy γλουτοί της είναι τελείως απρόσωπα. Όπως και τα κορμιά χιλιάδων άλλων μοντέλων σε παρόμοια προϊόντα της life style βιομηχανίας. Η Μις Μάιος είναι ένα αιώνιο «τώρα». Δύσκολα μπορείς να φανταστείς το σώμα της να γερνάει και να χάνει τα άψογα χαρακτηριστικά του και να πεθαίνει. Από την άλλη, εύκολα μπορείς να φανταστείς έναν έφηβο να αυνανίζεται στην τουαλέτα αντικρίζοντάς το.
Είναι εξίσου δύσκολο- αν όχι περισσότερο- να το φανταστείς να παραδίνεται στην ηδονοβόρα δίνη του sex. Είναι υπερβολικά τέλεια και στατική και καθόλου γήινη. Το σώμα της εκφράζει, πάνω απ’ όλα, τον απόλυτο έλεγχο και το πήδημα είναι η κατ’ εξοχήν στιγμή στην οποία δεν υπάρχει κανένας έλεγχος (αυτό μπορεί να εξηγεί σε κάποιο βαθμό τη φοβία πολλών για τη σεξουαλικότητα).

Τι να λέμε τώρα...

Ο πιο εύστοχος ευφημισμός για τον οργασμό είναι η γαλλική φράση “le petit mort”- ο μικρός θάνατος. Συνοψίζει αρκετά επιτυχημένα το πόσο αντιφατική εμπειρία είναι η σεξουαλική επαφή. Αν και το σεξ φέρνει τη γαλήνη και την ηρεμία, εμπεριέχει, αναμφίβολα, τη βία- την αίσθηση ότι το ίδιο σου το κορμί στρέφεται εναντίον σου. Ο οργασμός είναι η στιγμή στην οποία είσαι περισσότερο ευάλωτος και θνητός παρά ποτέ.
Το σεξ με ένα συγκεκριμένο σύντροφο, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σε ένα συγκεκριμένο χώρο είναι μια εμπειρία μοναδική και ανήκει αποκλειστικά στους εραστές. Πρόκειται για μια δημιουργική μυσταγωγία, ταυτόχρονα μοναχική και συντροφική.
Αυτά που είναι σημαντικά στο κορμί του συντρόφου είναι αυτά που τον/ την κάνουν να ξεχωρίζει περισσότερο από τους άλλους sex partners του παρελθόντος: Τα μικρά σημάδια, οι μικρές ουλές, οι ρυτίδες, οι όποιες ατέλειες.
Και, ειρωνικά, αυτά ακριβώς τα σημάδια σβήνονται από τα sex icons της εποχής μας. Πέφτουν θύματα μιας ακούσιας ασεξουαλικής αισθητικής αντίληψης. Όσα βυζιά και κώλους να δεις σε αυτά τα έντυπα, το πραγματικό sex απουσιάζει. Σαν να φοβόμαστε να αντικρίσουμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι.
Ατελές αλλά ικανό για το τέλειο.
Θνητό αλλά ικανό για το αθάνατο.

30 Comments:

Blogger averel έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

5/23/2006 12:11:00 pm  
Blogger averel έγραψε...

Εκτιμω πως το ποστ αυτο θα σπασει ρεκορ στα γυναικεια σχολια. Ανδρικη διαισθηση. Σωστοι οι Γαλλοι.

5/23/2006 12:12:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν και καμιά φορά οι συμφωνίες μας νομίζω ότι μπορεί να είναι παρηγοριά που δεν θα έχουμε έστω και για ένα "test drive" μια τέτοια γυναίκα. Αλλά μήπως όλα αυτά είναι εικονικά? Γιατί όπως ξέρεις εκτός από την τέχνη του μακιγιάζ υπάρχει και η τέχνη του Photoshop. Ακρεί να σου πω ότι μπορεί να βγάλει τρίχες, να στρογγυλέψει μαστούς, να μειώασει λεκάνες και έτσι να κάνει το καλό καλύτερο (για να μην λέμε ότι είναι και άσχημες οι κοπέλες του Playboy, είναι προκλητικό...). Επίσης μια φωτογραφία δεν σου δίνει να καταλάβεις μυρωδιές, συμπεριφορές και ταμπεραμέντο που νομίζω ότι παίζουν κορυφαίο ρόλο σε μια σεξουαλική πράξη. Πάντως μου άρσε το post!

ΥΓ. Υπάρχει μια Pdf παρουσίαση αν θέλεις να σου τη στείλω που δείχνει τα "θαύματα" του photoshop στην πράξη..

5/23/2006 12:31:00 pm  
Blogger Μαρκησία του Ο. έγραψε...

Σωστόοοοοςς!

Μπορείς, όμως, αγαπητέ να μου εξηγήσεις γιατί πολλοί άντρες κυνηγούν ή ακόμα και απαιτούν αυτό το μοντελάκι τύπου Alexia από τις γυναίκες που βλέπουν/ γνωρίζουν καθώς και γιατί πολλές γυναίκες το κυνηγούν επίσης, θέλουν να του μοιάσουν, ειδάλλως δεν θεωρούν τον εαυτό τους ικανό/ άξιο/αρκετά όμορφο (ή ό,τι άλλο κουλό) για να αγαπηθεί/ να κάνει έρωτα;
Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγωνιούν γι'αυτή την εικόνα, του τέλειου τώρα;

το σώμα είναι μνήμη και ιστορία. Δεν είναι το φωτοσόπι του playboy ή των γυναικείων περιοδικών μόδας (μπλιαχ).

καλημέρα :)

5/23/2006 12:32:00 pm  
Blogger funEL έγραψε...

Kαλημέρα σας κ. πασχάλη μας.

Εμείς πάλι ως μυστικό Τάγμα, μετά από θυελλώδη συνεδρίαση επί του θέματος ανακοινώνουμε τα εξής:

Α) Δείχνουμε ελεήμονες έναντι του νεοταξίτικου παγκοσμιοποιημένου αυτού θύματος και του δίνουμε άφεση αμαρτιών.

Β) Προσφερόμεθα αφιλοκερδώς και κάνουμε τη θυσία να την μυήσουμε στα ΕΛληνοχριστιανικά ήθη και ιδανικά.

Γ) προσωπικά ο γέροντας +ευλόγησον+ προτίθεται να κάνει την αβαρία και να προβεί σε αντιβαρυτικά ευχέλαια μαζί της, μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Δ) όταν αποκτήσει την προσωπική της ιστορία έπειτα απ όλα αυτά, θα την παραδώσουμε στην κοινωνία έτοιμη προς κάθε νόμιμη χρήση.

Ε) εάν έχετε πρόχειρες και άλλους μήνες εβδομάδες μέρες ή οτι άλλο προσομοιάζει στη καλλικατζάρα αυτή παρακαλούμε να μας την αποστείλετε δια τον κατάλληλον εκπολιτισμό.
Αντέχουμε στις κακουχίες.

+++ευλόγησον+++

5/23/2006 01:29:00 pm  
Blogger prince of dakar έγραψε...

συμφωνω με οσα λες, εκτος απο μια φραση "πριν απο μερικα χρονια ΠΗΔΙΟΜΟΥΝ με μια κοπελα" Νομιζω πως αυτη η φραση αναιρει τελικα ολο το υπολοιπο κειμενο. Κατα τα αλλα ειναι το πιο ομορφο κειμενο σου απο οσα εχω διαβασει

5/23/2006 01:31:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Αυτά λεν και τση Lordαινας και δε βγάν' τη μάσκα!

5/23/2006 01:32:00 pm  
Blogger NinaC έγραψε...

Αγαπώ κάθε σημάδι στο σώμα μου.
Τα θυμάμαι όλα, ένα-ένα.
Είναι η ιστορία μου, η ζωή μου.
Είναι ΕΓΩ.

(και επειδή τα αγαπώ χωρίς να ντρέπομαι γι' αυτά, τα έχουν αγαπήσει και όσοι ακούμπησαν τα χείλη τους πάνω τους).

5/23/2006 03:02:00 pm  
Blogger ---. έγραψε...

"Νομιζω πως αυτη η φραση αναιρει τελικα ολο το υπολοιπο κειμενο".

Ναι βέβαια, σε τέτοια κείμενα, γράφεις "κάνω έρωτα" , "μυρίζω τους χυμούς" , "χαιδεύω την ήβη της" και κάτι άλλα που είναι πιο κόσμια. Για να το καταλάβει ο άλλος όταν το διαβάζεις κλείνεις το ματάκι.

Μεταξύ μας πάντως το "πηδιέμαι" έχει περισσότερες λογοτεχνικές διαστάσεις (κλείσιμο ματιού).

:P

5/23/2006 03:38:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

averel: Για να δούμε...

jim: Όπα, σιγά, υπερβολές.

simos: Ξέρω τι κάνει το photoshop και το έχω δει σε δράση (μοντέλο πριν και μοντέλο μετά). Στείλε το pdf πάντως αν έχεις χρόνο...

μαρκησία του ο.: Καλησπέρα. Οι άντρες στο θέμα της σεξουαλικής διέγερσης από μια γυναίκα λειτουργούμε πρωτίστως οπτικά, σε αντίθεση από μια γυναίκα που μπορεί π.χ να ερεθιστεί πολύ πιο εύκολα από μια φωνή, ένα άγγιγμα κ.λπ. Πάντως, δεν νομίζω ότι όλοι κυνηγούν συνεχώς το τέλειο. Απλά, γουστάρουμε τις όσο πιο δυνατόν ωραίες (μιλάμε για σεξ πάντα και όχι για σχέσεις-έρωτες κ.λπ). Έτσι είναι η φύση μας.
Όσο για τις γυναίκες, έχουν παγιδευτεί πιστεύω στα χαζολαιφστάιλ πρότυπα της εποχής. Δεν χρειάζεται να είναι μουν@ρες για να τις γουστάρει κάποιος. Αρκεί να μην είναι κανά σούργελο, απεριποίητη, αξύριστη, αχτένιστη κ.λπ και να κάνει ό,τι μπορεί και η ίδια για να προσέχει και να βελτιώσει όσο μπορεί την εικόνα της.

prince: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. 'Οσο για το πηδιέμαι, με κάλυψε η constantina.

vaughan: :PPP

CD: Έτσι. Οτιδήποτε είναι δικό μας και δεν ντρεπόμαστε γι'αυτό, γίνεται πολύ πιο εύκολα αγαπητό από τους άλλους.

funel: ελέησον. Είμαι έτοιμος να παραδώσω στο μυστικό σας Τάγμα όλες τις ομοειδής υπάρξης με αυτή της φωτογραφίες. Φαντάζομαι ότι θα τις βάλετε στο σωστό δρόμο του Προφήτη Λιάκουρα.

constantina: Καλησπέρα, καλησπέρα.

5/23/2006 03:50:00 pm  
Blogger Μαρκησία του Ο. έγραψε...

>Πάντως, δεν νομίζω ότι όλοι >κυνηγούν συνεχώς το τέλειο. Απλά, >γουστάρουμε τις όσο πιο δυνατόν >ωραίες (μιλάμε για σεξ πάντα και >όχι για σχέσεις-έρωτες κ.λπ). >Έτσι είναι η φύση μας.

Άρα φαντάζομαι ότι αναγνωρίζεις και στις γυναίκες το αντίστροφο: να αναζητούν το όσο το δυνατόν πιο ωραίο, είτε για σεξ είτε για σχέση.

Και γιατί μιλάμε για σεξ μόνο; σε σχέση θα αναζητούσατε κάτι λιγότερο όμορφο (όπως το νοεί ο καθένας εννοείται) ;

στα πρότυπα είμαστε όλοι παγιδευμένοι, άντρες γυναίκες και παιδιά.

Καλησπέρα και σε σένα :)

5/23/2006 04:23:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Άρα φαντάζομαι ότι αναγνωρίζεις και στις γυναίκες το αντίστροφο: να αναζητούν το όσο το δυνατόν πιο ωραίο, είτε για σεξ είτε για σχέση".
Φυσικά και το αναγνωρίζω.
"Και γιατί μιλάμε για σεξ μόνο; σε σχέση θα αναζητούσατε κάτι λιγότερο όμορφο (όπως το νοεί ο καθένας εννοείται);"
Απλά όταν μιλάμε για σχέση, μπαίνουν στη μέση και άλλα κριτήρια και "ποιότητες" του συντρόφου, τα οποία δεν μπορώ τώρα να αναπτύξω με ένα κόμεντ και μόνο.
"στα πρότυπα είμαστε όλοι παγιδευμένοι, άντρες γυναίκες και παιδιά."
Μερικά πρότυπα είναι καλά. Δεν χρειάζεται να τα απαξιώνουμε όλα.

5/23/2006 04:46:00 pm  
Blogger Μαρκησία του Ο. έγραψε...

"Απλά όταν μιλάμε για σχέση, μπαίνουν στη μέση και άλλα κριτήρια και "ποιότητες" του συντρόφου, τα οποία δεν μπορώ τώρα να αναπτύξω με ένα κόμεντ και μόνο. "

Δεκτόν.


"Μερικά πρότυπα είναι καλά. Δεν χρειάζεται να τα απαξιώνουμε όλα. "

Δεν τα απαξιώνω...απλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση

:)

5/23/2006 04:48:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Δεν τα απαξιώνω...απλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση".
Ε, κάνε ένα ποστ τότε γι' αυτό, για να το συζητήσουμε στο μπλογκ σου :)

5/23/2006 04:50:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

επαναλαμβάνεσαι.

5/23/2006 05:20:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Μ'αρέσω πολύ γι' αυτό :)

5/23/2006 05:28:00 pm  
Blogger fantaxteros ippotis έγραψε...

Ααα... πες το μας ντέ. Γιατί προσ στιγμή νομισαμε ότι στέρεψες απο ιδέες. Σε 'χει φαει η διασημοτητα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

5/23/2006 05:42:00 pm  
Blogger hobgoblin έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

5/23/2006 05:57:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

"γιατί πολλοί άντρες κυνηγούν ή ακόμα και απαιτούν αυτό το μοντελάκι τύπου Alexia από τις γυναίκες που βλέπουν/ γνωρίζουν;"
Επειδή η αγωνία της αυτο-επιβεβαίωσης είναι μεγαλύτερη από την πραγματική ανάγκη για σεξ. Αυτό, και επειδή (όπως λέει και ο οικοδεσπότης) είμαστε πιο οπτικοί τύποι.
Πολύ καλό το ποστ. Και τολμηρή η "κόντρα-στο-κύμα" τοποθέτηση. Πάντως, παρότι συμφωνώ μαζί σου, αν σου την πέσει η Μις Μάϊος και θες να της πεις όχι χωρίς να το πληγώσεις το κορίτσι, στείλε την προς τα εδώ, ΟΚ;

5/23/2006 06:43:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Πάντως, παρότι συμφωνώ μαζί σου, αν σου την πέσει η Μις Μάϊος και θες να της πεις όχι χωρίς να το πληγώσεις το κορίτσι, στείλε την προς τα εδώ, ΟΚ;"
Να μου επιτρέψεις πρώτα να ψάξω καλά για να βρω τα σβησμένα από το φότοσοπ σημάδια, εντάξει;

5/23/2006 06:48:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Γαλάτη, ελεύθερα. Πες της και χαιρετίσματα εκ μέρους μου :PPP

5/23/2006 07:11:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Αφού δεν την πήδαγες, μπορώ να την πηδήξω εγώ;

5/23/2006 09:28:00 pm  
Blogger bbchris έγραψε...

Συγγνώμη για την ενόχληση

αλλά έχετε υπόψιν σας ότι όσο κανένας άντρας και καμία γυναίκα δεν θα ονειρεύεται ότι μοιράζεται το μαξιλάρι του με κάποιο... τέρας...

πάντα θα υπάρχει κάποιος Art που θα λέει στον ρετουσέρ, πάρε μου τις ραγάδες από εδώ και κάνε το στήθος να δείχνει πιο στητό...

και δυστυχώς για τον Pascal το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό αλλά το πρωτότυπο [με αυτό που θα πάει στο κρεβάτι δηλαδή] μπορεί να μην απέχει και πολύ από την γειτόνισσα που τόσα χρόνια δεν της είχε δώσει την πρέπουσα σημασία.

5/23/2006 09:39:00 pm  
Blogger l'esprit de l'escalier έγραψε...

"...το πήδημα είναι η κατ’ εξοχήν στιγμή στην οποία δεν υπάρχει κανένας έλεγχος (αυτό μπορεί να εξηγεί σε κάποιο βαθμό τη φοβία πολλών για τη σεξουαλικότητα)."

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την εξήγηση. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το πράγμα.
(This is not a γυναικείο σχόλιο.)

5/23/2006 09:46:00 pm  
Blogger Jamella έγραψε...

χανω τα καλυτερα σου ποστ λογω διαφορας ωρας και τα βλεπω μεθεορτιως.
...
αναρρωτιεμαι, αν εγραφε το ιδιο αρθρο μια γυναικα , τι θα της λεγανε? μπορεις να υποθεσεις?

5/24/2006 12:00:00 am  
Blogger αθεόφοβος έγραψε...

Συμφωνώ μαζί σου.Από την παρατειθέμενη φωτογραφία δεν διακρίνω να έχει πνευματικότητα ενώ αντιθέτως διαθέτει αρκετή σιλικόνη στο στήθος(δια να μην είπω βυζί και παρεξηγηθώ)

5/24/2006 01:29:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

chris: "μπορεί να μην απέχει και πολύ από την γειτόνισσα που τόσα χρόνια δεν της είχε δώσει την πρέπουσα σημασία"
Μια χαρά σημασία της έχω δώσει, man.
esprit: Ναι. Μπορεί και να ισχύει, δεν ξέρω...
jamella: Που να ξέρω. Χαίρομαι που σου άρεσε πάντως.
αθεόφοβος: Ναι, έχει ωραία βυζιά και πολύ καλό ψυχικό κόσμο.

5/24/2006 03:25:00 pm  
Blogger alombar42 έγραψε...

Το σώμα της Alexia δεν έχει να διηγηθεί καμιά ιστορία.

Αφού έγραψε όμως ιστορία στο φιλμ, μάλλον θα ξεκινήσει να γράφει ιστορία και στο σώμα της.

;)

5/25/2006 02:42:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Αφού έγραψε όμως ιστορία στο φιλμ, μάλλον θα ξεκινήσει να γράφει ιστορία και στο σώμα της"
Μπα, την έχει γράψει ήδη. Κρίμα που δεν συμμετέχουμε κι' εμείς, ε;

5/25/2006 06:28:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Best regards from NY! louisiana trip health insurance Plastic surgeons in akron oh Uh scholarships

2/05/2007 03:03:00 am  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Αλληλούια » | Μήτσος » | Shit » | Οδηγός επιβίωσης στη μπλογκόσφαιρα » | Ευχαριστώ... » | This means war » | Συνέντευξη μ’ ένα βαμπίρ » | Η Λέξη » | Μάνα... » | Υποκριτές, λαμόγια, κοπρίτες »