Monday, December 4

Η γκόμενά σου είναι πόρνη;

Τι κάνει μια πόρνη; Πληρώνεται για να πηδηχτεί. Όταν μια γυναίκα δεν σου κάθεται επειδή δεν πλήρωσες, τι είναι;

Πρώτο ραντεβού. Ο τύπος πηγαίνει την τύπισσα σε ένα εστιατόριο. Ωραία. Φτάνει η ώρα του λογαριασμού. Πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να πηδήξει τη γκόμενα, εκείνο το βράδυ ή αργότερα, αν πληρώσει το λογαριασμό; Μάλλον, θέτω την πιο σωστή ερώτηση: Πόσες λιγότερες πιθανότητες έχει να πηδήξει την γκόμενα αν δεν πληρώσει, σε σχέση με κάποιον που θα πλήρωνε;

Διαβάζω διάφορες συνεντεύξεις από ανερχόμενες σταρλετίτσες, επειδή μου αρέσουν τα αντρικά περιοδικά. «Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά», λένε όσες είναι οι πιο υποψιασμένες. Αυτές που είναι μικρές ακόμα σε ηλικία, είναι πιο ειλικρινείς: «Θέλω ο άντρας να πληρώνει για την πάρτη μου, να με έχει βασίλισσα». Ο λόγος; Επειδή είναι ωραία γκόμενα.

Το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν άντρες που έχουν σχέση με μια πόρνη, χωρίς να το καταλάβουν. Δεν πηδιέται δεξιά και αριστερά. Όχι. Απλά, ο γκόμενός της είναι ο μοναδικός της πελάτης.

77 Comments:

Blogger Nada έγραψε...

Πόσο δίκιο έχεις φίλε Πασκάλ!

12/04/2006 02:21:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Κι όμως φίλε πασκάλ, οι άντρες καψουρεύονται τις bitches που λέει και το ομώνυμο βιβλίο. Η μπιτσοσύνη είναι ολόκληρη τέχνη και μαθαίνεται μεθοδικά από γενιά σε γενιά. Το να πληρώνει ο άντρας είναι μέρος της τέχνης αυτής, άσε που οι άντρες νιώθουν και πολύ σημαντικοί και τρέφεται ο εγωισμός τους όταν κυκλοφορούν και συντηρούν ένα ωραίο "όχημα".

Τις ψιλοζηλεύω αυτές τις γυναίκες. Τις θεωρώ πολύ έξυπνες. Ξέρουν να δίνουν στον άντρα αυτό που θέλει (το θέλετε να νιώθετε σημαντικοί και να μας "συντηρείτε" αν και είναι χοντρή λέξη αυτή).

12/04/2006 02:43:00 pm  
Blogger Μαύρος Γάτος έγραψε...

Πολύ οπισθοδρομικό σάς βρίσκω, φίλτατε Πασκάλ. Άκου ο μόνος πελάτης!

12/04/2006 02:48:00 pm  
Blogger Bonnie έγραψε...

"θα γαμήσει που θα γαμήσει, ας πληρώσει και κάτι". Και σου λέω εγώ, βγάζεις γκόμενα μεγάλη μουνάρα για να την περπατήσεις σε κοσμικό πεζόδρομο και να πουν οι φίλοι "κοίτα ρε γκόμενα που χτύπησε ο νικολάκης". Φταίει αυτή που στα παίρνει;

12/04/2006 02:48:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

nada: καλησπέρα

renton: Όποιος καψουρεύεται μια bitch, όπως την αποκαλείς εσύ, δεν είναι άντρας. Κάτι άλλο είναι.
Επίσης, μόνο οι ανασφαλείς έχουν τον καημό να δείχνουν σημαντικοί, συντηρώντας μια γκόμενα.
Τώρα για το αν η μπιτσοσύνη είναι τέχνη ή όχι, χωράει μεγάλη κουβέντα. Είναι τέχνη, όσο τέχνη είναι να είσαι μαλάκας.

To βιβλίο που αναφέρεις είναι ένα αφελές best seller.

12/04/2006 02:48:00 pm  
Blogger Crucilla έγραψε...

Χαμος με σχόλια. Ωραίο θέμα. Ως γυναίκα αλλά όχι μπιτς...απορούσα πάντοτε με αυτά τα "αρσενικά" που πληρώνουν τα μάτια π'"αγαπούν". Btw, είναι τυχαίο που όσο μεγαλώνουν σε ηλικία, πληρώνουν περισσότερο; Εντυπωσιάστηκα με την ρέντον. Δηλαδή θα ικανοποιήσω την ανασφάλεια κάθε παπάρα για να βγάλω το κατιτίς μου και αυτό θα με κάνει έξυπνη;; Καλά τα παθαίνουμε τότε οι βλαμμένες που λέμε ότι έχουμε αυτεξούσια προσωπικότητα. Εξυπνάδα είναι ρε πούστη μου να είσαι πουτάνα;; Και αυτό που θα έχεις πλάι σου θα είναι άντρας; Και όχι "Στις 3 Ανασφάλειες, η 1 δώρο";;

12/04/2006 02:57:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

μαύρος γάτος: Μιλάω για το the best case σενάριο :PPP

bonnie: "Θα γαμήσει που θα γαμήσει, ας πληρώσει και κάτι"
Σώπα.
"Θα γαμηθεί που θα γαμηθεί, ας πληρώσει και κάτι", λέω εγώ.
Προφανώς, ούτε η μία λογική είναι σωστή ούτε η άλλη.
Όσο για τη μουνάρα γκόμενα που λες, φυσικά και κάθε άντρας έχει το δικαίωμα να καμαρώνει αν η γκόμενά του είναι όμορφη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να της τα σκάει.

Αν η οποιαδήποτε μουνάρα απαιτεί να πληρώνεται για την παρουσία της, να αποδεχτεί το ρόλο της ως πουτάνα και να μη στραβώνει όταν την αποκαλούν έτσι.
Μη βαφτίζουμε την πουτανιά καπατσοσύνη και εξυπνάδα.

12/04/2006 02:58:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Δεν το έχω διαβάσει. Συμφωνώ όμως με τον τίτλο.

Το να είσαι μαλάκας δεν είναι τέχνη. Η μαλακία βγαίνει αβίαστα. Η μπιτσοσύνη είναι τέχνη. Ηξερα μια κοπέλα που δεν είχε πει ποτέ στον δικό της ότι ξέρει να μαγειρεύει - για να μην τη βάζει να μαγειρεύει και να βγαίνουν έξω -και που κάθε φορά που πήγαιναν για ψώνια "τύχαινε" να μην έχει μετρητά και φόρτωνε ο άλλος την πιστωτική του. Και δεν ήταν καθόλου μαλάκας ο τύπος σε πληροφορώ. Τα κανε όλα αυτά εν γνώσει της εκμετάλλευσης, αλλά ψευτοκαθυσύχαζε τον εαυτό του με το "στο κάτω κάτω εγώ είμαι ο άντρας, με τον παρά μου και την κυρά μου" (για την ιστορία χώρισαν τελικά και τον χώρισε αυτή).

Είναι παρακινδυνευμένη τέχνη βέβαια. Κάποτε οι μετοχές μιας ωραίας κοπέλας πέφτουν (δεν είναι ανάγκη να είναι και ωραία, αρκεί να έχει τον τρόπο της). Κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να σταθεί στα (ατροφικά πλέον) πόδια της.

Αλλά επιμένω ότι τα θέλει κάπου ο οργανισμός σας. Πολύ περισσότερες φορές έχω δει θαυμασμό για μια καπάτσα γυναίκα, παρά για μια αυτόφωτη.

12/04/2006 02:59:00 pm  
Blogger Ιφιμέδεια έγραψε...

Ωραία τα γράφεις φίλτατε!!

Και μπράβο σου, επειδή -αν δεν κάνεις καμιά ηχηρή μελλοντική αποκάλυψη ως Αφροδίτη- είσαι και άνδρας ο ίδιος.

Είχα πάντοτε και έχω αυτήν ακριβώς την άποψη -και την εφάρμοσα. Δυστυχώς όμως, όπως και οι σχολιαστές διαπιστώνουν, άνδρες και γυναίκες θεωρούν αυτή την κατάσταση αποδεκτή ηθικά.

Πολύ κοντινό μου συγγενικό πρόσωπο μόλις χώρισε διότι αντιμετωπίζει -προσωρινά- οικονομικές δυσκολίες. Όχι στο πρώτο ραντεβού. Στην πρώτη επέτειο του γάμου.

12/04/2006 03:06:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μην το περιορίζεις στα ραντεβού. Στις πιο παλιές του επαγγέλματος η συμφωνία με τον πελάτη φτάνει στον γάμο.

Ξέρετε κανένα κουνελάκι του Playboy που παντρεύτηκε έναν ξενέρωτο / άσχημο / ατάλαντο / γέρο / κλπκλπ ΦΤΩΧΟ; Αν ναι, τότε μάλιστα, εδώ υπάρχει αγάπη. Αν όχι, και ο ξενέρωτος / άσχημος / κλπ τυγχάνει πλούσιος, τότε ο "αφορισμός" του Πασκάλ μας είναι όχι μόνο αληθινός αλλά και επεκτάσιμος.

12/04/2006 03:07:00 pm  
Blogger Ιφιμέδεια έγραψε...

>Αλλά επιμένω ότι τα θέλει κάπου ο οργανισμός σας. Πολύ περισσότερες φορές έχω δει θαυμασμό για μια καπάτσα γυναίκα, παρά για μια αυτόφωτη.<

Παρεμπιπτόντως η Ρεντόν έχει εδώ ένα κάποιο δίκιο....

12/04/2006 03:07:00 pm  
Blogger Crucilla έγραψε...

Και επειδή τα θέλει ο κώλος τους, θα κάτσω εγώ να επικροτήσω κάθε τσουλί; Και να το θαυμάσω κιόλας;
Κι αν άυριο κάνω μουνάρα κόρη , τι να της πω; Δες τα τσουλιά, περνάνε καλά;

12/04/2006 03:09:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

crucilla, βασικά ότι είμαστε, είμαστε για τον εαυτό μας. Από κει και πέρα πληρώνουμε το τίμημα του τί είμαστε.

Εχω διαπιστώσει το εξής. Οταν δίνεις την εντύπωση της αυτάρκειας α) φοβίζεις τους άντρες, β) ελκύεις αδύναμους άντρες που θέλουν ψυχολογική αφέντρα, γ) μπορεί να περάσεις κάλλιστα και για λεσβία.

Οταν αντίθετα το παίζεις παραδοσιακή γατουλογυναίκα ελκύεις άντρες με το σύνδρομο του λεβεντομ******.

Μια μέση λύση, ας πούμε θα ήταν το ιδανικό. Αλλά έίναι και το δυσκολότερο!

12/04/2006 03:10:00 pm  
Blogger Bonnie έγραψε...

Ώπα σύντεκνε, ούτε για καπατσοσύνη μίλησα ούτε για εξυπνάδα. Το υποννοούμενο ήταν πως τέτοιες γκόμενες υπάρχουν επειδή "τέτοιοι" άντρες τις ζητούν. Ξέρεις, είναι αρχή του καπιταλισμού, προσφορά και ζήτηση....

12/04/2006 03:14:00 pm  
Blogger Crucilla έγραψε...

Πασχάλ, σόρυ για την κατάχρηση χώρου. Αυτό και άη ρεστ μάη κέης.
Ρέντον, δεν θα διαφωνήσω με αυτο το τελευτάιο. Αλλά επ'ουδενί δεν θα πω ότι τις ζηλεύω, τις θαυμάζω και ότι τις θεωρώ και έξυπνες τις τσούλες ( δικά σου λόγια). Γιατι; Για το λεβεντομαλάκα;;

12/04/2006 03:17:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Βλέπω ότι η συζήτηση επεκτείνεται και σε άλλα θέματα (και καλά κάνει)
- Τις πουτάνες τις πηδάμε. Δεν κάνουμε σχέση μαζί τους. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι η γκόμενά του είναι μια πουτανίτσα και μισή που απλά βρήκε σπόνσορα, καλά να πάθει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να επικροτούμε και την πουτανίτσα.
- Δείξε μου τι σου αρέσει, να σου πω ποιος είσαι. Αυτό ισχύει στα πάντα, και φυσικά και στις γυναίκες. Αν κάποιος γουστάρει τις bitches, έχει θέματα που πρέπει να λύσει με τον εαυτό του.
- Τα βασικά πράγματα που θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα για να κάνει σχέση α) να τη βρίσκει ελκυστική β) να μπορεί να πει και καμιά κουβέντα παραπάνω μαζί της γ) να είναι ειλικρινής
- Δεν έχω καμιά πρόθεση να ηθικολογήσω. Απλά καταγράφω ένα φαινόμενο.
- Η λογική του ότι οι άντρες φταίνε γιατί αυτοί κάνουν έτσι τις γκόμενες, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να ρίξουμε αλλού την όποια ευθύνη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του και κρίνεται με βάση αυτή. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες και συγνώμη κιόλας.
- Άσχετο (μπορεί και όχι): Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσες στροφές μπορεί να πάρει ο γυναικείος εγκέφαλος, για να αποποιηθεί το χαρακτηρισμό της τσούλας ή της πουτανίτσας. Μιλάμε για τεράστιους ζογκλερισμούς τώρα, όχι αστεία.

Αυτά προς το παρόν, έχω αρκετή δουλειά. Μεμονωμένες απαντήσεις αργότερα.

12/04/2006 03:35:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Βασικά crucilla χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις. Τσούλες και λοιπά. Οπως είπε η bonnie τέτοιες γυναίκες υπάρχουν γιατί τέτοιοι άντρες τις ζητούν.

Κι αν ζηλεύω κάτι είναι η ειλικρίνειά τους. "Θέλω ο άντρας να πληρώνει". Το βρίσκω πολύ τίμιο να το λένε. Πολύ πιο τίμιο από τη μουρμούρα και τις back-thoughts "μα τί τσίπης είναι, που δεν πληρώνει, ο γύφτουλας, αν ξαναβγω μαζί του να με χιέσεις" μιας προχώ και καλά γυναίκας.

12/04/2006 03:36:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

m13: Το διόρθωσα, thanks.

12/04/2006 03:36:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Α, πασκάλ, κι εσύ για ειλικρίνεια μίλησες. Συμφωνούμε λοιπόν κατά (πολύ) βάθος.

12/04/2006 03:37:00 pm  
Blogger Crucilla έγραψε...

Σκατούλες, είπα ψέμματα. Επανήλθα. Τι πάει να πει "βαριές εκφράσεις". Αυτό μας πείραξε;; Αν έλεγα "¨το ρόδο είναι ρόδο όπως κι αν το πεις" κλπ κλπ θα πονούσαν λιγότερο τα αυτιά μας. Για μένα η γυναίκα που ανταλάσσει το κορμί της με λεφτά είναι τσούλα . Και αν το κάνει με ειλικρίνεια , προβλημα της. Αλλά για πες μου αγαπητή μου, όταν αυτό θα σου συμβεί όταν πας να ζητήσεις δουλειά , θα εκτιμήσεις την ειλικρίνεια του εργοδότη; Έλα και διάβασε το big fish stink στο σπίτι μου και βλέπουμε αν είμαι έξυπνη ή όχι. Η δεν συμβαίνει ούτε και αυτό με τους άνδρες εργοδότες; Βαριές εκφράσεις...Η ανδρική μαλακία με τη γυναικεία πουτανιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία και δεν αλλάζω γνώμη. Η προχωρημένη που αναφέρεις, κι αυτή τσουλίτσα είναι απλά κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της. Στο μόνο που στέκομαι είναι ότι δεν θα τη θαυμάσω κιόλας αυτή που ξεπουλιέται.

12/04/2006 03:45:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

πασχάλη θες να γίνεις το πουτανάκι μου; ;-)

θα σε πηγαίνω στα καλύτερα εστιατόρια, αρκεί να γράψεις το παρτ τουέλβ!! άαααααααααααααντε!

υ.γ. το καλό πράγμα αργεί να γίνει λένε οι παλιοί! κάτι θα ξέρουν οι παλιοί αφού όλα ήταν καλύτερα παλιά! :PPP

12/04/2006 03:56:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

"Για μένα η γυναίκα που ανταλάσσει το κορμί της με λεφτά είναι τσούλα".
Και δεν πληρώνει και φόρους από πάνω.

Renton, διαφωνούμε. Δεν θαυμάζω κανέναν επειδή είναι απλά ειλικρινής.
"Εγώ γουστάρω να σκοτώνω περιστέρια με το φλόμπερ μου. Επίσης, κερατώνω τη γκόμενά μου όπου σταθώ και βρεθώ. Σας ευχαριστώ που επικροτείτε την κρίση ειλικρίνειάς μου." Αστείο, ε;

Bonnie: Ποια προσφορά και ζήτηση; Εγώ δεν ξέρω κανέναν που αν του πεις "μεγάλε, τι γουστάρεις, να πληρώνεις τη γκόμενα για να σου κάθεται ή όχι;" θα απαντήσει ότι γουστάρει να πληρώνει.
Κοινό υπάρχει για τα πάντα. Αυτό το δέχομαι. Ακόμα και για όσους εμπορεύονται παιδική πορνογραφία. Μήπως πρέπει να κατηγορήσουμε αυτούς που την παίζουν βλέποντας ανήλικα; Δε νομίζω.


"Οταν δίνεις την εντύπωση της αυτάρκειας α) φοβίζεις τους άντρες, β) ελκύεις αδύναμους άντρες που θέλουν ψυχολογική αφέντρα, γ) μπορεί να περάσεις κάλλιστα και για λεσβία.

Οταν αντίθετα το παίζεις παραδοσιακή γατουλογυναίκα ελκύεις άντρες με το σύνδρομο του λεβεντομ******"

Μια γυναίκα μπορεί να είναι ανεξάρτητη, χωρίς να είναι bitch. Οι άντρες ξενερώνουν από την αγένεια και το φορτηγατζιλίκι, όχι από την αυτάρκεια.
Όσο για το γατούλα, μάλλον εννοείς την άβουλη. Γιατί οι γατούλες αρέσουν.

12/04/2006 04:02:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

toolman: To παρτ τουέλβ έχει γραφτεί και ποσταριστεί, καιρό πριν.

12/04/2006 04:05:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Λες: Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσες στροφές μπορεί να πάρει ο γυναικείος εγκέφαλος, για να αποποιηθεί το χαρακτηρισμό της τσούλας ή της πουτανίτσας.

Είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟΧΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΣΟΥΖΟΥΝ.

12/04/2006 04:08:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μην κρίνεις εξ ιδίων, Πασκάλ.
Τι έγινε δηλαδή; Την πλήρωσες και δε την γάμησες και είσαι τώρα χολιασμένος;;;

Να σου πω εγώ φίλε και για μία άλλη κατηγορία.
Τις πουτάνες γένους αρσενικού. Χώρισα πρόσφατα με μία.
Τα ευρουλάκια του ο κύριος τα φύλαγε μέχρι τελευταίου δίφραγκου στην τράπεζα (για την άλλη ζωή προφανώς).

Σπίτι δικό μου, εξοχικό δικό μου, διακοπές-εκδρομές (αν ήθελα έπρεπε να πληρώνω εγώ), φαγητό έξω (το ίδιο), και ήθελε και τα δωράκια του. Και 12 χρόνια μεγαλύτερος παρακαλώ...

Και όλα στο βωμό του:
"- Τα βασικά πράγματα που θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα για να κάνει σχέση α) να τη βρίσκει ελκυστική β) να μπορεί να πει και καμιά κουβέντα παραπάνω μαζί της γ) να είναι ειλικρινής"

Γιατί δε γράφεις και τα υπόλοιπα;;;;;;

δ)να του ετοιμάζει το φαγάκι του
ε)να μην έχει πονοκέφαλο ποτέ και να την πηδάει όποτε θέλει
στ)να δουλεύει σαν το σκυλί για να πληρώνει τα πάντα (όπως το να γίνεται ελκυστική ας πούμε - εκτός αν οι γυναίκες θέλουν μόνο ένα ξυρισματάκι, σαν τους άντρες)

κτλ. κτλ.

Γράψε καλύτερα ένα ποστάκι α λα Κωστόπουλος (προ αμνημονεύτων ετών)
"Πόσο πουτάνα είσαστε" ανεξαρτήτως φύλου...

12/04/2006 04:11:00 pm  
Blogger toolman έγραψε...

οπα οπα! είχα χάσει κάποια επεισόδια τον νοέμβριο αλλά στο blog σου μέχρι παρτ ιλεβεν εχεις λινκ! τουελβ δεν βλέπω πουθενά.
στα λινκς του αργύρη το τελευταίο είναι η συναισθηματική τράπεζα.

12/04/2006 04:15:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Ανώνυμε (νούμερο δύο): Ένας άντρας δεν πρόκειται να ξενερώσει από μια γκόμενα επειδή η τύπισσα δεν τον πληρώνει. Επιτίθεμαι σε νοοτροπίες, οι οποίες όπως βλέπω και από τα παραπάνω σχόλια, όχι μόνο έχουν παγιωθεί, αλλά θεωρούνται και σε πολύ μεγάλο βαθμό αποδεκτές και φυσιολογικές.
Οποιαδήποτε χρηματική/ υλική συναλλαγή με σκοπό (ή κίνητρο) το σεξ, είναι πορνεία. Είμαι κάθετος σ' αυτό.
Φυσικά θεωρώ ότι υπάρχουν και άντρες που φαίρονται όπως περιγράφεις. Είναι όμως σχετικά πολύ λιγότεροι και δεν έχουν δημιουργήσει και κανένα "πρότυπο" συμπεριφοράς.

Όχι, μην ανησυχείς. Ούτε εξ ιδίων κρίνω ούτε τίποτα.

toolman: Ψάξε λίγο. Υπάρχει και παρτ τουέλβ. Όντως, δεν το έχω βάλει στα links.

12/04/2006 04:24:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Μιλάμε για σύγκριση σε δύο όμοια πράγματα. Αν είχα να κάνω με έναν ύπουλο δολοφόνο - δηλητηριαστή και έναν που δηλώνει ευθαρσώς ότι γουστάρει να σκοτώνει περιστέρια με το φλώμπερ θα διάλεγα τον δεύτερο.

Το αυτό ισχύει και για τις γκόμενες που δηλώνουν ευθαρσώς ότι γουστάρουν να τις πληρώνουν και τις ταπεινοκακομοίρες που το παίζουν υπεράνω και μουρμουρίζουν από μέσα τους. Αν ήμουν άντρας θα διάλεγα σαφώς τις πρώτες.

Η τελευταία άγνωστη, αν και διαφωνώ με το ύφος του ποστ της, με κάλυψε κατά πολύ στο ότι η πουτανιά δεν έχει φύλο. Μιλώντας για τον εαυτό μου (κι εκεί προφανώς βρίσκεται η πηγή της διαφωνίας), δεν ξέρω αν οφείλεται στο φορτηγατζιλίκι μου ή δεν ξέρω σε τί άλλο, αλλά πάντα έλκυα άνδρες που θέλαν αφέντρα-τροφό-τραπεζίτη κλπ κλπ. Γι αυτό αναλογίζομαι ότι αν κατείχα τα βασικά της μπιτσοσύνης, ίσως είχα ξεπεράσει κάποιους σκοπέλους ευκολότερα.

12/04/2006 04:26:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

Όταν έχεις απλώς σχέση με μια τέτοια και δεν την έχεις παντρευτεί αλλά το σκέφτεσαι, πώς χαρακτηρίζεται η κατάσταση? I dont own the bitch, I am leasing the bitch with option to buy?
Να ρωτήσω κάτι πάντως? Και επειδή όλο κοπέλες μιλούσαν ρωτάω κυρίως εσένα Pascal, όταν φτάνει ο λογαριασμός και κοιτάτε πχ πόσα είναι για να πληρώσετε μισά μισά, δε νοιώθεις λιγάκι ένοχος? Εγώ επειδή νοιώθω λιγάκι ένοχος κάνω το άλλο... μία πληρώνω εγώ μία πληρώνει αυτή.... αν την τρίτη φορά δεν το προτείνει καν, παίρνει πούλο :P
Τέσπα, το πρόβλημα είναι πως η φάση "ο άντρας πληρώνει" είναι κοινωνικό must πάνω κάτω... και πολλές γκόμενες εκπαιδεύονται από μαμά και κοσμοπόλιταν για να μάθουν να λειτουργούν έτσι. Δεν ξυπνάνε μια μέρα και λένε τι να κάνω σήμερα? Ας γίνω πόρνη!
Και στην τελική α στο διάολο μερικές πόρνες τ'αξίζουν τα λεφτά τους για κάποιο χρονικό διάστημα και με επίγνωση του τι κάνεις...

12/04/2006 04:26:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

@ Pascal
"Μήπως πρέπει να κατηγορήσουμε αυτούς που την παίζουν βλέποντας ανήλικα; Δε νομίζω. "


Εγώ πάλι το νομίζω :P

12/04/2006 04:29:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

renton: "Αν ήμουν άντρας θα διάλεγα σαφώς τις πρώτες"
Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ούτε τις πρώτες ούτε τις δεύτερες. Απλά δεν δέχεσαι να πληρώνεις για να πηδάς. Τέρμα.
Αυτό που δεν κατάφερες να πετύχεις εσύ, σου εύχομαι να το πετύχεις ανατρέφοντας, π.χ, την κόρη σου. Κανένα πρόβλημα.

it is: Μιλάω για το ποιοι έχουν την κύρια ευθύνη. Φυσικά και αυτοί που διακινούν το υλικό είναι οι κυρίως υπεύθυνοι και όχι αυτοί που το αναζητούν.


"η φάση "ο άντρας πληρώνει" είναι κοινωνικό must πάνω κάτω"
Κοινωνικό must πού; Στην Ελλάδα; Στη Σουηδία; Στο Αφγανιστάν;

"Και στην τελική α στο διάολο μερικές πόρνες τ'αξίζουν τα λεφτά τους για κάποιο χρονικό διάστημα και με επίγνωση του τι κάνεις..."

Αν γουστάρεις να πληρώνεις για να πηδάς, σου συνιστώ τις επαγγελματίες του είδους.

12/04/2006 04:37:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

"Αυτό που δεν κατάφερες να πετύχεις εσύ, σου εύχομαι να το πετύχεις ανατρέφοντας, π.χ, την κόρη σου. Κανένα πρόβλημα"

Simera eisai fotia. Bravo.

12/04/2006 04:40:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

Ναι σε αυτό διαφωνώ κι εγώ, στο ποιοι έχουν την κύρια ευθύνη... Νομίζω είναι 50-50. Αλλά οκ.

Στην Ελλάδα είναι σίγουρα κοινωνικό must... Δηλαδή τουλάχιστον αυτό προβάλλεται από ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά...


"συνιστώ τις επαγγελματίες του είδους."

Ποιος σου είπε πως δεν υπάρχουν ερασιτέχνιδες που κάνουν τις επαγγελματίες να τρέχουν να κρυφτούν? Η διαφορά έγγυται στο "μεράκι" :P και όχι στην κατοχή επαγγελματικής άδειας... άσε που έχεις και το δικαίωμα να διατηρείς ψευδαισθήσεις, άσε που δε μπορεί και κανείς να σου πει τίποτα, άσε που πηδιέται και με σαφώς λιγότερους απ'ότι μια επαγγελματίας...
Δε σου λέω πως είναι επιλογή μου, προσωπικά κάτι τέτοιες τις σιχαίνομαι και τρώνε Χ με το που υποψιαστώ πως λειτουργούν έτσι.
Θεωρείς πως η συμπεριφορά τους είναι "εγκληματική"? Δεν επικροτώ αυτό που κάνουν και προσωπικά το κράζω αλλά το ίδιο κράξιμο θέλουν και αυτοί που τους δίνουν τα πατήματα και άρα διαιωνίζουν και την ύπαρξη τους... από αρχαιοτάτων χρόνων... δεν είναι σε καμία περίπτωση νεωτερισμός το φαινόμενο... Σκέψου πως ήταν η γυναίκα 50-60 χρόνια πριν... χωρίς δουλειά και απολύτως εξαρτημένη...
Ε τώρα μπορούν να είναι ετεροσυντηρούμενες και να μην είναι και εξαρτημένες... Και όσο υπάρχουν μαλάκες που τις εκτρέφουν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Τι σε χαλάει ακριβώς?

12/04/2006 04:50:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Με χαλάει η υποκρισία ρε. Αυτό με χαλάει.
Ότι φτάσαμε να θεωρούμε δεδομένες συμπεριφορές που θα έπρεπε να τις κράζουμε ανελέητα. Όχι, δεν μιλάω για έγκλημα. Για συγκαλυμένη πορνεία μιλάω.
:PPPP
Πρέπει επιτέλους να αποδεκτούν οι πόρνες το ρόλο τους. Δεν είναι ντροπή.

(φυσικά και είμαι αφοριστικός)

12/04/2006 04:56:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

Ahahahaha ok ρε δεκτό. Εμείς θα αποδεχτούμε πως είμαστε μαλάκες?
Και συμφωνώ πως δεν είναι ντροπή! Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Lol και ΚΡΑ!

12/04/2006 04:59:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Σκατά, όλο ορθογραφικά κάνω. Anyway, μαλάκας είσαι και φαίνεσαι
:PPP

12/04/2006 05:01:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

Ahahaha υποκρίσου υποκρίσου, αλλά δεν ξεγελάς κανέναν να ξέρεις :P

12/04/2006 05:02:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

εμένα πάντως ο φίλος μου Βορειοευρωπαίος είναι, λεφτά δεν πολυέχει, αλλά άμα επιμένω να πληρώνω μου λέει ότι το παίζω πολύ ανεξάρτητη κ ότι δεν το αφήνω να με φροντίζει. Κ δεν είναι αντρουά τύπος. Δεν έχει να κάνει με ελληνικές νοοτροπίες αλλά με γενικότερες κοινωνικές νοοτροπίες που φτάνουν στο σημείο του να αισθάνεται κανείς τύψεις που λέει κ ο it is. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αυτονόητο να καμαρώνει ένας άντρας όταν "κυκλοφορεί" ωραία γκόμενα, έλεος!! Αν είναι να κράξεις κάποιες νοοτροπίες κοίτα να είσαι λίγο συνεπής

12/04/2006 05:17:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ta lefta pou perisseuoun prepei kapou na fagw8oun.Sto telos sas ta trwei, ola... mia,thn opoia thn akoute k olh mera na mourmouraei k meta 8anaton sas trwei kai thn suntaksh(meiwmenh men alla pali kati einai k auto)

Hey big spender!!!!!

12/04/2006 05:19:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Ανώνυμε, ο καθένας έχει δικαίωμα να καμαρώνει για την ομορφιά του παρτενέρ του. Δεν βρίσκω κάτι κακό σ' αυτό. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί είναι σωστό να καμαρώνεις επειδή ο σύντροφός σου είναι ταλαντούχος και είναι λάθος να καμαρώνεις γιατί είναι όμορφος. Μη μου πεις ότι είναι "ρηχό". Please...
Οι άντρες γουστάρουμε τις ωραίες γυναίκες και δεν πρόκειται γι' αυτό να απολογηθούμε σε κανέναν.
Επίσης, σου ξαναλέω, ότι μιλάς για μεμονωμένη περίπτωση ενώ εγώ μιλάω για τάση/ νοοτροπία.

12/04/2006 05:22:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

AXAXAXAXAXAXAX
ΡΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ;
NA SAI KALA FILE, GELASA (ME TIS APADISEIS OXI ME TO KEIMENO).

12/04/2006 05:26:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Τελικά την καλύτερη γκόμενα πρέπει να την έχει ο νταβατζής, ο μόνος που δεν πληρώνει για να γαμήσει

12/04/2006 05:39:00 pm  
Blogger suigenerisav έγραψε...

Συναινώντας τα μάλα φίλτατε Πασχάλη στα λεχθέντα επίτρεψε μου να προσθέσω τινές-ελάχιστες παρατηρήσεις προς τους αδολεσχείς νεανίες αναγνώστες που μοιραίως θα επιδοθούν κάποια στιγμή [εκόντες-άκοντες] στην σύνθετη άμα δε και επιβλαβή τέχνη του σπονσορινγκ.

-απεξαρτηση από τα εντυπα του στυλ που εισηγαγε ο Βολιώτης εκδότης-μετά τα 25. Μάξιμουμ. Βλάπτουν το πορτοφόλι και το μυαλό-όχι απαραιτητως μ' αυτή τη σειρά..

-life-long learning [δια σεμιναρίων, κλπ] στη bitchοσύνη και στην πουτανιά-μήπως και μειωθούν κατατι αι απώλειες.. που δεν δλδ, αλλά λέμε..
[αν πάρεις πρέφα πως είναι πχ φανατική του Κοσμοψόλισταν, την έκατσες τη βάρκα..]
Και που 'σαι! Δεν είνν' κακό-αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. [σου μιλάω εκ πείρας..]

-τρις της ημέρας προσευχή που να τελειώνει ως εξής: "κατάρα στο λεβεντομαλάκα" [διπλανό που χαλάει την πιάτσα..]

-αποδοχή του νομοτελειακού [δλδ στατιστικά προσδιορισμένου γεγονότος] πως όσο διευρυνεται το φάσμα των εμπειριών/γνωριμιών σου, αυξάνεις τα ποσοστά σου να ερθεις vis-a-vis με το φαινόμενο

-Και λίγη τύχη-curiocity ALWAYS killed the cat. Σ'αυτές τις περιπτώσεις σίγουρα βοηθάει.
Αυτά-γιατί έχουμε και δουλειές.

Σε μια ελεύθερη κοινωνία, το αρχαιότερο των επαγγελμάτων πρέπει να τιμάται accordingly! Αρκεί, όπως ορθά επισημαίνουν οι προλαλήσαντες, να ασκείται _χωρίς_ ψιμύθια..

"Κι αν σου κάτσει..?"
Κλήρωσε..
Και πάρτο αλλιώς._

ΥΓ Pascal κέκραξε:
"Αν κάποιος γουστάρει τις bitches, έχει θέματα που πρέπει να λύσει με τον εαυτό του."
Μεγάλη κουβέντα ρε φίλε..

12/04/2006 06:59:00 pm  
Blogger €lisavet έγραψε...

Νομίζω πως ένας άντρας αντιλαμβάνεται αν εξαγοράζει την παρουσία μιας γυναίκας δίπλα του. Ίσως εκείνη δεν αντιλαμβάνεται το προσωρινό του πράγματος.
Ότι δηλαδή, όταν φτάσει στη λήξη της, ο αγοραστής θα την αντικαταστήσει με ένα πιο καινούριο και μοδάτο προϊόν, βλέπε άλλη μικρούλα, ομορφούλα.
Δεν θεωρώ αυτή την έκβαση άδικη. Η ευημερία κρατάει συχνά περισσότερο από το άψογο παρουσιαστικό μας. Γι'αυτό καλό, να μη βασίζομαστε σ'αυτό.

12/04/2006 07:54:00 pm  
Blogger nosyparker έγραψε...

LOL suigenerisav > curiocity killed the cat but satisfaction brought it back!
Παντού κολλάει αυτό τελικά :-)

12/04/2006 08:04:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μην στερειτε απ τους αντρες μας την χαρα να πληρωνουν! Ο δικος μου θελει και πληρωνει, και δεν αισθανομαι οτι του παρεχω εκμισθωμενη υπηρεσια. Δεν εχουμε εδω δουναι και λαβειν. Για μενα ειναι ενας τροπος να δειξεις οτι ενδιαφερεσαι εμπρακτα (οταν βεβαια υπαρχουν τα φραγκα). Συμφωνω οτι ειναι μια καθιερωμενη νοοτροπια, μηπως ομως και οι σχεσεις νοοτροπια δεν ειναι??

12/04/2006 08:45:00 pm  
Blogger γιώργος έγραψε...

μ'αρέσουμε εμείς οι άντρες τελικά...
όλοι τα χώνουμε, αλλά όλοι πληρώνουμε...
και όχι μόνο πληρώνουμε μόνο στη φάση της σχέσης, αλλά πληρώνουμε και για μια ζωή, αφού τις παντρευόμαστε...
μια χαρά μας βρίσκω...

καλησπέρες...

12/04/2006 09:04:00 pm  
Blogger zouri1 έγραψε...

ανοιξες ενα θεμα,που παντα με απασχολει.
Και το μεγαλο καο το κανουνε τα life style περιοδικα και τις συνειδησεις μικρων κοριτσιων που διαμορφωνουνε.
Η ελληνιδα ειναι μια ξεχωριστη περιπτωση.Απλα ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα που μπορω να πω ειναι το εξης.
Μια Ελληνιδα που μεφαλωσε στην Γερμανια,αποφασιζει στα 29 της,να πειστρεψει στην ελλαδα.
Εκει ειχε μαθει να ειναι ολα μισα μισα.
Στην ελλαδα το απαρνηθηκε αμαεσως αυτο,γιατι ειπε οτι εδω δεν συνηθιζεται και οτι θα ηταν προσβλητικο για αυτην να πληρωνε μισα μισα,την στιγμη που στις φιλες της πληρωνει ο αντρας>αυτα τα ολιγα να μην καταχραστω και τον χωρο σου.

12/04/2006 09:49:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

ελα βρε pascal δηλαδή η μια τάση/ νοοτροπίά είναι οκ ενώ η άλλη όχι. Δηλαδή είναι οκ να βλέπει κάποιος την κοπέλα του ωσάν μπιμπελό που βάζει στο παράθυρο να βλέπει ο γείτονας κ ζηλεύει ενώ δεν είναι οκ να πληρώνει μόνο άντρας όταν βγαίνουνε. Και τα δύο δεν έχουν να κάνουν με το τι κάνει τον καθένα να νοιώθει πιο αντρουά; Δεν ξέρω, ρωτάω, όπως ρωτάω κ τους φίλους μου γιατί θέλουν να πληρώνουν αυτοί κι όχι εγώ όταν βγαίνουμε, γιατί 8ελουν να μου κουβαλάνε τις βαλίτσες, να ανοίγουνε τις πόρτες κ να οδηγούνε στυλ 'schumacher'

12/04/2006 11:45:00 pm  
Blogger vangelakas έγραψε...

Γειά σου ρέ παιχταρά Pascal!

Δέν μπόρεσα νά δώ όλα τά κόμμεντς αλλά ο αριθμός των, τά λέει όλα!

12/04/2006 11:53:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

''Οι άντρες ξενερώνουν από την αγένεια και το φορτηγατζιλίκι, όχι από την αυτάρκεια.''
κάποιοι άντρες.....δυστυχώς...
οι έχοντες αυτοπεποίθηση βλ. αναφορά σου σε προηγούμενο ποστ...η θυμάμαι λάθος;
:)

12/05/2006 10:19:00 am  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

"Αυτό που δεν κατάφερες να πετύχεις εσύ, σου εύχομαι να το πετύχεις ανατρέφοντας, π.χ, την κόρη σου."

Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί. Επειδή στη ζωή δεν υπάρχει "ισονομία", αλλά σχέσεις που στέκονται σε ευαίσθητες ισορροπίες, αν η κόρη μου δε μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες αυτές, σαφέστατα θα προτιμήσω να τη δω στο ρόλο του θύτη, παρά του θύματος.

12/05/2006 10:48:00 am  
Blogger Alitovios έγραψε...

Η μόνη πιθανότητα να πηδήξεις αν δεν πληρώσεις το λογαριασμό είναι να βγαίνεις με γυναίκα πολύ μεγαλύτερη σου.

12/05/2006 11:09:00 am  
Blogger Idάκι έγραψε...

Αγαπητέ Πασκάλ, πάλι σάλο προκάλεσες!!!

Συμφωνώ απεριόριστα μαζί σου πως οι γυναίκες που φέρονται κατ'αυτόν τον τρόπο αξίζουν και τον ανάλογο χαρακτηρισμό. Από την άλλη όμως πιστεύω (όπως κι άλλοι εδώ) πως έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τη ζήτηση, και αυτή είναι υψηλή, δυστυχώς. Αυτό για μένα σημαίνει πως μια σημαντική μερίδα των αντρών "τα θέλει", και το έχω δει και εμπειρικά και στατιστικά.

Δηλαδή το μοντέλο "μισά μισά" ή έστω "μία εσύ μία εγώ" και κυρίως το μοιραζόμαστε τα έξοδα όπως και όλα τα άλλα προϋποθέτει μια λογική που για τους περισσότερους Ευρωπαίους άντρες είναι ακατανόητη. Έχει μπει στο πετσί τους ότι αν δεν πληρώσουν δεν παίρνουν... το maximum, ας πούμε. Αυτό είναι το target group της γυναίκας που περιγράφεις, αλλά λόγω πληθυσμού αναγκαστικά και πολλών άλλων - με ελπίδες να αντιστρέψουν αυτή τη λογική.

Κάποτε μου την έδινε απεριόριστα... μέχρι που συνειδητοποίησα πόσο εύκολο είναι να ξεσκαρτάρεις υποψηφίους με ανεπιθύμητες ανασφάλειες στο τρίτο ραντεβού (max), και πόσο πρόκειται να εκτιμήσω εκείνον που δεν θα τις εμφανίσει. Είχα δίκιο να ελπίζω ;)

12/05/2006 12:43:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

εντάξει, είναι προφανές οτι συμφωνώ. όμως για πες μου, σου λειψα καθόλου, δε τα βαριέσαι τόσα κόμεντς?

12/05/2006 12:51:00 pm  
Blogger YO!Reeka's έγραψε...

μεγάλο ζήτημ ανοίγεις!
εγώ πάντως θεωρώ θεμα αρχής να κεράσεις μεν στα πρώτα 1-2 ραντεβού, αλλά μετά ο καθένας τα δικά του. όπως δουλεύω εγώ, δουλεύει κι αυτή, δεν βλέπω καμία διαφορά.
και στη φάση που θέλω να κεράσω, άμα δεν τη δω να κάνει την κίνηση να βγάλει πορτοφόλι (όταν έρθει ο λογαριασμός), μου κακοφαίνεται.
ΥΓ. μου έχει τύχει, αρκετά πιο μικρός, να βγω κάννα-δυό φορές με κοπέλα που ήταν τόσο κακομαθημένη από τους προηγούμενους, που δεν έφερνε μαζί πορτοφόλι.

12/05/2006 12:53:00 pm  
Blogger civil έγραψε...

Noμίζω πως οι σχέσεις είναι μια κατάσταση ασταθούς ισορροπίας. Και οι δύο κάτι πρέπει να προσφέρουν (βάσει της προσφοράς και της ζήτησης της εποχής) ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Αν η γκόμενα είναι μοντέλα, ο τύπος πρέπει να είναι διάσημος ή πλούσιος ή και τα δύο. Αν η γκόμενα είναι βουλευτίνα ή ακαδημαϊκός ισχύει το ίδιο!

Ομοίως ένας άσχημος και αμόρφωτος πλούσιος μπορεί να βγάλει μοντέλο. Η μοντέλα είναι πουτάνα. Ο τύπος τι είναι;

12/05/2006 01:10:00 pm  
Blogger it is έγραψε...

Deadend άπαιχτο το σχόλιό σου και δεν το λέω για ν'ανταποδώσω... Και τα δύο μέρη είναι φοβερά... το πρώτο θέτει έναν πολύ καλό προβληματισμό, αν και αν μου ζητήσεις τη γνώμη μου θα σου πω πως δε μου αρέσει να μπαίνω σε lose lose διλείματα (ή όπως αλλιώς γράφεται αυτό τέλος πάντων :P)... και το δεύτερο.... ερρρρρρ είδε κανείς τη σκόνη κάποιου αλητόβιου? Δεν το λέω προσβλητικά αλητόβιε... απλώς you got pwned...

12/05/2006 04:40:00 pm  
Blogger Βαγγέλης Μπέκας έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

12/05/2006 04:55:00 pm  
Blogger Βαγγέλης Μπέκας έγραψε...

Σου έχει τύχει καμιά φορά να είσαι με κάποια και να θες να τhς προσφέρεις τα πάντα;!

12/05/2006 04:56:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Δεν ξέρω, λίγο άδικο το σχόλιό σου, αν κι εγώ συνήθως επιμένω να πληρώνω μόνο και μόνο για να μην το πάρει ο άλλος ως υπονοούμενο ότι μπορεί και να με γαμήσει οπότε φαίνεται ότι μάλλον έχεις δίκιο, έστω και υποσυνείδητα παίζει αυτό που λές.
Χαίρομαι να κερνάω όταν έχω και να με κερνάν όταν δεν έχω, εννοώ γενικά, με γκόμενους, φίλους κλπ.
Θα χαιρόμουν όμως ακόμη περισσότερο αν οι 9 στους 10 άντρες δεν με ονειρεύονταν να τους πλένω σώβρακα και να τους μαγειρεύω λαχταριστά φαγητά...(θα ξεράσω..) Τι να κάνουμε, ακόμα ζούμε στα σπήλαια...

12/05/2006 05:34:00 pm  
Blogger Alitovios έγραψε...

@deadend mind

Η μόνη περίπτωση "γυναίκα που δεν έχει ανασφάλειες λόγω ηλικίας και σέβεται τον εαυτό της" να μην σε αφήσει να πληρώσεις στο *πρώτο* ραντεβού είναι να μην της αρέσεις. Σας αρέσει να σας φροντίζουμε όπως αρέσει και σε εμάς. Το γεγονός πως έχετε αρχίσει να έχετε ανασφάλειες και γι αυτό εξηγεί γιατί τόσες πολλές γυναίκες είστε μόνες σας.

Η μεγαλύτερη γυναίκα που δεν σε αφήνει να πληρώσεις είναι επειδή δεν έχει ανάγκη τις οπερέτες με τους συμβολισμούς πληρώνω για να σου δείξω πως μπορώ να σου παρέχω. Δεν έχει καμία ανασφάλεια κι αυτές οι παρλαπίπες που λες είναι από το πολύ Marie Claire που διαβάζεις.

12/05/2006 08:15:00 pm  
Blogger Χαμένο κορμί Î­Î³ÏÎ±ÏˆÎµ...

Ρε συ Πασκάλ...

κάποτε άκουσα μια φράση...
"όλες οι γυναίκες εκτός απο τη μάνα σου και τις αδερφές σου είναι πουτάνες"

12/05/2006 10:35:00 pm  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Λοιπόν, νομίζω ότι το βραβείο σχολίου πρέπει να πάει στον Vita Mi Barouak. Τα είπε όλα σε μια πρόταση.

Οσο αφορά εμένα, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, επειδή εγέρθησαν διάφορα ερωτήματα. Η αλήθεια είναι ότι παρασύρθηκα στο ρυθμό της συζήτησης και ενδεχομένως να χρησιμοποίησα ακραίες εκφράσεις του στυλ θύτης και θύμα. Αλλά ήδη το θέμα ήταν ακραίο, αποκαλώντας μια μερίδα γυναικών "πόρνες".

Οσο αφορά λοιπόν τη θέση μου. Νομίζω ότι ο καθένας έχει αυτό που επιδιώκει και αυτό που του αξίζει. Μέχρι να αισθανθεί ότι αξίζει κάτι καλύτερο και να το επιδιώξει.

Δε νομίζω ότι ζούμε σε ιδανικό κόσμο, διότι αν ζούσαμε, λέξεις κι έννοιες όπως "αλληλοσεβασμός", "δούναι και λαβείν", "ισονομία", θα ήταν αυτονόητες και δε θα γίνονταν τόσες συζητήσεις. Αυτό δεν το λέω φαταλιστικά, νομίζω ότι είναι στο χέρι του καθενός να βελτιώσει τον εαυτό του και να βελτιώσει και τον κόσμο.

Οι σχέσεις πάλι, είναι μεγάλη ιστορία. Η πλάστιγγα γέρνει πότε απ΄τη μεριά του ενός και πότε του άλλου. Είναι πόλεμος για επικράτηση, μέχρι να γίνει κατανοητό (συνήθως όταν πια η σχέση είναι μακροχρόνια και δοκιμασμένη) ότι σ' ένα ζευγάρι πρέπει να στηρίζει ο ένας τον άλλον κι όχι να τον πολεμά. Το "εμείς οι δύο είμαστε ένας".

Μέχρι να γίνει αυτό περνάμε φάσεις μαλακίας, ανωριμότητας, εγωισμού και θέλω-να-έχω-το-πάνω χέρι. Μια πιτσιρίκα που δηλώνει "θέλω να με έχει ο άντρας βασίλισσα", δηλώνει έναν ειλικρινή ευσεβή πόθο ενδεικτικό του νεαρού της ηλικίας και της ανωριμότητάς της. Ετσι έχει μεγαλώσει. Θα φάει τα μούτρα της και θα μάθει. Οπως, αντίθετα, και η γυναίκα-άντρας, που (με τον τρόπο της) θέλει να έχει τον άντρα υποχείριο, οικονομικα και συναισθηματικά. Θα μάθει και αυτή. Οτι ο σεβασμός κερδίζεται, δε χαρίζεται, το ίδιο και τα λεφτά, το ίδιο και η αγάπη.

Από κει και πέρα τί κάνει ο καθένας. Αν έχει χρόνο και θέληση και αγάπη πάνω απ΄όλα επενδύει στον άλλον και αφήνει το χρόνο να κυλά υπέρ τους. Αν δε γουστάρει ανεπανόρθωτα τον τρόπο που σκέφτεται ο άλλος, πάει για άλλα. Απλά.

12/06/2006 12:08:00 am  
Blogger Alitovios έγραψε...

Οποιαδήποτε γυναίκα είναι συνειδητοποιημένη γνωρίζει πως καλό είναι να αφήνει τον άντρα να πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι. Με απλά λόγια, οι συνειδητοποιημένες γυναίκες πάντα αφήνουν τον άντρα να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού-υπό την προϋπόθεση πως τον γουστάρουν γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να κρατάνε τα προσχήματα. Αυτές που δεν τον αφήνουν είναι οι μπερδεμένες που πιστεύουν πως έτσι καταρρίπτεται το προφίλ της ανεξαρτησίας τους. Το κατάλαβες τώρα ή μήπως θες να στο ζωγραφίσω;

Μην προσπαθείς να με πατρονάρεις γιατί δεν ψήνομαι. Δεν έχω καμία ανάγκη και κόψιμο να μπαλώσω το οτιδήποτε επειδή έτυχε να μη σου αρέσει. Τι είσαι εσύ δηλαδή, το κέντρο του σύμπαντος που θα πρέπει να έχω καμιά φοβερή αγωνία αν εγκρίνεις αυτά που λέω;

Α, κι όταν μεγαλώσεις καλό είναι να μάθεις πως όταν διαφωνείς με κάποιον άνθρωπο σχολιάζεις τα επιχειρήματα του κι όχι τον ίδιο προσωπικά προσπαθώντας να τον προσβάλεις. Αυτά μιας και μίλησες περί φτήνιας.

12/06/2006 12:39:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

Anonymous: Δεν αποκάλεσα καμία αναγνώστριά μου πόρνη. Λες παπαριές.

Anonymous: κάνεις λάθος. Υπάρχουν κι’ άλλοι που δεν πληρώνουν για να γαμήσουν.

Suigeneris: Απολαυστικότατος όπως πάντα. Τα σέβη μου.

Elisavet: Δεν νομίζω ότι ο άντρας καταλαβαίνει ακριβώς τι κάνει. Θεωρεί ότι έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα κι’ αυτό κάνει. Αυτό είναι που με εξοργίζει. Η νοοτροπία που έχει παγιωθεί.

Nosyparker: Καλησπέρα

Anonymous: Δεν λέω ότι ο άντρας δεν πρέπει να πληρώνει καθόλου. Λέω ότι το να απαιτεί μια γκόμενα να πληρώνει ο άντρας για να του κάτσει, αποτελεί πορνεία. Αυτό είπα.
Κι’ εγώ πληρώνω για τη δικιά μου. Όποτε έχω και μπορώ δηλαδή. Δεν το κάνω όμως για να μου κάτσει. Το κάνω γιατί θέλω να περνάμε καλά. Και το να περνάμε καλά, συμπεριλαμβάνει, φυσικά, το να περνάει κι’ εκείνη καλά.

Γιώργος: Μια χαρά είμαστε. Απλά πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο παραπάνω και να μην παρασυρόμαστε.

Zouri1: Στο εξωτερικό έχω κάνει κι’ εγώ. Πράγματι, εκεί είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μισά- μισά, όπως λες. (Στη γαλλία αναφέρομαι).

Αnonymous: Πότε μίλησα εγώ για μπιμπελά, γείτονες και τέτοια; Είπα ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να καμαρώνει ένας άντρας για την ομορφιά της γυναίκας του.
Όταν λες «φίλους σου», τι εννοείς; Γκόμενούς σου; Απλούς φίλους σου που θα ήθελαν να γίνουν γκόμενοί σου αλλά τρώνε πόρτα; Καληνυχτάκηδες; Τι;
(Δεν είμαι επιθετικός, κουβέντα κάνουμε, προσπαθώ να καταλάβω).

Vangelakas: Είμαι προβοκάτορ ™.

Specialk: Καλά θυμάσαι.

Alitovios: Μπα. Διαφωνώ. Έχω πηδήξει και χωρίς να πληρώσω και δεν ήταν μεγαλύτερη.

Idάκι: Χαίρομαι που κατάλαβες το προφανές: Ότι όταν κάποιος πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από μια γυναίκα, έστω και σε ελαφριά μορφή, δεν είναι ο άντρας που θα θες δίπλα σου. Τέρμα.

Peeping: Ναι, αμέ. Μου έλειψες λέει. Κάθε μέρα σε σκεφτόμουν. Δεν μου στη σπάνε τα comments. Απλά μου τη σπάει ότι από ένα σημείο και μετά, δεν βγάζεις και πολύ νόημα. Ειδικά όταν ο ένας γράφει κάτι, και μετά από λίγο γράφει κάτι άλλο, διαφορετικό.

Gelial: Το Υ.Γ σου τα λέει όλα. Μου έχει τύχει κι’ εμένα. Ξέρεις τι έκανα; (μιλάω σοβαρά). Πλήρωσα ΜΟΝΟ τα δικά μου και την έστειλα σπίτι της να πάρει πορτοφόλι.

Civil: Ο τύπος είναι πλούσιος και γουστάρει να πηδάει πουτάνες. Απλό.

Deadend: Στο πρώτο σκέλος της ερώτησής σου απαντώ υποθετικά ως εξής: Αν κάνω αγόρι, θα του μάθω πώς να τον σέβονται και να μην είναι θύμα. Αν είναι κορίτσι, θα τη μάθω το μουνί της να το χρησιμοποιεί για να κάνει σεξ και να το απολαμβάνει και όχι για να βγάζει φράγκα. Αυτά, μεταξύ άλλων βέβαια.
Για το δεύτερο σκέλος, έχω να πω το εξής: Συμφωνώ ότι μια γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, «κάθεται» χωρίς ανταλλάγματα. Πάλι καλά δηλαδή, αλλιώς δεν θα βρίσκαμε γκόμενα της προκοπής.

Vita mi barouak: Άκου να δεις. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να προσφέρεις σε μια γυναίκα, είναι να σε γουστάρει όσο γίνεται περισσότερο. Read Me again: ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Όταν σε μια γυναίκα φέρεσαι σαν τον παπάρα που πληρώνει για να την πηδήξει, guess what: Χάνεις αρκετό από το σεβασμό που έχει για το άτομό σου (έστω και υποσεινήδητα). Οπότε, υπονομεύεις την έλξη και της προσφέρεις λιγότερα, νομίζοντας ότι προσφέρεις περισσότερα. Ελπίζω να έγινα σαφής. Αν όχι, πες μου να το επεκτείνω λίγο.

Gate crusher: Σε ονειρεύονται να πλένεις σώβρακα; Πω πω τι τραβάς κι’ εσύ.

Alitovios: Ρε συ, δεν μιλάω για φροντίδα στο ποστ. Μιλάω για εξαργύρωση αιδοίου. Δεν είναι το ίδιο. Φυσικά και μας αρέσει να περιποιούμαστε τις γυναίκες και φυσικά κάθε νορμάλ γυναίκα της αρέσει να την προσέχουν. Σ’ αυτό συμφωνούμε.

Χαμένο κορμί: Διαφωνώ.

Renton: Το θέμα δεν είναι καθόλου ακραίο. Χρησιμοποίησα εν γνώσει μου τη λέξη «πόρνη» και το πιστεύω. Είναι η πιο κατάλληλη.
Επειδή χαθήκαμε λίγο με τα πολλά σχόλια, συνοψίζω τι είπα στο ποστ μου:
«Το να απαιτεί μια γυναίκα να την πληρώνουν για να προσφέρει το μουνί της, την καθιστά πόρνη».
Αυτό είπα. Διαβάστε το ξανά.
Το τελευταίο σου σχόλιο, απέχει αρκετά από όσα έγραψες πιο πριν. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι.

Σας ευχαριστώ ξανά όλους για τη συνεισφορά σας. Αν πιστεύετε ότι μια ακόμα αναφορά στο θέμα θα ήταν χρήσιμη, πείτε το μου. Τις απόψεις μας λέμε εδώ μέσα- αυτή είναι η ουσία.
Αν μένει και κάτι στο τέλος, σημαίνει ότι κάτι κερδίσαμε στην τελική. Όλοι μας.

12/06/2006 12:44:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

alitovios: Τώρα το είδα το καινούριο σου. Γράφαμε μαζί φαίνεται.

Λοιπόν. Στο ποστ μου δεν ανέφερα πουθενά ότι ο άντρας δεν πρέπει να πληρώσει. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι στη νοοτροπία της γυναίκας, η οποία αν δεν την πληρώσεις δεν θα σου κάτσει. Απαιτεί δηλαδή, χωρίς να το λέει, να την πληρώσεις για να σου κάτσει. Αυτό έγραψα.

(και μην πλακωθείτε εδώ μέσα, plz :))

12/06/2006 12:49:00 am  
Blogger angeliki marinou έγραψε...

Είναι πιο μειλίχιο, όχι διαφορετικό στην ουσία του.

Δεν επιβράβευσα πουθενά την απαίτησή τους να πληρώνει ο άλλος. Είπα τις "ψιλοζηλεύω" γιατί εγώ στα "νιάτα" μου το έπαιζα προχώ. Το είπα ξεκάθαρα άλλωστε. Είπα ότι οι άντρες τις γουστάρουν και το πιστεύω. Είπα ότι ο καθένας βρίσκει αυτό που του ταιριάζει, του αξίζει και το ξαναλέω. Είπα ότι οι κοπελιές αυτες ενδεχομένως να έχουν ατροφικά πόδια στηριζόμενες σε άλλους και το ξαναλέω "θα φαν τα μούτρα τους". Είπα ότι η μέση λύση σε όλα είναι το ιδανικό.

Το μόνο ακραίο που είπα ήταν το περί θυτών και θυμάτων. Ακραίο μου φαίνεται τώρα που δεν έχω παιδιά, αν ποτέ αποκτήσω, δεν ξέρω.

Μάλλον η έκφραση κάνει τη διαφορά (ηθικό δίδαγμα, θα σχολιάζω μόνο νύχτα που είμαι ήρεμη).

12/06/2006 01:28:00 am  
Blogger Alitovios έγραψε...

@pascal
"Το θέμα είναι στη νοοτροπία της γυναίκας, η οποία αν δεν την πληρώσεις δεν θα σου κάτσει."

Και τι θα την κάνει ο άλλος την Cayene ρε συ pascal? Πίσω από τη νοοτροπία της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχει η νοοτροπία ενός άντρα που βλέπει το μουνί ως εμπόρευμα και το φλερτ ως προέκταση της καριέρας του, βλέπε είμαι πετυχημένος πρέπει να πηδάω μοντέλες.

Υ.Γ: Δεν υπάρχει περίπτωση να τσακωθώ με κανέναν και για τίποτα. Λέω την άποψη μου κι οποιος διαφωνεί με γεια του με χαρά του.

12/06/2006 02:17:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Πολυ σωστη σκεψη!

12/06/2006 02:24:00 am  
Blogger dimitris έγραψε...

180 σχόλια...!

λέω τη γνώμη μου συνοπτικά [και άνευ χαρακτηρισμών?]

λένε ότι η διαφορά του πληρωμένου σεξ με το σεξ για το οποίο δεν πληρώνεις, είναι ότι το δεύτερο είναι ακριβότερο.

και ο αντίποδας εδώ

http://nymag.com/nymetro/news/trends/n_9437/index.html

τα λέμε!

12/06/2006 02:38:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Σίγουρα συμβαίνει αυτό που περιγάφει ο Paskal αλλά ας σκεφτούμε ποιά είναι τα πρότυπα της εποχής μας και το life style που μας σερβίρουν.
Ο προβληματισμός ο δικός μου είναι πως μπορείς να αντισταθείς στα υλικά αγαθά σε ένα κόσμο και μια κοινωνία που στηρίζεται στα υλικά αγαθά και θεοποιεί το χρήμα.
Απλώς επιλέγεις...

12/06/2006 02:42:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ας μιλήσουν και οι πόρνες, δηλαδή εγώ! Θεωρώ ότι η αποδοχή της εξίσωσης πληρωνω*ποσο=[ποσοτητα+ ποιοτητα(ενδεχομενος]*sex είναι πρόστυχη είτε μιλάμε για άντρες είτε για γυναίκες. (υπάρχουν άπειρα 16χρονα που θα σας κάτσουν χωρίς να πληρώσετε τίποτα εάν θέλετε φθηνό sex). Για μένα το να πληρώνει ένας άντρας είναι κομμάτι του κυνηγίου. Επίσης αποτελεί μια σιωπηλή συμφωνία ότι είσαι ο δυνατός της σχέσης ώστε να μπορώ να λειτουργήσω απέναντι σου ως ερωμένη και γατούλα. Και εάν δεν έχετε επιλέξει μια γυναίκα που επιθυμεί μόνο να σας εκμεταλλευτεί, πιστέψτε με θα βρει χίλιους τρόπους (και οικονομικούς) να ισοφαρίσει ώστε να μπορεί να στέκεται δίπλα σας και ως φίλος και συνοδοιπόρος.

12/06/2006 09:56:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

@alitovios
''Οποιαδήποτε γυναίκα είναι συνειδητοποιημένη γνωρίζει πως καλό είναι να αφήνει τον άντρα να πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι.''
ΝΑΙ; Αλήθεια;;
κοίτα τι μαθαίνει κανείς.......

12/06/2006 10:04:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Ίσως αν αρχίζατε να βλέπετε τους άλλους σαν ανθρώπους και όχι σα θηλυκά ή αρσενικά, να μην μπαίνατε σε τέτοια διλλήματα.
Κι επιτέλους έχετε ακούσει κάτι για αξιοπρέπεια;
Αν αντιληφθείτε ότι μια γυναίκα πρέπει να την πληρώσετε για το πήδημα, γιατί καταδέχεστε να το κάνετε ή έστω να σας προβληματίσει;
(το ερώτημα είναι ρητορικό, δεν απευθύνεται ειδικά σε σας pascal)
Όμως η αλήθεια είναι ότι αν θες να είσαι γυναίκα και να βαδίζεις στη ζωή με αξιοπρέπεια τα πράγματα είναι δύσκολα και όντως οι bitches, περνάνε πιο εύκολη ζωή αν και για μένα πολύ "χαμηλή".
Το τίποτα με χρυσό περιτύλιγμα.

12/06/2006 10:51:00 am  
Blogger liodara έγραψε...

De gamas pou de gamas ...de rixneis kana psarema....

12/06/2006 02:29:00 pm  
Blogger Χαμένο κορμί Î­Î³ÏÎ±ÏˆÎµ...

Πασκάλ:

Κι εγώ διαφωνώ με εμένα και συμφωνώ με το οτι διαφωνείς με εμένα.

12/06/2006 02:35:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Καθρεφτάκια » | Διαπλανητική συνουσία » | Μια φορά κι’ έναν καιρό, ήταν ο άνθρωπος... » | Από Γκάλης, Φασούλας » | Ηλίθιες σκέψεις » | Femme fatale » | Τα μπλουζ της ζαρντινιέρας » | Αμάρυνθος- Θεσσαλονίκη » | Τα φαντάσματα των Χριστουγέννων » | Τελικά, »