Thursday, April 27

Δεν πηδάνε τσάμπα στο μπουρδέλο, κ. πρωθυπουργέ

Τό ‘πε (ξανά) και η Κομισιόν. Ποια Κομισιόν; Αυτοί ντε που τρώνε λαχανάκια στας βρυξέλλας, αποθηκεύουν μέλι στας ελβετικάς κυψέλλας και μας ρίχνουν και από καμιά καρπαζιά, όποτε τους κάνει κέφι. Καρπαζιά δικαιολογημένη- πάντα σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά τους. Το έλλειμμά μας λέει είναι πολύ μεγαλύτερο λέει από αυτό που μετράνε τα εγχώρια αλογοσκουφάκια λέει. Χλιμιντράει φάλτσα ο υπουργός δηλαδή, και όλη η κυβέρνηση μαζί.
Είμαστε, κοινώς, ένα μπουρδέλο. Ξοδεύουμε συνεχώς περισσότερα απ’ ότι βγάζουμε, δεν θυμόμαστε καν τι ξοδέψαμε για να το καταγράψουμε σωστά, χρεωνόμαστε όλο και περισσότερο κ.λπ. κ.λπ.
Κάνοντας το χρέος μου ως υπερχρεωμένος και προβληματιζόμενος (και ίσως προβληματικός) πολίτης αυτής της χώρας, απευθύνω μια πρόταση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Φορολογήστε το sex, κυρίες και κύριοι.
Εγώ, ως «πουτάνα» αυτής της χώρας (γιατί πουτάνα με έχετε καταντήσει από τότε που άρχισα να πληρώνω φόρους για τα νταβατζιλίκια σας), θεωρώ ότι η φορολόγηση της ερωτικής πράξεως θα σώσει την ελληνική οικονομία.
Πώς θα γίνει; Πολύ απλά. Μια εμφύτευση μικροτσίπ (πάψε Λουκά) στο φαλλό ,μία στον κόλπο και μία στον πρωκτό (αντρών και γυναικών). Το κόλπο θα λειτουργεί με την προσέγγιση των δύο μικροτσίπ σε απόσταση μικρότερη των δύο εκατοστών (να μην είσαι απ’ όξω δηλαδή και πληρώνεις σαν να μπήκες, ντάξει;). Τα τσιπάκια θα στέλνουν σήμα σε δορυφόρο (έχουμε τον Hellas Sat) και ο δορυφόρος στις κατά τόπους εφορίες. Πηδάς στα Εξαρχία; ΔΟΥ Α’ Αθηνών. Στον Πειραιά; Α’ Πειραιώς κ.οκ. Πηδάς στο εξωτερικό; Θα σού ’ ρχεται το μπουγιουρντί με υπογραφή Επιτρόπου ή Κοντολίζας.
Το κόστος θα εξαρτάται αφενός από τη διάρκεια της ερωτικής συνευρέσεως και αφετέρου από το πόσο «τσιλιμπουρδιάρηδες» είναι οι συνουσιαζόμενοι. Αν, για παράδειγμα, το τσιπάκι της Σούλας έχει καταγράψει πάνω από 3 διαφορετικούς παρτενέρ μέσα στην εβδομάδα, ο Βρασίδας που την ψάρεψε στο μπαράκι, θα πληρώσει λιγότερο απ’ ότι αν πήγαινε με την παρθένα Ελπινίκη που του προξενεύει η μαμά του. Η Σούλα, ωστόσο, θα πληρώσει αντιστρόφως ανάλογα με την εναλλαγή των ερωτικών της συντρόφων. Μπας και πονέσει και η τσέπη της και βάλει λίγη τσίπα πάνω της.

"Εσύ θα μου τα φaς"

Προβλήματα βέβαια υπάρχουν. Π.χ, δεν θα φορολογούνται οι λεσβίες. Επειδή όμως μου αρέσουν, ας είναι. Ωστόσο, εκτός από την ώθηση στην ελληνική οικονομία, η σεξοφορολόγηση θα φέρει και άλλα καλά. Ο καθένας θα έχει ένα κίνητρο να γαμ... στη δουλειά, για να βγάλει φράγκα και να πηδάει και να πηδιέται περισσότερο εκτός δουλειάς. Αυτό, βέβαια, ισχύει σε ένα βαθμό και σήμερα (περισσότερο για τους άντρες).
Επίσης, οι κερατάδες θα πιστοποιούνται πλέον και με επίσημο κρατικό έγγραφο. «Με απάτησες μωρή;». «Μα τι λες τώρα Κώστα μου;» «Αυτό που σου λέω. Για δες τι γράφει εδώ το εκκαθαριστικό». Της ίδιας κρατικής πιστοποίησης θα τυγχάνουν και οι αυνανιστές: «Την έχει κάνει λάστιχο ο Βασίλης. Μία δεν πλήρωσε πέρυσι».
Τέλος, θα δοθεί και μια πολύ καλή δικαιολογία σε όσους εφευρίσκουν πονοκεφάλους και κόπωση για να μην κάνουν sex: «Μωρό μου, όχι αυτό το μήνα. Μαζεύω λεφτά για να αγοράσω αμάξι σου είπα».
Bέβαια, με τη φτώχεια που μας δέρνει, θα συνεχίσουν να το ρίχνουν οι περισσότεροι Έλληνες στη μαλακία. Αυτό, ομολογουμένως, δεν θα αλλάξει κατά πολύ. Εξάλλου, δεν συμφέρει και τους πολιτικούς. Θα χάσουν ψήφους.
Είμαι έτοιμος να πληρώσω τα κέρατά μου, για το καλό της χώρας.
Γαμιέσαι για την Ελλάδα; Απόδειξη.

39 Comments:

Blogger Nemertes έγραψε...

Δίνε ιδέες, δίνε ιδέες... Μια χαρά έχουμε σε αυτή τη ζωή, να μας την πάρουν δηλαδή. Θα σε κρεμάσω στο Σύνταγμα κακομοίρη μου! :p

4/27/2006 01:37:00 pm  
Blogger Μαύρος Γάτος έγραψε...

Φίλε μου Αμπελοφιλόσοφε, πλανάσαι πλάνην οικτράν και πλανεμένην...

... αν νομίζεις ότι θα έβγαζε κάτι η εφορία από μια τέτοια επιχείρηση.

1ον. Οι Έλληνες ΔΕΝ έχουν ερωτική ζωή. Μπορεί να βγήκαμε πρώτοι στην Ευρώπη τότε με το γκάλλοπ, αλλά τα γκάλλοπ βασίζονται σε ό,τι δηλώνεις, και όχι σε ό,τι είσαι. Και ως γνωστότατον, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Και ο Έλληνας έχει δύο ερωτικές ζωές: Μία κατά φαντασίαν, για να κάνει τον καμπόσο στην παρέα, και μία αληθινή, για κλάμματα.

2ον. Ακόμα και έτσι, ο Ελληναράς αμέσως θα παρέκαμπτε την διαδικασία. Χιλιάδες τα διαθέσιμα αιδοία (και κωλία) Ουκρανών, Αλβανίδων, Ρουμανίδων, και Δενξερωγωτίδων, που σαν μη εγχώρια-εισαγόμενα θα διέφευγαν την φορολόγηση. Άντε να ψάχνει μετά η Ρούλα γιατί ο Μπούλης δεν της κάνει έρωτα ΟΥΤΕ μια φορά στις δεκαπέντε, όπως πριν.

3ον. Τι να πρωτοπροβλέψω;;;; Μίζες για "απαλλαγή" από την σήμανση, ταρίφες για δωρωδοκία υπαλλήλων που θα υπογράψουν πως τοποθέτησαν ενώ ΔΕΝ, παραϊατρικά κυκλώματα που θα αντικαθιστούν τα τσιπ με μαϊμούδεν ανενεργά, προφυλακτικά με φραγή εξερχομένων σημάτων (κάτι σαν το αντι-GSM του Μέγαρου δηλ), κτλ, κτλ.

Άστο καλύτερα. Απολαυστικό πάντως το κείμενό σου....

ΥΓ Αυτή η Μοργκάνα πρέπει να σε γουστάρει πολύ Σ;)))))))))))

4/27/2006 01:42:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Φ.Γ.Α. Φορος Γαμημενης Αξιας για λεσβιες 69%

4/27/2006 02:34:00 pm  
Blogger Matron Maya έγραψε...

Καλα τα λες αδερφε ή αδερφη; Αλλα θα συμφωνησω λίγο με το μαύρο γάτο...

Ολοκληρος Bill Gates τα τσιπακια για το ΧΒΟΧ δεν τα γλίτωσε, ολοκληρη SONY δεν καταφερε τίποτα... Τι PS2 (ολο αντεγραμμενα), τι PSP τα ISO στο memory stick άφθονα... εμ που θα πας Ελληνικη κυβερνηση; Πάλι ο μέσος χακερ θα τα κονομάει...

και μετα θα λένε "Η πειρατεία σκοτώνει την σεξουαλική ... (ενημερώτητα πάντα)"

4/27/2006 02:39:00 pm  
Blogger Λαμπρούκος έγραψε...

Πάλι στη μαλακία θα τη βγάλουμε...

4/27/2006 03:11:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Αγαπητέ πολίτα,
Διάβασα με προσοχή την πρότασή σου και χώνεψα αυτά που λες, μαζί με κάτι σουβλάκια. Συμφωνώ και θα προωθήσω το νομοσχέδιο. Δεν νομίζω ότι θα έχουν κανένα πρόβλημα οι βουλευτές, καθώς θα φορολογηθούν ελάχιστα έως και καθόλου.
Μετά τιμής,
ο πρωθυπουργός

4/27/2006 03:20:00 pm  
Blogger NinaC έγραψε...

Χαχαχαχαχαχαχα! Το τυπώνω, το φωτοτυπώ και το μοιράζω δεξιά και αριστερά!!!!!!!!

Σημείωση: 1. Μία διαφωνία μόνο: δεν είμαστε μπουρδέλο. Ακόμα και στα μπουρδέλα υπάρχει μία τάξη, φύγε εσύ, έλα εσύ. Όχι μπάτε σκύλοι, αλέστε...

2. Ώστε δεν είναι μικρός........
:p

4/27/2006 03:30:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Δηλώνω την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στην καπιταλιστική νοοτροπία του υπό πρόταση νομοσχεδίου. Οι πλούσιοι θα πηδάνε περισσότερο και οι φτωχοί ακόμα λιγότερο. Η πρόσβαση στο sex πρέπει να είναι ίση για όλους ενώ και τα μπουρδέλα πρέπει να γίνουν κρατικά και να μοιράζονται κουπόνια στις εργατικές εστίες.
Αλέκα Παπαρήγα

4/27/2006 03:32:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Με πήρε τηλ. ο κ. πρωθυπουργός και με ενημέρωσε για την πρότασή σας. Ομολογώ ότι έψαχνα αγωνιωδώς καινούριους τρόπους για να καλπάσουν τα φορολογικά μας έσοδα. Θεωρώ ότι όντως θα βοηθήσει πολύ την ελληνική οικονομία. Μάλιστα, χάρηκα τόσο πολύ, που έφαγα δέκα κύβους ζάχαρη στο καπάκι. Χρρρρ....φρρρρ....
Γιώργος Αλογοσκούφης

4/27/2006 03:41:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Η φύση δεν πρέπει να φορολογείτε. Αυτή είναι και η πάγια θέση του Συνασπισμού σε ό,τι αφορά την πρότασή σας. Επίσης, ως πρώην αριστεροί και νυν πασοκίζοντες, θεωρούμε ότι μια τέτοια φορολόγηση θα θίξει άμεσα την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος. Τι θα πούν οι εταίροι μας αν αρχίσουμε και τους πηδάμε τις γυναίκες αβέρτα για να φοροδιαφύγουμε;
Αλέκος Αλαβάνος

4/27/2006 03:49:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

I kindly agree with your, eeerrr, protasi. This is good news for the country, but not for my mother, though. Maybe I should ask her first.
Yiorgos Papandreou

4/27/2006 04:07:00 pm  
Blogger ONOMATODOSIA έγραψε...

ολα ειναι δυναταν ,απ τη μυγα ξυγκι ετσι δε λενε

4/27/2006 05:44:00 pm  
Blogger ONOMATODOSIA έγραψε...

δυνατα ,ηθελα να πω. χωρις νι

4/27/2006 06:50:00 pm  
Blogger averel έγραψε...

Σωστο. Επισης να φορολογηθει η μαλακια, οχι μονο ως πραξη (αυνανισμος) αλλα με την γενικοτερη θεωρηση της. Λεω μαλακιες, κανω μαλακιες, ειμαι μαλακας. Εκει να δεις λεφτα.

4/27/2006 08:03:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

mavre gate mou to pires apo to stoma. simfono ti na forologisis otan oi ellines den exoun erotiki zoi? oi ellines oxi mono den exoun erotiki zoi....den kseroun na flertaroun kiolas...pos na ftasoun sto forologiteo?

4/28/2006 12:24:00 am  
Blogger wetex έγραψε...

mia diorthosi...den einai mono oi ellines pou den exoun erotiki zoi einai kai oi filoi mas oi Bretanoi...oxi na min adiko tous ellines......aftoi einai akoma xeiroteri....kai otan exoun erotiki zoi einai poli methismeni gia na tin thimountai....gm tin atixia mou.....

4/28/2006 01:08:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

"mavre gate mou to pires apo to stoma"

Πρόστιμο επειδή τραβήχτηκε νωρίς, χωρίς να δείξει ευαισθησία για τον παρτενέρ.

4/28/2006 10:57:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

....άραγε υπάρχει ζωή πριν το θάνατο?

4/28/2006 11:08:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

morgana: δεν έχεις φράγκα γι' αυτό φαντάζομαι.
μαύρε γάτε: H Έλληνες έχουν ερωτική ζωή, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλική. Διοχετεύουν, π.χ, τον ερωτισμό τους στην τηλοψία, τη φραπεδοποτία, την ταβλαδορία κ.λπ, κ.λπ.
mcfly και γκιολέκας: οι προτάσεις σας καταγράφηκαν και προωθήθηκαν στους αρμοδίους. Ευχαριστώ πολύ.
matron: Η πειρατεία δεν σκοτώνει τίποτα. Αυτά είναι μύθοι. Για πολύ gamer σε κόβω πάντως και... χέστη, αν κρίνω απ' το blog σου.
λαμπρούκος: Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο ροζ
προς όλους τους πολιτικούς: Suck my Dickens
CD: Είμαστε ένα μπουρδέλο με κακό μάνατζμεντ.
onomatodosia: Eίμαι εκ φύσεως αισιόδοξος, οπότε συμφωνώ.
averel: Διαφωνώ. Μη μου φορολογείς το μαλάκα που κρύβω μέσα μου. Χρειάζεται που και που.
wetex: Το φλερτ είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Θα κάνω ένα ποστ κάποτε γι' αυτό. Όσο για τους άγγλους, τι να σου πώ. Σε λυπάμαι...
stephen: Έτσι, έτσι.
death price: Είπαμε να αμπελοφιλοσοφούμε, αλλά εσύ το γάμησες.

4/28/2006 11:24:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

nemertes: Μια χαρά ε; Μια χαρά σε βρίσκω.

4/28/2006 11:54:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

δηλαδή τώρα πρέπει να πληρώσω?

4/28/2006 12:00:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

4/28/2006 12:03:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

'Πρόστιμο επειδή τραβήχτηκε νωρίς, χωρίς να δείξει ευαισθησία για τον παρτενέρ.'

:)prostimo prepei na plirosis esi stephen st croix, pou anti na katsis na 'doulepsis' kai na prosferis sti mitera patrida, kathesai kai asxolisai kai pernis mati tin erotiki zoi ton simpatrioton sou. na giati oi Ellines den exoun erotiki zoi PAscal. giati kathontai kai asxolountai me tin erotiki zoi ton allon.

4/28/2006 12:09:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

death price: :PPP
wetex: Η ενασχόληση με την ερωτική ζωή των άλλων δεν πειράζει, αρκεί να είσαι μέρος της. Α, γουστάρω να πλακωθείτε εδώ μέσα. Πλάκα θά'χει. Υπόσχομαι να μην σβήσω ούτε ένα μπινελίκι.

4/28/2006 12:21:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Θυμάσαι που σε γάμαγα επάνω στην ντουλάπα... κι η μάνα σου σου φώναζε κατέβα ρε μαλάκα.

4/28/2006 12:30:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Bελτιωμένο wettex:
Θυμάσαι που τον έπαιζες κιόλας απ’ τα οχτώ σου,
τώρα είσαι καλύτερος, τον βάζεις στον π...ό σου.

4/28/2006 12:37:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Προς τον ανεγκέφαλο που βρίζει: To IP σου είναι το 84.254.39.59. Αυτά και τα δέοντα στη μαμά σου.

4/28/2006 12:45:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

Η ενασχόληση με την ερωτική ζωή των άλλων δεν πειράζει, αρκεί να είσαι μέρος της.

stin periptosi tou Stephen den isxii. Ma kala den ides pou amesos mas 'karfose' stis arxes? Pire mati, den simmetixe, oute kan sinisfere kai amesos i karfara to ipe....pliroste prostimo parakalo. :P
oso gia to plakoma: siga min tou kano ti xari....na prosexi min ton 'kathariso'. Kouvalao WETEX. :P

4/28/2006 12:54:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Χύνωωωωωωωωωωωωωωωω...

4/28/2006 01:10:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

"na giati oi Ellines den exoun erotiki zoi PAscal. giati kathontai kai asxolountai me tin erotiki zoi ton allon."


Πια ερωτική ζωή των άλλων εννοείς, αφού οι άλλοι έλληνες δεν έχουν ερωτική ζωή. Πως λοιπόν οι έλληνες που δεν έχουν ερωτική ζωή ασχολούνται με την ερωτική ζωή των άλλων ελλήνων που και εκείνοι αφού είναι έλληνες δεν έχουν ερωτική ζωή και ασχολούνται με την ερωτική ζωή των άλλων ελλήνων που όμως δεν έχουν ερωτική ζωή κι έτσι ασχολούνται με την ερωτική ζωή των άλλων ελλήνων που...

4/28/2006 01:14:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

giati Stephen, osoi pane na prospathisoun na exoun mia kapia erotiki zoi, pane kapoioi RAMBO san kai se kai tous ti xalane....oso gia tis teleftees ekselliksis pou perigrafis sto sxolio ton 13.10, nomizo einai psevdis, mias kai simfonis sto sxolio ton 13.14 oti oi ellines den exoun erotiki zoi, ara anikanoi na kanoun afto pou perigrafis sto sxolio ton 13.10
Edo vazo TELEIA, stephen dearest....kanto kai esi.

4/28/2006 01:28:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

This comment has been removed by a blog administrator.

4/28/2006 01:33:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

na sou po Stephen, me flertaris? elpizo pascal na sou dinoume iliko gia to kainourgio sou post peri flirt. :)

4/28/2006 01:35:00 pm  
Blogger pascal έγραψε...

Το κατάλαβα ότι φλερτάρατε βρε. Άντε, καλά να περάσετε. Ξεκολλήστε και από τα πισιά και πάτε για κανά καφεδάκι.

4/28/2006 01:35:00 pm  
Anonymous Anonymous έγραψε...

Δυστυχώς καμιά δε θα φτάσει το σεξ που έκανα με την αειθαλή Christy Canyon στο "The Show"...

Από τότε παρατηρώ την ερωτική ζωή των ελλήνων ώστε να είμαι διαρκώς ξενερωμένος.

4/28/2006 02:18:00 pm  
Blogger wetex έγραψε...

Pascal, o stephen pai na ti skapoulari. paei epitides me allodapes - gia na dilonei oti dithen einai katoikos eksoterikou- kai na pairnei foroapallagi apo to elliniko kratos.
kane ena clause gia aftes tis periptosis.....

4/28/2006 03:11:00 pm  
Blogger des έγραψε...

Και γαμώ τα κειμενάκια, ξεσκιστήκαμε στο γέλιο διαβάζοντάς το, ενώ με τα σχόλια ολοκληρώσαμε άποψη.

Πέραν δε της οικονομικής δυσλειτουργίας της χώρας, με το σεξ θα μπορούσαμε να λύσουμε και το ενεργειακό πρόβλημα. Με την κατάλληλη καλωδίωση θα μπορούσαμε να παράγουμε ενέργεια και να την πουλάμε σε ξένες -υπανάπτυκτες και συντηρητικές- χώρες.

παμπόνηρο κειμενάκι...βάλτε μου ιδέες..

4/29/2006 02:16:00 am  
Anonymous Anonymous έγραψε...

αγαπητέ εν χριστό αδελφέ, ωραία ιδέα αλλά αν πηδάς εξάρχια νομιζω το σίγουρο είναι ότι δεν πληρώνεις ΔΟΥ Α Αθηνών, χαχα

5/03/2006 08:59:00 am  
Blogger pascal έγραψε...

Δεν πηδάω Εξάρχεια αυτό τον καιρό, οπότε μου διαφεύγει :P

5/03/2006 12:52:00 pm  

Post a Comment

<< Πάτησέ με

« Κεντρική Σελίδα | Suck my Dickens » | BREAKING NEWS: ΠΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ » | O Ioύδας πηδούσε υπέροχα » | Η πόλη μου » | Σαβούρα βιβρ για ανήρ- παρτ ουάν » | Mπήκα στην Ομάδα Έψιλον μαζί με την ψιλικατζού » | Προς όλες τις τσούλες: Φανερωθείτε- ο Αλογοσκούφης... » | Η ιστορία του ανθρώπου σε μισές από 666 λέξεις » | Σας ευχαριστώ που τη βάλατε κύριε Παναγιώτη » | Η Μεγάλη Αδερφή »