Sunday, June 11

Sweet Stalking

Έκατσε μπροστά από τον καθρέφτη και κοίταξε ακριβώς στο σημείο ανάμεσα από τα φρύδια του. Μόρφασε, προσπαθώντας να θολώσει το οπτικό του πεδίο για να μπορέσει να δει αυτό που ήθελε να δει. Εκείνη. Τίποτα. Έπρεπε πάλι να τη δει, να τραβήξει μια τζούρα από τη φυσική της παρουσία. Xωρίς αυτή, αισθανόταν ανίκανος να συνεχίσει. Χωρίς καύσιμα.
Ντύθηκε βιαστικά, δεν έκανε μπάνιο αν και αισθανόταν ότι μύριζε ιδρώτα έξαψης και κατέβηκε στη λεωφόρο. Ήξερε ότι θα βρισκόταν εκεί αυτή την ώρα. Λίγα τετράγωνα παρακάτω. Σχεδόν όλες τις μέρες ήταν εκεί αυτή την ώρα.
Περπατώντας, αισθάνθηκε το σφυγμό του να ξεπερνάει κατά πολύ το ρυθμό των γρήγορων βημάτων του. Μήπως έπρεπε να έρθω λίγο αργότερα; Μήπως δε μου φτάσει το να τη δω τώρα και θα πρέπει να ξαναέρθω το βράδυ; Δεν πειράζει, θα ξαναέρθω.
Ήταν όντως εκεί. Με έναν φιλάρεσκο αέρα να διυλίζει κάθε υποψία μπασκλασαρίας και βλαχογκλαμουριάς γύρω της και τις σαν σμιλεμένες από το συνολικό υποσεινήδητο όλων των Γλυπτών που γεννήθηκαν και θα γεννηθούν καμπύλες της, να υποβιβάζουν τον περιβάλλον χώρο σε ντεκόρ της παρουσίας της. Ναι, θα γινόταν κάποτε δική του. Ναι, θα τα κατάφερνε, έστω κι’ αν θα έπρεπε να δουλεύει Σαββατοκύριακα για τα επόμενα δέκα χρόνια.


Γύρισε σπίτι, έβαλε μουντιάλ και παρήγγειλε τρεις πίτες με απ' όλα από το Σάββα. Μπάνιο δεν έκανε. Βαρέθηκε.

7 Comments:

Anonymous Anonymous έγραψε...

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ...

6/11/2006 06:37:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Ευχαριστώ

6/11/2006 06:40:00 pm  
Blogger isobel έγραψε...

βρε βρομιάρη!!! ήμαρτον

θέλω να επισημάνω επίσης πως κάποιοι άνδρες έχουν ένα φρύδι μόνον (πάει μονοκόμματο δλδ), αυτοί όταν συνωφρυούν που να κοιτάν;

6/11/2006 07:02:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Αυτοί να κοιτάν στο σημείο που ξεκινάει η μύτη τους. Λίγο πιο χαμηλά δηλαδή. Μπεεμβέ, μερσεντές, τέτοια.

6/11/2006 07:05:00 pm  
Blogger ramon έγραψε...

και μια Cayman καλή είναι...

(ή μήπως είναι η Porche των μικροαστών?)

6/11/2006 07:53:00 pm  
Blogger Matron Maya έγραψε...

ελα και το colt καλο ειναι λουλουδου!

6/11/2006 09:41:00 pm  
Blogger sorry_girl έγραψε...

Εγώ θα πω τα δικά μου ως συνήθως.
Από το ταξίδι στο Παρίσι , τράβηξα ελάχιστες φωτογραφίες εγώ. Ένα μουσικό κάτω από μια γέφυρα στη δεξιά πλευρά του Σηκουάνα.Την έκθεση προτύπων της Peugeot. Και τη βιτρίνα της Ferrari . Α και κάτι στέγες.

6/13/2006 02:07:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Meta-metablogging (όπως λέμε, μονάχους-μονάχους bl... » | Οινοπνευματώδες » | Ληγμένο » | Πώς γεννήθηκε ο pascal » | Καταξίωση » | Πέτρα » | Rejection Ejection » | You can be a rock star » | H αξία της προσεγμένης γραφής » | Μπριζίτ »