Thursday, May 4

Notis Sfakianakis: Η επιτομή του βλαχοελληνάρα

Μερικά από τα πιο αστεία πράγματα προκύπτουν όταν πατάς κουμπιά. Ειδικά αυτά του τηλεκοντρόλ. Kάνω λοιπόν ζάπινγκ και πέφτω πάνω στην εκπομπή του κυρίου Μουρατίδη. Αυτή που και καλά θρονιάζεται αυτός σε έναν καναπέ (ευτυχώς που οι καναπέδες δεν φωνάζουν γιατί εκπομπή δεν θα έβγαινε από τα πολλά "αχ") και το στούντιο είναι βεράντα. «Στη βεράντα» τη λένε, αν δεν κάνω λάθος.
Ο Μουρατίδης εμφανώς ανήσυχος. Σαν να μην τό ‘θελε δηλαδή το παλικάρι (sic): Είχε το βλέμμα του Κωστάκη κάθε φορά που βγαίνει να κάνει δηλώσεις ως πρωθυπουργός. Έπαιξε δύο ρεπορτάζ περί τέχνης (παρουσίασε γκαλερί για ξεκάρφωμα- μην τον πούμε και μπασκλασαρία) και μετά κάλεσε να κάτσει απέναντί του ο gigantas. O Magas. Στην αρχή πρόβαλε η aetisia μύτη του. Μετά ολόκληρος. Κομπλέ. Με το φαβοριτομουστάκι, το μπριγιαντινισμένο μαλλί σε στιλ δευτεροκλασάτου σισελιάνου μαφιόζου, μια wanna-be armani κουστουμιά και ένα κομπολόι δίχρωμο, για το οποίο ένας ιθαγενής θα σου αντάλλαζε τρία τόξα, δύο φτερά και ένα βράδυ με το «Αλανιάρικο Γλου-Γλου» (τη γυναίκα του). Χείμαρρος ο Notis. Μας είπε ότι δεν μπαίνει στο μετρό γιατί φοβάται επειδή λέει η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα. Δηλαδή οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες και θα το φάμε κάποια μέρα το κεφάλι μας. Μας είπε ότι ακούει μόνο ξένη μουσική. ‘Όσοι τον ακούνε δηλαδή είναι μαλάκες (βέβαια, το ότι ακούει- σκέτο- αποτελεί θαύμα). Δεν εγκρίνει ως διασκέδαση τις λαϊκές πίστες λέει. Δηλαδή αυτοί που πάνε και του τα σκάνε είναι μαλάκες. Έμαθα επίσης ότι πριν γεννηθεί, εμφανίστηκε μια γυναικεία μορφή στον πατέρα του (ή τον παππού του ή τη γιαγιά του, το ξέχασα), υπονοώντας προφανώς την Παναγία. Ωστόσο, σε προηγούμενή του γραπτή συνέντευξη (ναι, διαβάζω για τους γραφικούς γιατί γελάω αφάνταστα) δήλωσε ότι είναι «ανεξίθρησκος». Άθεος εννοούσε, πήγε να το «μαζέψει» και ο δημοσιογράφος, αλλά αυτός επέμεινε: «Είμαι ανεξίθρησκος. Τό’ χω ψάξει και έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει Θεός». Off course. Γιατί αν υπήρχε θα τον είχε πάρει μαζί του, στου παραδείσου τα μπουζούκια.


"Σώμα της". Παραδέχομαι πάντως ότι ο Notis έχει πολλές θαυμάστριες.

Ο Μουρατίδης, πάντως, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βγάλει μουράτο. Έδειξε π.χ βιντεοκλίπ από σχετικά «ποιοτικό» κομμάτι που έχει τραγουδήσει ο Notis («Δημοσθένους Λέξις»- απορώ πώς ερμηνεύει έλληνες συνθέτες αφού δεν τους ακούει καν). Προσπάθησε να του εκμαιεύσει και κάποια υποψία κουλτούρας βρε αδερφέ. Ο Notis εκεί: «Δεν διαβάζω βιβλία. Εφημερίδες διαβάζω μόνο την Κυριακή» και πάει λέγοντας.
Εντάξει, δεν λέω. Φωνή έχει καλή ο άνθρωπος. Αλλά ως εκεί. Κατά τ’ άλλα, είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει το εγχώριο σταρσύστεμ. Και πιο επικίνδυνο από κάθε βυζαρομπεζεντάκου. Την τελευταία τουλάχιστον την καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε με στοιχειώδες IQ για το τι σαρκοσούργελο πρόκειται. Ο Notis μπορεί να πλασάρεται και ως πρότυπο για μερικούς- μερικούς. Πρότυπο που ίσως δημιουργεί περισσότερους βλαχοελληνάρες σαν την πάρτη του.
Οι αετοί πεθαίνουν στον αέρα. Ο Νότης Σφακιανάκης πάντως επέζησε και δεν μας άφησε χρόνους on air, πετώντας τις σοφίες του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που- αναπόφευκτα- θα τον σκεπάσει. Αργά ή γρήγορα. Προς το παρόν, τον σκεπάζουν (με το αζημίωτο) οι γαρδένιες της ψευτοαστικής βλαχονεοελληνικής τάξης.

PS. Μαλακία, δεν τον σκεπάζουν. Στο μαγαζί που εμφανίζεται έχει απαγορεύσει να του τις πετάνε στο κεφάλι. Μόνο στα πόδια. Μην του βγάλουν το τσακίρικο το μάτι. Σωστός. Μπορεί αύριο μεθαύριο να θελήσει ν’ ανοίξει κάνα βιβλίο, ο ανεξίθρησκος. Ποιος ξέρει...

59 Comments:

Blogger pascal έγραψε...

Είπε, επί λέξη: "Διαβάζω πολύ σπάνια βιβλία". Δεν έχω και την εκπομπή στο βίντεο για να το επαληθεύσω. Αν κάνω λάθος, να με συγχωρέσει ο καλλιτέχνης. Καλημέρα.
PS. Μήπως κάνει και σχόλια στο blog του Δήμου;

5/04/2006 12:12:00 pm  
Blogger Nada έγραψε...

Μπερδεμένη ψυχή ο Νότης! Πάντως είναι sui generis περίπτωση κρετινοσόουμαν-ιδεολόγου!

5/04/2006 12:18:00 pm  
Blogger artfarted έγραψε...

ούτε εγώ ακούω Ελληνικά, ούτε βέβαια Νότη, αλλά τις ατάκες του τις απολαμβάνω και κάποια πράγματα που λέει είναι η σκληρή αλήθεια. Π.χ. να μην ψηφίζουν οι αγράμματοι (απαίδευτοι). Επειδή όμως στη μοντέρνου τύπου δημοκρατία την ψήφο την υπαγορεύουν οι ¨γκουρού" της επικοινωνίας, ετοιμαστείτε να ακούσετε κάποιους να τραγουδάνε τον εθνικό μας ύμνο στα Αλβανικά- με άλλους στίχους... Ο "Notis" πάντως δεν θα είναι ένας απ' αυτούς.

Όσο για το "ανεξίθρησκος", το καταλαβαίνω ως στάση, όχι ως πίστη. Λέει δηλαδή, ας πιστεύει ο καθένας ότι του αρέσει κι ας αφήνει τους άλλους να κάνουν το δικό τους.

Να πω για τα αρχαιοελληνικά ονόματα ότι στις λατινόφωνες χώρες είναι εξίσου ή και πιό δημοφιλή από τα Χριστιανικά, στη δε Αλβανία κοντράρουν με τα Μουσουλμάνικα. Μόνο στην Ελλάδα που τα γέννησε τα περιγελούν.

Αν λοιπόν η επιλογή μου είναι Notis ή κατεστημένο, ψηφίζω Νότη "δαγκωτό".

5/04/2006 12:49:00 pm  
Blogger Nada έγραψε...

Artfarted, πολύ λογικά επιχειρήματα. Θα συμφωνήσω. Το μη χείρον βέλτιστον.

5/04/2006 12:57:00 pm  
Blogger Πατουσίτσα έγραψε...

Σωστός !!! Επιτέλους μια σωστή και ωραία διατυπωμένη άποψη. Τα σέβη μου.

5/04/2006 01:04:00 pm  
Blogger Baltazar έγραψε...

Λοιπόν παιδάκια το τηλεκοντρόλ έχει ένα μαγικό κουμπί που συνήθως έχει κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα και που όταν το πατάς την ώρα εκείνη που βλέπεις το Νότη ή οποιονδήποτε άλλο ανεκδιήγητο... εξαφανίζεται ως δια μαγείας. Σας συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε, εγώ χάρη σε αυτό έχω περισώσει σημαντικό μέρος της ψυχικής μου γαλήνης. Κι εμένα μου σπάγανε τα νεύρα όσοι εβλέπα να παρελαύνουν από τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά από όταν έπαψα να ασχολούμαι ομολογώ νιώθω πολύ καλύτερα.

5/04/2006 01:09:00 pm  
Blogger Σπιτόγατος έγραψε...

Μήπως το "σπάνια" δεν είναι χρονικός προσδιορισμός αλλά αναφέρεται στη λέξη "βιβλία";
(πολύ σπάνιο βιβλίο)
Για ψάξτε το καλύτερα.
Μην τον κατηγορούμε άδικα τον άνθρωπο.
(όλως τυχαίως αυτή τη στιγμή ακούω Notis)
Καλημέρα

5/04/2006 01:18:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

den einai oi 'alithies' tou Notis to provlima. Tetoies kai akoma pio gnisies/sklires akous kathe mera apo antropous i opoioi einai pio aploi kai kathimerini kia eoxun kai logo na tis lene. Afto omos pou me enoxli einai o tropos pou tis leei. giati o Notis den exi gnomi exi apopsi, einai o theos, o sostos, aftos pou exei piasi to noima tis zois, aftos pou kseri, o antikomformistis tou laikou palkou. nomizo oti afti i idea tou mbike epeidi eisigage to skoulariki sto afti sto laiko tragoudi kai kata ton idio efere ta pano kato. O Notis einai i epitomi tou kouradomaga.

5/04/2006 01:23:00 pm  
Blogger hobgoblin έγραψε...

καλά έκανες κι "έκαψες" τον Ρόκκο. Προτείνω σήμερα να δεις I love TV (παίζει ακόμη αυτό, ε;). να 'χεις άφθονο υλικό και να ξέρεις ποιος είναι ο Κουβατσέας πριν γίνει μοντελίστ του fame-στόρι.

5/04/2006 01:24:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Δεν είδα φυσικά όλη την εκπομπή γιατί γρήγορα εκνευρίστικα και άλλαξα κανάλι, πρόλαβα όμως πριν να κατουρηθώ στα γέλια όταν τον ρώτησε ο Μουρατίδης γιατί δεν εμφανίζεται σε μαγαζί πχ με τη Βιτάλη και ο γίγαντας απάντησε: "Δεν θέλω να ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΩ τον κόσμο".
Έλα ρε μεγάλε, έλα ρε γίγαντα, έλα ρε τεράστιε, έλα ρε Γκιούλιβερ!

Οκ, λάθη κάνουμε όλοι, μη το παίζεις όμως ρε φιλαράκι Αρβελέρ γιατί πέρα απ' όλα τ' άλλα γίνεσαι και ΓΕΛΕΙΟΣ.

Anyway, νομίζω ότι ο κόσμος έχει απαντήσει στην υπεροψία αυτού του ψώνιου. Η περίπτωσή του θα πρέπει λογικά να διδάσκεται στο you-can-be-a-star Fame Studio υπό τον τίτλο "Πώς να καταστρέψετε την καριέρα σας με 10 απλά βήματα - Μέθοδος δια αρχαρίους"

5/04/2006 01:30:00 pm  
Blogger Xilaren έγραψε...

Artfarted, r u for real?

5/04/2006 01:32:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

kai kati allo....gia na min ksexniomaste....mas eipe kati o notis stin embombi pou DEN to kserame? oxi, giati den exi na pei kai kati ediafeorn. tote giati ton kalese o mouratidis? giati afti i axristi anakiklosi kalesmenon kai quotes stin tileorasi?

5/04/2006 01:51:00 pm  
Blogger cyrus έγραψε...

Ο Notis είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το μαύρο κάνει ζημιά στον εγκέφαλο. Έχει κάψει πολλά κύτταρα...

5/04/2006 02:30:00 pm  
Blogger Chaca-Khan έγραψε...

"Νότης Σφακιανάκης ή Notis Sfakianakis : Κάθε φορά που μιλάει στην τηλεόραση, παίρνεις pizza, μπύρες, φίλους κ περνάς υπέροχα. Γνήσιος πρήχτης, φοράει φωσφοριζέ πορτοκαλί φούτερ κ γυαλιά στο κεφάλι . Είναι σοφός, παιδί της πιάτσας, έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι, είναι φιλότεχνος και με κοινωνικές και άλλες ευαισθησίες. Ομάδα είναι: "Ελλάδα", και έφερε από τα βουνά της Κρήτης --> στην πίστα, το "σαν πληγωμένο αετόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα" για να εκφράσει τη μιζέρια του ο σύγχρονος νεοσκατόβλαχος, large sκατόψυχος . Ο κακομοίρης έχει εξαφανιστεί , αλλά έχει κάνει πολύ ζημιά κ τον έχω άχτι.Το μονο καλό ειναι οτι έχει συνθέσει το "Δημοσθένους λέξις"...ή μήπως δεν είναι δικό του αλλα του Δημοσθένη??"

από εδώ

5/04/2006 02:50:00 pm  
Blogger Jasmin έγραψε...

Καλησπέρα Pascal. Προσωπικά δεν πάω σε σκυλάδικα - γιατί να χαλάσω τα λεφτά μου για να καταστρέψω την αισθητική μου και τα αυτιά μου; Αρνούμαι να ασχοληθώ μαζί τους. Και ο Νοτις είναι ένα ψώνιο απ' τα πολλά - με εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, όμως. Πιστεύει ότι είναι θεός. Ας πρόσεχε.
Φχαριστώ για το ποδαρικό.

5/04/2006 03:28:00 pm  
Blogger hobgoblin έγραψε...

CHAKA! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ! ΣΣΣΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

5/04/2006 03:28:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

Να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ να πω πως γουστάρω τον Notis, αλλά μόνο να τον ακούσω θέλω.

den kano kritiki, o kathenas alloste ftiaxnetai opos theli. omos that ithela na kano tin eksis paratirisi: den eimai fan ton laikon tragoudion, alla px otan tixi na akouso px strato dionisiou, ton akouo mexri telos. diladi paradexomai to kalo laiko tragoudi, giati einai gnisio. en antithesi me ton Notis kai ta asmatakia tou......

5/04/2006 06:55:00 pm  
Blogger Jamella έγραψε...

αμα μιλας για αγνωστα θεματα δεν εχει λινκ μπλογκ :p
ποιος στα κομματια ειναι ο μουρατιδης?
για τον σφακιανακη κατι πηρε τ αυτι μου, αλλα για μουραδιτη, ουδεν

5/04/2006 08:04:00 pm  
Blogger averel έγραψε...

"Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από πατέρα Κρητικό και μητέρα Μικρασιάτισσα"

Ω ναι είναι Κρητικός. Το βρηκα στο site του http://www.notissfakianakis.gr/notisbio.html

το οποιο επισκεπτηκα με ντροπη και κατηγορω τον pascal πως με αναγκασε να βουτηξω στα σκατα για να κανω comment στο ομορφο αυτο post.

5/04/2006 09:55:00 pm  
Blogger Jamella έγραψε...

respect ασε, βουτηξα κι εγω στα σκατα οπως και ο καυμενος ο averel και ενημερωθηκα..
ρε τι χανω που δεν εχω ΤΒ

5/04/2006 11:42:00 pm  
Blogger Jamella έγραψε...

οσο για το "σιγα τη δημοσιοτητα σε 10ΧΧ κοσμο" μην το λες ετσι ..
δεν ξερεις αγαπη μου τι γλειφοκωλια πεφτει για δημοσιοτητα σε 1Χ, ποσο μαλλον σε 10?

5/04/2006 11:47:00 pm  
Blogger artfarted έγραψε...

@ Nada και Πατουσίτσα: είναι ενθαρυντικό να μην είναι κανείς μονος :-]

@ Xilaren: Real is all there is αλλά υπάρχει σαρκασμός στο ερώτημά σου;

5/05/2006 01:27:00 am  
Blogger maika έγραψε...

...είπε πως δε διαβάζει βιβλία για να τον θαυμάσουμε ακόμα πιο πολύ!!
... μια και έτσι συμπεραίνουμε πως ό,τι λέει είναι δικό του και μόνο δικό του... δεν το έχει κλέψει απο πουθενά!! είναι σοφός ο άνθρωπος,δεν καταλαβαίνετε??

5/05/2006 10:07:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα στην όλη συζήτηση. Μπράβο πάντως για την προθυμία σας να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα.
Το επόμενο θάψιμό μου θα αφορά το Bήμμα Donna του μεγαροκατόχου Λαμπράκη.

5/05/2006 11:28:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

respect: Αυτό δεν το ξεφύλισσα ακόμα. Το Βήμα Donna πάντως έχει πολύ, μα πολύ, γέλιο. Περισσότερο γιατί αν και δεν βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το cosmopolitan, καταφέρνει να αυτοξεφτιλιστεί το ίδιο καλά.

5/05/2006 11:39:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

Α, καλημέρα σας respect

5/05/2006 11:40:00 am  
Blogger Loukas Tsouknidas έγραψε...

Πολύ εύκολο...

5/05/2006 02:15:00 pm  
Blogger enteka έγραψε...

απ' το λίγο που είδα είχε πολύ πλάκα η εκπομπή. Και, ναι, είναι λίγο πιο επικίνδυνος από Μπεζαντάκου και σία

5/05/2006 04:58:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ναι αλλα ασχολήσε με τον Νότη απ οτι φαίνεται...ΡΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5/08/2006 03:28:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΡΕ!ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ..."ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΚΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ..." ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΙΑ ΝΤΕΜΕΚ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ,ΑΠΛΥΤΟΙ,ΚΟΡΟΙΔΑ....

5/08/2006 05:46:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Ναι αλλα ασχολήσε με τον Νότη απ οτι φαίνεται...ΡΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!"
Το έχω πάρει χαμπάρι. Και στενοχωριέμαι αφάνταστα. Όχι για μένα, αλλά για εσάς.

anonymous Β': Κάνω μπάνιο κάθε μέρα, φοράω άρωμα Bulgari και το ρολόι μου κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ. Όσο για το "όπου ακούς πολύ κουλτούρα" του κυρίου Σφακιανάκη, να το πει αυτό στο φάντασμα του Σεφέρη, του Ελύτη, του Όμηρου, του Καζαντζάκη κ.λπ. Όταν, με το καλό, μας αφήσει χρόνους εννοείται...

5/08/2006 05:55:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Καταρχήν μόνο που ασχολήσθε με κάτι που κράζετε κ το λιθοβολήτε σημαίνει ότι ή το ζηελύετε ή ότι δεν έχετε να κάνετε τίποτα σε αύτην την πολυάσχολει ζωή σας!!! Την ζωή την οποία σας τη έχει φτίαξει ο μπαμπάκας στα μέτρα σας χωρίς να ξέρετε τι σημαίνει Ελλάδα κ χωρίς να ξέρετε τι σημαίνει να δουλεύεις!
Μόνο ότι διαβάζετε ένα site που λέγεται αμπελοφιλοσοφίες κατάλαβα τι άτομα είσθε κ τι γνώμη έχετε!
Ο Νότης είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος δεν γλύφει κανέναν κ ούτε κάθετε να άσχοληθει με τον καθένα όπως ο κύριος (τελός πάντων, για να είσαι κύριος σημαίνει ότι ξέρεις να συμπεριφέρεσαι σωστά, που τώρα το λέω από συνήθεια) PASCAL που άσχολειτε με τι λεεί ο κύριος (εδώ δεν είναι από συνήθεια, έτσι πρέπει να λες αύτο το προσώπο) Σφακιανάκης, με το τι κάνει, πως ντύνεται, πώς είναι το σπίτι του κ τι όνοματα εχεί δώσει στα παιδία του!! Απόλλωνας κ Αθήνα είναι τα ονόματα των παιδιών του, απλά να γνωρίζετε, να ομιλήτε με αληθινά πράγματα κ όχι ψευτικά! Ο Νότης, από όλους εσάς που έχετε πάει σχολέιο (πάντα με τα λεφτά του μπαμπάκα σας) μπορεί να μιλήσει πιο όμορφα από εσάς κ ξέρει πολύ καλύτερα να χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα κ την έκφραση!
Ο Νότης δεν βγήκε ποτέ σαν την κ. Θεοδωρίδου να πεί δεν θέλω να μου πετάνε λουλούδια!Κ σε αύτο το σκηνικό που αναφέρεσθε δεν είχαν πετάξει λουλούδι αλλά παγάκι! Ο Νότης ακούει πιοτική ελληνική μουσική κ όχι τους τραγουδιστές που ακούτε με ημερομηνία λήξης!Έχει διαβάζει πολλά περισσότερα βιβλία από έσας! Ο Νότης δεν χρειάζετε εκπρόσωπο να απαντήσει! Με τόσο μίσος όπως εσείς έκφράζεστε για κάτι που δεν ακούτε είτε δεν γνωρίζετε!Κ ούτε καν να ασχολείται με εσάς... Γιατί πολύ απλά δεν δίνει τέτοια αξία σε μισανθρώπους! καλή σας μέρα κύριοι κ κυρίες....

Υ.Γ. pascal να σε ρωτήσω κάτι? εφόσον είσαι κουλτουρίαρεις εξήγησε μου λίγο τι σημαίνει Ελληνική κουλτόυρα? Το ρολόϊ των χιλίων ευρώ ή το άρωμα bulgari?!
κ κάτι άλλο αν δεν σου άρεσει γιατί παρακολουθείς τι κάνει? Είμαι σίγουρη ότι όταν είσαι μόνος σου ακούς Σφακιανάκη σίγα όμως,για να μην σε κράξουν οι ψευτοκουράδες που είναι δίπλα σου!
Κ όσο για τους υπόλοιπους του βούτηξαν στα σκατά όπως λένε, για ποίον λόγο το έκαναν, για να δούν τι ζωή του?! Να μπούν στην σελίδα καποίον αμπελοφολοσοφιών που είναι καλύτερη κ να συμφωνούν όλοι μαζί σε μια γνώμη χωρίς να έχουν δική τους, κ στο τέλος πές σε όλους αύτους να σε ακολουθήσουν στο γκρεμό.... :)

5/09/2006 11:07:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

anonymous: πλάκα έχεις. συνέχισε.

5/09/2006 12:12:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

o notis exei pidiksei kai deka gkomenes... esi anti na grafeis tetoies malakies den kobeis tin proini i tin mesimeriani malakia kai na pas na breis kamia kopela?

kanei kai kalo kairo.. ante palikari mou na kopseis ti malakia...

5/10/2006 09:16:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

nikoleta: Ευτυχώς, στα τριάντα μου χρόνια, έχω πηδήξει πολύ περισσότερες από δέκα γκόμενες. Φυσιολογικό το βρίσκω. Τώρα βέβαια που ο Νότης είναι οικογενειάρχης άνθρωπος, δεν ξέρω τί θα κάνει αν πας στα καμαρίνια του και του την πέσεις. Κάντο και ενημέρωσέ με.
Το γεγονός βέβαια ότι το πας στο θέμα της ποσότητας γκομενών και όχι της ποιότητας, δείχνει πολλά τόσο για σένα όσο και για τις μουσικές σου επιλογές. Σου συνιστώ να πας στη συναυλία της JLO.

5/10/2006 12:36:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ego sou sinisto na pas na travikseis kamia malakia.. to elegan oi palioi alloste...

"min paizeis to poulaki sou tha gineis malakas..."

ama ksexarmaniaseis ksanagrapse..

5/11/2006 01:58:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ase pou i sinaulia tis JLO akirothike... alla edo den ksereis oti exeis pouli gia na to xrisimopoieis... ayto tha kseres...

5/11/2006 02:02:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

re paidakia giati me auta pou grafete eiste paidakia sto mualo kalutera na sobareutite kai na kanete kati xrisimo stin zoi sas kai na stamatisete na krinete kai na katakrinete ena anthropo pou den ton kserete den sas kserei den sas exei kanei tipota kai eseis omos asxoliste mazi tou les kai sas exei skotosei tin mana.O kathenas einai eleutheros na kanei kai na leei oti thelei.Alloste kai eseis exete auto to dikaioma.
Gi'auto kalutera sobareutite kai kante kati tis prokopeis xoris na xalate ton xrono sas thabontas ena anthropo pou kalos i kakos exei pei merika apo ta kalutera tragoudia stin suxroni mousiki skini tis xoras mas

5/11/2006 02:19:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
"ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝΕ,ΟΜΩΣ ΤΑ Π...... ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ"......OLNY ΓΙΑ ΣΑΣ.

5/11/2006 02:23:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Kala i malakia pou se dernei paidi moy den perigrafete.Katarxin oi gardenies exoun katargithei apo tin epoxi tou Stratou Dionusiou. Deuteron petane garugalla kai siga min exei apagoreusi na tout a petane sto kefali.Eisai sobaros ;;;Pare ton kolo sou kai pigene mia mera sto magazi pou tragoudaei gia na deis an isxuoun auta pou sou leo.
Pame parakato…den sou aresei o Notis alla tin eides olio tin ekpompi kai oxi mono tin eides thimasai kai analutika ti eipe…Mprabo exeis kali mnimi
Les oti eipe oti den uparxei theos…to exei dilosei apeires fores kai tha to ksanapei gia na katalaboun kai oi pio xazoi san kai esena oti den pisteuei ston theo pou pisteuoume oi perissoteroi.Dil. giati se xalaei auto;Mipos perneis pososta apo to pagkari tis agias Eleousas pou pselneis;;;
Barethika na sou grapso parapano giati den exo xrono gia alles ampelofilosofies opos exei esu.Pantos to keimeno sou einai mia sketi apotuxia….Bre kamia douleia tis prokopeis kai kopse tis amelofilosofies…Sou exoun kapsei to mualo

5/11/2006 03:52:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Popo!Na min mporoyme na dextoyme ena diaforetiko styl ellina tragoydisti!Diladi an evgaine kai elege sinexos eyxaristo to kosmo poy me akoyei kai me thaumazei , poy me stirizei sta vimata moy san kati saxlokoudouna poy vganoun oloi mera stin TV einai kalitera??einai kako kapoios na leei kati to diaforetiko?esto kai an einai lathos se kapoiou tin nootropia kai tin logikh?AX VRE ELLADARA POY GENNISES THN DIMOKRATIA!!!.....notis keep speeking,singing.....going!!

5/27/2006 02:48:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ωραία όσα λέτε...Ο Νότης όμως βγάζει 4.000-5.000 ευρώ τη βραδιά...Εσείς τι κάνετε; τακα τακα;

6/12/2006 09:53:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΟΛΟΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΡΕ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΘΤΕ ΧΑΤΖΗΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ! ΝΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
Όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα
Όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
Εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε
Ποιο κατεστημένο φέρνει όνειρα
Πείτε μου και εσείς μυαλά παμπόνηρα
Πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
Έκανε διάσημο τον άσημο
Σ’ ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια
Έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια
Πήραν οι ασήμαντοι αξία
Τίποτα δεν έχει σημασία
Τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
Μια διεφθαρμένη συνουσία

Όλα μες στο ήθος τους ανήθικα
Όσα μου χαρίσανε τ’ αρνήθηκα
Ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε
Να ξερά σε ποιόν θεό με τάξανε

Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα
Το όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα
Άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
Όμως τα …. Θα πάρουνε
Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές
Γίνανε προφήτες και κριτές

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ!

10/03/2006 05:11:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ..
ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....ΝΟΤΗΣ
ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΣ ΕΝΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!

11/23/2006 04:19:00 pm  
Blogger g23 έγραψε...

Διαβαζω μερικα απο τα(καλοπροαιρετα????)σχολια σας για τον Νοτη.
Θελω λοιπον να πω στους επικριτες του για να ξερουν οτι ο Νοτης αυτη τη στιγμη ειναι ο μοναδικος Καλλιτεχνης σ'αυτο που εσεις αποκαλλειται ελληνικο star system που στεκεται απεναντι και κατηγορει-σατυριζει-απεχθανεται το πως εχει καταντησει το star system.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Ο μοναδικος που σχολιαζει(με τα τραγουδια περισσοτερο)το επαγγελμα που τον εκανε πλουσιο.
Ολοι οι αλλοι φοβουνται μηπως επικρινωντας το χασουν την δημοσιοτητα και τα χρηματα που προσφερει ο χωρος αυτος.

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???????

και θα με ρωτησετε...Αν ρε φιλε επικρινει ο Νοτης οπως λες το συστημα πως επιβιωνει και συνεχιζει να αναφερεται????

Η Απαντηση ειναι απλη.
Διοτι υπαρχει ενα τεραστιο κομματι αυτου του λαου που νιωθει τα λογια και τα τραγουδια του Νοτη και τον στηριζει ΔΥΝΑΤΑ!!!

Βλαχοελληνας ο Νοτης δεν ειναι,δεν νομιζω οτι ειναι.

Πατε κοιταχτειτε μερικοι μερικοι που γινατε κριτες των παντων...

12/04/2006 07:58:00 pm  
Blogger Vasilis έγραψε...

Λοιπόν παιδάκια και οι υπόλοιποι...

Έπειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον Νότη αρκετά καλά και σε προσωπικό επίπεδο,αυτό που έχω να πω είναι το ότι καλά θα κάνουν μερικοί δήθεν να το παίζουν κουλτουριάρηδες και φιλότεχνοι,φιλόμουσοι κτλ.Κι όσο για τα βέλη που εκτοξεύονται εναντίον του Νότη από πολλές πλευρές πιστεύω ότι απλώς και μόνο προέρχονται από άτομα που είναι πραγματικά υστερόβουλα,που δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και απλώς επιχειρούν να υποτιμήσουν το μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή της τελευταίας 20ετίας...

Και στο κάτω κάτω εάν δεν γουστάρετε τον Νότη απλώς να μην τον ακούτε και να μην ασχολείστε μαζί του.Γιατί ασχολούμενοι συνεχώς με αυτά που θα πει,με αυτά που θα κάνει και με αυτά που θα τραγουδήσει και μάλιστα κρίνοντάς τα αρνητικά και υστερόβουλα,αποδεικνύεται ότι ο σκοπός σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια επίθεση αναίτια και στηριζόμενη σε σαθρά θεμέλια....

10/21/2008 11:35:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

kalispera.
Filarakia makari na eimastan oloi toso Ellines kai toso pistoi stis antlipsis kai sta pistevo mas oso o NOTHS.kai re file na sou po kati ama min ton goustaris poli apla min ton akous kai dto finale pios sou eipe oti o Notis tha ipirxe pote periptosi na goustari kati anthropakia tou eidous sou pou to pezoun xeroles pseftomagkakia neoellines.asxolisou me ton eafto sou kane kati epikodomitiko gia pari sou kai ase tin kritiki.

11/20/2008 01:08:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

kalispera.
Filarakia makari na eimastan oloi toso Ellines kai toso pistoi stis antlipsis kai sta pistevo mas oso o NOTHS.kai re file na sou po kati ama min ton goustaris poli apla min ton akous kai dto finale pios sou eipe oti o Notis tha ipirxe pote periptosi na goustari kati anthropakia tou eidous sou pou to pezoun xeroles pseftomagkakia neoellines.asxolisou me ton eafto sou kane kati epikodomitiko gia pari sou kai ase tin kritiki.

11/20/2008 01:08:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

τι αλλες γελοιοτητεσ θα γραψετε ρεεεεεεε!κ στην τελικη αν δεν σας αρεσει μην ασχολειστε ρε ζωακια

12/04/2008 05:13:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

μακαρι να ειχες φιλαρακο,την παιδεια αυτου του αρχοντα.τοτε θα ζουσαμε σε καλυτερο κοσμο.οσο για το αν απαγορευει τις "γαρδενιες",τι να πω.απο μονος σου δειχνεις οτι δεν εχεις παει ποτε οχι στον noti(κ σιγα μην σε αφηνανε να μπεις μεσα!)αλλα ουτε στον πιο τελευταιο.So,μην ασχολεισαι με τον αρχοντα γιατι απλα,δεν μετρας φιλαρακο.εισαι ακυρος...

12/04/2008 05:23:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

αυτη ειναι η βλακεια του internet.οτι ο καθε καραγκιοζοπαιχτης γραφει οτι μαλακια στα κουτουρου να ναι.λοιπον ξεστραβωσου κ ακου αυτα που λεει.δεν θα σου βγει σε κακο.αλλα νομιζω οτι με κατι τετοιους τελειωμενους κακος ασχολουμαστε.οξω ρε(ακου τριανταφυλλο κ πολυ σου ειναι)

12/06/2008 12:50:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΥΛΙΚΟ ΜΩΡΕ!ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ Κ ΟΝΤΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΩΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΖΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 100 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ

12/08/2008 05:33:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

πω πω τι μαλακες που ειστε οσοι πιστευετε αυτα που γραφει εδω περα για τον αρχοντα....Ζωα ειστε ΡΕ!!!!

7/11/2009 12:19:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Πόσο εμπαθής μπορεί να είσαι ρε εναντίον του Νότη; Αν δεν είσαι δημοσιογράφος του Star να πας να σε προσλάβουν. Τέτοιος που είσαι θα σε δώσουν και προαγωγή από τη δεύτερη μέρα. Το (ανύπαρκτο) επίπεδο σου φαίνεται από τις μπούρδες που γράφεις. Αντε ακου λοιπόν το Χατζηγίαννη σου ή όποιον άλλο ανύπαρκτο ακούς και άσε εμάς(τους βλαχοελληνάρες όπως μας αποκαλείς τρομαρα σου) να ακούμε τον Άρχοντα. Όσο για τους άλλους φωστήρες που σχολίάζουν απρεπώς για τον Νότη σας αφιερώνω αυτό: Δέντρο που όλοι το πετροβολούν ειναι αυτό που έχει για να δώσει
τον αετό πολλοι πυροβολούν μα δύσκολα κανεις θα τον σκοτώσει

10/18/2009 01:25:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ante re zwa malakes milate kai gia ton noti vlhmata ola sas!!!gine kai esu re papara pou arxises to thread san to noti kai valtous na sou glufoun ta arxidia!!magkia tou na kanei oti goustarei..voulwne anuparkte

11/14/2009 11:24:00 am  
Blogger Unknown έγραψε...

Δε μπορει ρε παιδια να αποτελει προτυπο ο ψωρο-φαντασμενος ψευτο-ελευθεριστης αυτος "αηδος"!
εχει σχεδον ολα τα στοιχεια που κανουν καποιον αποκρουστικο!
-κ κατι σωστο να θελει να πει, ο τροπος διατυπωσης του ειναι χείριστος!
-τι ναρκισισμος!!!...

3/13/2010 05:18:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Εγω ενα εχω να πω: οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....ειναι οπως λενε και οτι θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει....και τελος ο τιτλος του βλαχοελληναρα ταιριαζει σε εσενα μικρη λουλου βλαχαρα που νομιζεις οτι ξαφνικα απο το πουθενα εχεις καποια αξια γραφοντας πεντε πιπες σχολιαζοντας τον καθενα για το τι κανει και λεει....μαγκια του Νοτη που τα λεει και αν σ αρεσει...και στο φιναλε δεν σε ρωτησε κανεις την γνωμη σου

7/26/2012 02:00:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Εγω ενα εχω να πω: οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....ειναι οπως λενε και οτι θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει....και τελος ο τιτλος του βλαχοελληναρα ταιριαζει σε εσενα μικρη λουλου βλαχαρα που νομιζεις οτι ξαφνικα απο το πουθενα εχεις καποια αξια γραφοντας πεντε πιπες σχολιαζοντας τον καθενα για το τι κανει και λεει....μαγκια του Νοτη που τα λεει και αν σ αρεσει...και στο φιναλε δεν σε ρωτησε κανεις την γνωμη σου

7/26/2012 02:04:00 am  
Blogger Apriori έγραψε...

Άιντε τώρα να τον επίσης για το μέγεθος της γελοιότητας του

11/28/2017 03:19:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Kι’ αν είναι gay μην το μετράς » | Ύδρα » | Πρωτομαγκιά » | Δεν πηδάνε τσάμπα στο μπουρδέλο, κ. πρωθυπουργέ » | Suck my Dickens » | BREAKING NEWS: ΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ » | O Ioύδας πηδούσε υπέροχα » | Η πόλη μου » | Σαβούρα βιβρ για ανήρ- παρτ ουάν » | Mπήκα στην Ομάδα Έψιλον μαζί με την ψιλικατζού »