Friday, March 17

Απ’ έξω Μαγιακόφσκι και από μέσα βόθρος

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς άνθρωποι που καταναλώνουν με το κουτάλι λογοτεχνία, ποίηση, σινεμά κ.λ.π κ.λ.π, παραμένουν στην κατώτατη βαθμίδα από άποψη χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Τους λυπάμαι.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Thursday, March 16

Ένας λόγος για να θες μια ultra compact ψηφιακή


Τα καλύτερα πάρτι έχουν πλάκα. Και δεν εννοώ την πλάκα, όπως λέμε βαρβαριστί "fun", αλλά "πλάκα", εκ της τσιμεντωμένης ημιτελούς ταράτσας ορισμένων (πολυ)κατοικιών. Και εξηγούμαι: Η ώρα θυμάμαι είχε πάει 4. Η ομήγυρης αποτελούνταν πλέον από κάτι κουρασμένα από το ψάξιμο πρόθυμης γυναικείας οπής παλικάρια -από τη μία- και από κάτι σουβλακοαναθρεμένες αναρχοκομουνίστριες του μπλοκ «Αξύριστη Μασχάλη»- από την άλλη.
Με λίγα λόγια, είχαμε βαρεθεί. Ο Μ. πετάει το «πάμε ρε στην ταράτσα;». «Γιατί;» «Έχω το προαίσθημα ότι θα περνάμε καλύτερα εκεί πάνω». Κουδούνια ήμασταν, δεν θέλαμε και πολύ. Ο Μ. έχει γενικά προαίσθημα. Όπως τότε που είπε στον Κ. και την Μ. ότι «σας βλέπω για αρραβωνιάσματα του χρόνου» και χώρισαν τρεις βδομάδες μετά, μετά ύβρεων και ρίψεων σταχτοαποθετήρων.
Ανεβήκαμε. Ανάψαμε τσιγάρο (ένα ο καθένας). Tρεις ταράτσες πιο πέρα, ένα ζευγάρι συνεισέφερε στη διαιώνιση του Homo Taratsatus. Aπό τότε ζήλεψα μια καλή ultra compact ψηφιακή για να την παίρνω μαζί μου στα πάρτι. Τέτοιο ρεπορτάζ, δεν ξαναχάνεται.
Στην επιστροφή, βάλαμε στο αυτοκίνητο Cohen και φάγαμε σουβλάκια από το βρώμικο στη Μαβίλλη. Tις μασχάλες μας τις αφήσαμε αξύριστες.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Wednesday, March 15

Ο Τζάγκερ για την Άννα


Σύμφωνα με δηλώσεις του στο έγκριτο περιοδικό «Τραγουδιάρες και Κυνοφιλία», ο Μικ Τζάγκερ θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ με t-shirt Άννα Βίσση, ανταποδίδοντας την ευγενική χειρονομία της τελευταίας χθες το βράδυ.
Eρωτηθείς για το πώς κρίνει συνολικά την Ελληνίδα Αιδοιό, απάντησε: «I like Anna a lot. Especially when she’s silent. And every time I see a Pepsi bottle, I think of her. Or was it a Coca Cola one? I’m not sure. You’ll have to ask Labis Livieratos about that».

PS. Τελικά, ο Ρακιτζής δεν ήταν και τόσο χάλια.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Tuesday, March 14

Τροχαίο σε κηδεία

- Καλός ο μακαρίτης. Θυμάμαι όταν τραβιόμασταν το ’88, πόσο ευγενικός και πρόθυμος ήταν. Με είχε γεμίσει στα δώρα. Και στο κρεβάτι; Ταύρος.
- Μια χαρά τα λες Ίνγκριντ μου. Και σ’ εμένα μου φέρθηκε σπαθί. Με πρόσεχε περισσότερο και από την ίδια τη γυναίκα του, τα δυο χρόνια που ήμασταν μαζί. Το 90 ήταν; Το 91; Θα σε γελάσω.
- Α, όλα κι’ όλα κορίτσια. Η αγαπημένη του ήμουν εγώ. Αφού να φανταστείτε ότι με έβαλε στο σπίτι του, με γνώρισε στη γυναίκα του και τα παιδιά του, λέγοντας ότι είμαι η καινούρια βοηθός του.
- Τώρα που τα τέζαρε πάντως, λυπάμαι την έρμη τη γυναίκα του. Τι κέρατο έχει φάει... Πάλι καλά που δεν πιστεύω στη Θεία Δίκη.
- Καλέ; Τι κάνει αυτός ο μουρλός με το βαν;
- Αααααααααα
-....
-....

Η είδηση εδώ

PS. O κυνισμός χωρίς γνώση και ευαισθησία είναι χυδαιότητα.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Πρόταση- τομή

Γιατί να μείνουμε μόνο στη σημερινή Hμέρα της Πίπας; Προτείνω τη 14η Απριλίου ως Ημέρα του Πρωκτικού, τη 14η Μαίου ως Ημέρα της Παρτούζας, τη 14η Ιουνίου ως Ημέρα του S&M, τη 14η Ιουλίου ως Ημέρα του Swinging, τη 14η Αυγούστου ως Ημέρα του Bondage, τη 14η Σεπεμβρίου ως Ημέρα του Fist Fucking, τη 14η Οκτωβρίου ως Ημέρα του One Night Stand, τη 14η Νοεμβρίου ως Ημέρα του Voyerism, τη 14η Δεκεμβρίου ως Ημέρα του Role Playing και τη 14η Ιανουαρίου ως Ημέρα του Τάντρα.
Τη 14η Φεβρουαρίου μας την καβάτζωσαν δυστυχώς κάτι ξενέρωτοι.

Περιμένω εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης και δημιουργικές πρωτοβουλίες για την προώθηση του Σκοπού.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Monday, March 13

Η Μενούνος μπαίνει ανάμεσα σε Σάκη- Κάτια


- Σάααααααακηηηηηηηηηηη
- Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
- Σάκηηηηηηηηηηηηηηηη
- Αφήστε κάτω το πουκάμισο ρε άτριχες
- Σάκη, ξύπνα σου λέω.
- Τι θες ρε Κάτια πρωινιάτικα και έβλεπα όνειρο ότι κάνω show στο Γουέμπλει.
- Σάκη, ζηλεύω.
- Μα δεν έχω τέτοιο τραγούδι. Να σου πω κανένα άλλο;
- Eννοώ ότι ζηλεύω πραγματικά. Και σταμάτα να κάνεις την πάπια.
- Πάλι τον Ψινάκη;
- Όχι. Ζηλεύω αυτή τη Mαρία Μενούνος. Κάπου διάβασα σε μια πολύχρωμη εφημερίδα ότι φλερτάρετε.
- Όχι ρε Κάτια. Απλά θα παρουσιάσουμε μαζί το Θεσμό.
- Άστ’ αυτά. Και γιατί πήγες στην Αμερική να τη δεις;
- Ήταν μέρος του deal μωρό μου. Super star είσαι κι’ εσύ. Ξέρεις. Στο κάτω- κάτω, δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις. Είσαι πολύ πιο όμορφη.
- Πες μου ότι είμαι και πιο έξυπνη.
- Κάτια, σταμάτα. Σ’ έχω ερωτευτεί.
- Επειδή είσαι μπερμπάντης, δεν θα σου ξαναφτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας. Και θα βγάλω και τις μπαταρίες από τον vibrtr- X13.
- Κάτια, θα πάρω τηλέφωνο τον Παρθένη να έρθει με το μαστίγιο. Και σου’ χει πει φαντάζομαι η Ναταλία πόσο δέρνει ο Παρθένης.
- Δεν συνεννοούμαστε. Θα βάλω Dream Show.
- Χμμ.. Ωραία ρούχα φοράει πάλι ο Ηλίας.
- Σάκη, σταμάααατα.
- Όπα, έκτακτο δελτίο.
- Ποια είναι αυτή η Μπούρμπουλια καλέ;
- Ε ρε με τι μαλακίες ασχολείται ο κόσμος...
- Πέστα μωρό μου. Όλοι κατωτάτου σ’ αυτή τη χώρα. Να σου ετοιμάσω το κερί για το στήθος;
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>