Sunday, May 21

Αλληλούια

Ναι, το τραγούδι των Lordi ήταν για αυτό που ήταν καλό. Χαρντ ροκ, στο στιλ των Kiss, Twisted Sisters κ.λπ. Αν είσαι ροκομεταλάς, θα σου άρεσε έστω και ελάχιστα, εξ 'ου και η πρωτιά του. Λογικό. Οι ίδιοι, εξίσου καλοί στην performance τους. Έδειχναν να γουστάρουν αφάνταστα αυτό που κάνουν και να περνάνε καλά πάνω στη σκηνή.
Κύριοι της ποπ κλαψομπαλαντομουνίασης, πάρτε το χαμπάρι: από τη στιγμή που δώσατε τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ψηφίζουν ό,τι γουστάρουν, έχετε πάρει και το ρίσκο να βγαίνουν στις πρώτες θέσεις τραγούδια τα οποία αφενός δεν μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε για να διαφημίσετε μουνόπανα (σερβιέτες) ή κινητή τηλεφωνία και αφετέρου, να χλευάζουν τoν μικροαστικό καθωσπρεπισμό σας.
Με το χαρακτηρισμό "τέρατα", διαφωνώ. Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν πάνω κάτω τις ίδιες ώρες με αυτές που πέρνει στους Φιλανδούς για να μακιγιαριστούν και να κοστουμαριστούν, και το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν είναι εξίσου, μην πω περισσότερο, φρικιαστικό. Όσο για την Αννούλα, κατάφερε να "χτυπηθεί" σε μια cheesy ballad περισσότερο κι' απ' ότι οι Lordi στο κομμάτι τους.

Του χρόνου θα δω όλη τη Γιουροβύζιον, περιμένοντας εμφάνιση από manowar wannabe ή metallica copycats. Great.

PS. Συγχωρέστε μου μία ερώτησις, επειδή δεν είδα φάσεις από την απονομή: το έπαθλο της Γιουροβύζιον, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από ένα μπουκάλι αναψυκτικού; Για να ξέρω ακριβώς και τι δεν πήρε η Αννούλα μας χθες, δηλαδή.

PS2. Σ΄ αυτούς που ένρινα δηλώνουν ότι δεν καταδέχτηκαν να παρακολουθήσουν αυτό το τηλεοπτικό υποπροιόν, λέω τα εξής: Σιγά ρε, μη σφίγγεστε τόσο. Χαβαλές είναι. Ακριβοπληρωμένος, δε λέω, αλλά χαβαλές. Δηλαδή, η μπαλίτσα στο μουντιάλ της Γερμανίας είναι κανά σοβαρό πολιτιστικό γεγονός και δεν τό 'ξερα; Ή μήπως δεν θα καταδεχτείτε να δείτε ούτε μουντιάλ;

28 Comments:

Anonymous Anonymous έγραψε...

Γιατί τόση απέχθεια για τα συμπαθέστατα orc-like πλασματάκια που κέρδισαν χθες στη Eurovision?Όποιον έχω δει σήμερα εκφράζεται με άσχημα λόγια και διατείνεται πως ήταν αδικία που δεν κέρδισε άλλο τραγούδι,κλπ κλπ.Μέσα σε αυτό το πλήθος των σαχλοτράγουδων που εμφανίζονται κάθε χρόνο στη Eurovision,που μοιάζουν να είναι όλα βγαλμένα από τον ίδιο συνθέτη (και που,κακά τα ψέμματα,κανείς δε θυμάται την επόμενη μέρα) οι Lordi έκαναν τη διαφορά.Επιτέλους η Eurovision εκσυγχρονίστηκε και άνοιξε το δρόμο σε διαφορετικά είδη μουσικής να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.Άντε και του χρόνου οι Fields of the Nephilim!

5/21/2006 09:25:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

A.Ούτε κι εγώ είδα την απονομή,αν την είδε κάποιος ας μας πει.

5/21/2006 09:28:00 pm  
Blogger Jamella έγραψε...

θα σε επιπληξω!
τι σχεση ειχε το τραγουδι με το ροκ?
ολα παιχτηκαν στην εμφανιση που δεν ειχε τπτ κοινο με το συνηθες χλιδατο στυλιζαρισμα.
το βαρεθηκαμε
αυτο μονο

5/21/2006 09:30:00 pm  
Blogger hobgoblin έγραψε...

εδώ δεν την είδε ο Ρουσσόπουλος, που θα την έκανε κιόλας, εμείς οι κοινοί θνητοί τι να προλάβουμε;
ήταν φοβιστικοί οι φινλανδοί όσο να το πεις και ντροπή τους δηλαδή!

5/21/2006 09:31:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

katerina: δεν άλλαξε η γιουροβύζιον, απλά οι εσεμεσάκηδες έκαναν την διαφορά
jamella: textbook χαρντ ροκ, χωρίς καμία αμφοβολία.
hob: o Ρουσόπουλος έχει χάσει από τη μη εμφάνισή του. Αν έβγαινε στη σκηνή και έδινε το βραβείο, κάνοντας και λίγο χαβαλέ με την όλη φάση, θα έπαιρνε πολλούς πόντους ως πολιτική περσόνα. Αλλά προτίμησε φαίνεται να συμπαρασταθεί στην Αννούλα...

5/21/2006 09:35:00 pm  
Blogger hobgoblin έγραψε...

δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει ο ρουσσόπουλος, αλλά το αστείο είναι το τι έκανε ο παναγόπουλος (έτσι δεν τον λένε της ΕΡΤ;), που ο τύπος για να δώσει χέρι για χειραψία είχε ιδρώσει πατόκορφα, λες και θα τάιζε το λιοντάρι της Νεμέας... μα πόσο γραφικοί δηλαδή..

5/21/2006 09:38:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Rock on! Ayta lew kai egw sto blog moy, kai eida oti polloi san emaw ekfrazoyn idies apopseis.
Bravo stous Lordi poy ekanan mia arxh gia na doume tou xronou mia Eurovision/Monsters of Rocksth filandia :)
Xairetismata apo Hrakleio Krhths.
Vangelis.

5/21/2006 09:43:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

emena pali den mou arese tipota.............oute to tragoudi tis Greece oute i Annoula. aporo pos katadextike na tragoudisi gia ti Eurovision kiolas. siga min kanane oi Lordi ti diafora....aplos katalavan oti i Eurovision einai enas xabales.....giati peri aftou prokite.
aftos pou ekane ti diafora telika itan o Sakis, o opoios einai telika poli anetos....en antithesi me ti Menounos....kala den to pistevo ti sizitame gia tin Eurovision.....i oti tin eidame kiolas :)

5/21/2006 10:03:00 pm  
Blogger NinaC έγραψε...

Εμείς κάναμε χαβαλέ με πιτσόμπυρα και μπλα μπλα (οι άντρες τησ παρέας χάζεψαν και λίγο τα μπούτια της εκπροσώπου της Ουκρανίας)

Κι εσύ έχεις mail.

5/21/2006 11:04:00 pm  
Blogger Matron Maya έγραψε...

Ένα πράγμα μου φαίνεται δεν έχετε καταλάβει ακόμη... τη διαφορά και τη ζημιά στην Αννούλα κάνανε ακόμη μια φορά οι "αναποφάσιστοι"...

5/22/2006 12:51:00 am  
Blogger ci έγραψε...

Για τις διαφημίσεις ας μην ειμαστε τόσο απόλυτοι, γιατί στην εποχή μας τα πάντα μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μουσική υπόκρουση:)
Το τραγούδι σα μουσική μού άρεσε αρκετά, αλλά όλο αυτό το σόου με τις μάσκες κλπ τελικά λειτούργησε αρνητικά (για μένα).
Το νόημα το έπιασαν οι Λιθουανοί με το "we are the winners".

5/22/2006 02:26:00 am  
Blogger penguin_witch έγραψε...

Αντε, και του χρόνου Rammstein !

5/22/2006 08:33:00 am  
Blogger Κώστας έγραψε...

Μια χαρά ήταν οι Φινλανδοί. Ο κόσμος ψήφισε αυτό που τον διασκέδασε περισσότερο.

Άλλωστε αυτό είναι η eurovision. Ένα πανηγυράκι. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που το είδα, για την πλάκα μου κι όχι για να ανακαλύψω την ποιότητα στο τραγούδι.

@Γαλάτης
Δε μπορώ να βρω λόγο για τον οποίο να είναι στημένος ο διαγωνισμός. Άλλωστε τα αποτελέσματα είναι πάνω κάτω όπως τα ήθελε ο κόσμος.

@Composition Doll
Στην δική μου παρέα χαζεύαμε τον Ρώσο ;)

5/22/2006 10:38:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

hobogoblin: Ε, άμα ο άλλος είναι φλώρος του κερατά, τι περιμένεις να κάνει;

matron maya: Εκτός από ειδικός στο χέσιμο είσαι και εκλογολόγος;

γαλάτης: Ε, δε νομίζω ότι η γιουροβύζιον ήταν στημένη.

CD: Εγώ πάλι δεν την είδα. Αν δεν είχα κάτι όντως πολύ σοβαρό το σάββατο να κάνω, που είχα, μάλλον θα την έβλεπα. Είχε γέλιο απ' ότι έμαθα και είδα μετέπειτα στα παράθυρα.
mac fly: "Επαναλαμβανόμενος
προγραμματισμένος ετήσιος χαβαλές δεν είναι χαβαλές αλλά ψυχαναγκασμός". Ο χαβαλές είναι χαβαλές, προγραμματισμένος ή μη. Όταν δηλαδή σε καλούν σε ένα πάρτι καμιά βδομάδα πριν και ξέρεις ότι αυτό το πάρτι έπαιξε και πέρυσι και θα γίνει και του χρόνου, λες ότι εξαναγκάζεσαι να πας ψυχολογικά;

citronella: Οι μάσκες λειτουργούν όπως λειτουργούσαν π.χ στον King Diamond ή τους Kiss. Χαβαλές, ποζεριά και τίποτα παραπάνω. Όσο για τη διαφήμιση, έχω μια ιδέα. Μπορούν να διαφημίσουν κάλλιστα παιδικές φρουτόκρεμες. O Lordi να ταίζει ένα μωρό και αυτό τόσο εκστασιασμένο από τη γεύση να μην τρομάζει καθόλου.

penguin: πλάκα θα είχε. Αλλά αυτοί νομίζω ότι πολύ σοβαροί για την περίσταση

κώστας: Ναι. πανηγυράκι. Απλά πολλά τα λεφτά που δώσαμε ρε συ για ένα πανηγυράκι...

5/22/2006 12:41:00 pm  
Blogger Matron Maya έγραψε...

Φοβάμαι αγαπητέ pascal (και με λυπεί αφάνταστα το γεγονός) ότι έχασες το βαθύτερο νόημα του post. Όσον αφορά το θέμα μας τώρα…Σκέψου όλους αυτούς που εν “πίστια” ζωή λατρεύουν το Δεσποινάκι, αλλά τους άρεσε το Everything…
Εσύ δηλαδή τι θα έκανες:

5/22/2006 01:56:00 pm  
Blogger averel έγραψε...

Οποιος εχει ελαχιστο χιουμορ, ανοιχτο μυαλο και μια δοση σαρκασμου, δεν μπορει παρα να πανηγυρισε. Οσο για την αισθητικη τους; Ο Καρβελας καλυτερος ειναι?

5/22/2006 02:34:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Μη βάζεις τις φωνές ντε! Προσωπικά, δεν την βλέπω γιατί δεν αντέχω τόση κακή/βαρετή μουσική μαζεμένη - πέφτω στην κατηγορία των ένρινων για αυτό; (Το Σάββατο το βράδυ ήταν χλιδή οι δρόμοι πάντως...)
Για τον Ρουσσόπουλο και την αποχή του απο την απονομή, μια πιθανή εξήγηση είναι ότι o Sakis ton fonakse stin skini sta Agglika kai den katalave o an8ropos...

5/22/2006 02:35:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

wetex: Δεν είδα ο ίδιος για να σου πω, αλλά όντως άκουσα ότι ο Σάκης εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες με την παρουσία του. Η Μενούνος πάλι, είχε μαλλί τύπου κανίς και δεν έδειξε ούτε λίγο βυζί βρε αδερφέ...
macfly:"Ο χαβαλές τελικά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση".
Όντως. Και αυτό δεν χρειαζόνταν καν να το πεις ότι το πιστεύεις, το καταλαβαίνω από το blog σου. Πάντως, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υφίσταται κανένας εξαναγκασμός. Όποιος δεν γουστάρει, δεν βλέπει και όποιος γουστάρει βλέπει. Δεν κατηγορώ ούτε τους μεν ούτε τους δε. Οι μόνοι που είναι για λεμονόκουπες είναι αυτή που έχουν πάρει το θέμα πολύ σοβαρά και κάθονται και το αναλύουν καλλιτεχνοπολιτιστικοκοινωνιολογικά.
averel: Έτσι ακριβώς. Πολύ γέλιο είχε η όλη φάση έτσι όπως εξελίχθηκε.
matron maya: Ε, ok, έχασα το νόημα. Πρώτη φορά θα είναι; Σιγά...
mpampakis: Όχι ρε, δεν σε κατηγορώ. Κατηγορώ αυτούς που με στόμφο δηλώνουν ότι και καλά δεν γουστάρουν την υποκουλτούρα και το τρασιλίκι. Ρε, χωρίς τρασιλίκι δεν γίνεται τίποτα. Είναι εξίσου χρήσιμο με αυτό που λέγεται ποιοτικό.

5/22/2006 04:10:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Τι να πω ρε γαλάτη, μπορεί να έχεις και δίκιο, δεν τό' χω ψάξει και τόσο το θέμα...
Πάντως, για την πρώτη θέση, δεν πιστεύω ότι ήταν στημένη η φάση.

5/22/2006 04:15:00 pm  
Blogger Dark_Morpheus έγραψε...

Εγώ το είπα και θα το ξαναπώ...Του χρόνου να στείλουμε τους Rotting Christ :P

5/22/2006 04:26:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

"Ρε, χωρίς τρασιλίκι δεν γίνεται τίποτα. Είναι εξίσου χρήσιμο με αυτό που λέγεται ποιοτικό."
Σωστός! Απλά, υπάρχουν τρασιές και τρασιές. Πολύ πιο ευχάριστα θα περάσω με μια ταινία του chuck norris ας πούμε, παρά με τη eurovision. Ο καθένας έχει αντοχές σε διαφορετικά σκουπίδια υποθέτω.

5/22/2006 04:36:00 pm  
Blogger maika έγραψε...

πάντως μετά την απονομή οι Lordi
διασκέδασαν μέχρι πρωίας στα καμαρίνια τους, τρώγοντας το βραβείο,τα μικρόφωνα,τους καθρέφτες και τις κουρτίνες

καθώς επίσης ο της ΕΡΤ όλο το βράδυ πεταγόταν στον ύπνο του γιατί έβλεπε τους Lordi να του τρώνε το χέρι...

έμαθα και το άλλο .. του χρόνου την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν Οι Μπαμπούλες ΑΕ (αυτοι της Pixar).
Θα σκίσουμε!!!

5/22/2006 05:11:00 pm  
Blogger So_Far έγραψε...

Το έπαθλο είναι ένα κρύσταλλο της γνωστής σουηδικής εταιρείας κρυστάλλων Costa Boda ( ή αλλιώς το όνειρο της μικροαστούλας μέχρι να σκάσει μυτη το κρύσταλλο Σβαρόφσκι ). Ο Ρουσσόπουλος δεν έχει αίσθηση του χιούμορ: θα έπρεπε να ανέβει και να δώσει το βραβείο και να μη φοβηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε την εικόνα του ( σιγά την εικόνα που έχει και την έχει περί πολλού ) , ούτε τη θέση του, ούτε την κάθοδο στις εκλογές. Αν βέβαια ψήφιζαν τα 15χρονα στις βουλευτικές εκλογές θα γινόταν σφαγή για το ποιός θα έδινε το βραβείο στους Lordi. Εγώ ειδικά θα ήθελα να δω Ντόρα, Θοδωρή και Φάνη μαζί, διότι αν το καλοκοιτάξεις το πράγμα αυτοί βγάζουν κάτι το πολύ μεταλ προς τα έξω και κάνουν συγκρότημα άνετα

5/23/2006 09:03:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

dark: Ε, είπαμε. Όχι και τόσο βαρύ...
maika: Πολύ καλή ιδέα. Από το φετινό καρτούν, θα είναι σίγουρα καλύτεροι
thanasis: Και δυο φορές παχύτερο να ήταν, η αννούλα δε μασάει. Θα το έπαιρνε με μεγάλη ευχαρίστηση
so_far: όλοι η κυβέρνηση βγάζει κάτι παρακμιακό, το οποίο μια χαρά ταιριάζει με συγκεκριμένο μέταλ είδος. Ίσως περισσότερο και με το πανκ

5/23/2006 11:49:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

6/27/2006 03:49:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

6/30/2006 06:55:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

7/18/2006 01:55:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

This post is nutritional anyway and is not to be [url=http://bwcreams.com]anti aging products[/url] care products for males. best wrinkle cream Skin has vitamin A receptors, thus takes up retinol http://bwcreams.com the top covering of old the dead skin cells.

2/09/2013 09:19:00 am  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Μήτσος » | Shit » | Οδηγός επιβίωσης στη μπλογκόσφαιρα » | Ευχαριστώ... » | This means war » | Συνέντευξη μ’ ένα βαμπίρ » | Η Λέξη » | Μάνα... » | Υποκριτές, λαμόγια, κοπρίτες » | ... »