Friday, March 3

Μπρυζ
Τα περάσαμε όμορφα...

PS. Οι photos βγήκαν με μια Olympus F-100, στο "Landscape" και μετά έγιναν resize.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

"Σε μπεζάκι το έχετε;"

Ανεξάντλητη η δημιουργικότητα και αλάνθαστο το αισθητικό κριτήριο των Ελλήνων Εκδοτών- Art Directors του περιοδικού τύπου. Σήμερα είδα κρεμασμένα στα περίπτερα ένα κίτρινο, ένα ροζουλί και ένα λαχανί εξώφυλλο. Εύχομαι και σιέλ με κόκκινα πουά και μοβ ράχη.

PS. Ρε μπας και το concept είναι αποκριάτικο και μου διαφεύγει;
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Ξυπνάς μέσα μου το κήτος

"You and me baby, ain't nothing but mamals, so let's do it like they do on the Discovery Channel"

«Ο Μπάμπης ήταν καλός εραστής. Τον γνώρισα ανοιχτά των Σποράδων. Η χημεία ακαριαία. Ψηλός (10 μέτρα) και προικισμένος (60 πόντοι και βάλε). Νά’ σαι καλά αγόρι μου, όπου και να βρίσκεσαι. Σούζυ».

Ο Μπάμπης είναι μια αρσενική φάλαινα που χτυπήθηκε προχθές από διερχόμενο πλοίο κοντά στις ακτές του Πηλίου, την ώρα που πηδιόταν. Θάφτηκε με ειδικό τρόπο έτσι ώστε να εκτεθεί ο σκελετός του σε μουσείο. Σύμφωνα με ιχθυολόγο (δεν συγκράτησα το όνομά του από την εφημερίδα) το όργανο του Μπάμπη «ήταν σε πλήρη έκσταση» (65 εκατοστά το μέτρησε ο εν λόγω επιστήμονας) και κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν σε οργασμό όταν επήλθε το μοιραίο, γι’ αυτό και δεν πήρε μυρωδιά τι του έμελλε να πάθει.
Συμπέρασμα 1: Ο Μπάμπης γούσταρε τόσο πολύ να πηδάει τη Σούζυ, που την είχε ακούσει εντελώς.
Συμπέρασμα 2: Οι φάλαινες απολαμβάνουν το sex.
Συμπέρασμα 3: Οι φάλαινες την έχουν μικρή (αν ο Μπάμπης ήταν άνθρωπος με ύψος 1.80, το πουλί του θα είχε κατ' αναλογία μήκος 12 πόντους παρά κάτι).
Συμπέρασμα 4: Το επάγγελμα του ιχθυολόγου κρύβει εκπλήξεις.
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Monday, February 27

Αρπαχτή

78 ολόκληρα ευρώπουλα στοιχίζει το πιο φθηνό εισιτήριο για τη συναυλία τoυ ροκ σχήματος με την επωνυμία "rolling stones" στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που με τρία ευρώ λιγότερα ο γνωστός για τα αυστηρά του κριτήρια και την αισθητική του Έλληνας Πολίτης μπορεί να θαυμάσει το Γιουροβιζιονικό Yπερθέαμα (στον ίδιο χώρο). Μα ποιον νομίζουν ότι μπορούν να κοροιδέψουν οι αλήτες;
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>

Breaking News

Η Ακαδημία Αθηνών, κατόπιν ολιγόωρης συνεδρίασής της σήμερα το πρωί, αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το "Βραβείο Συνεισφοράς στον Εμπλουτισμό της Ελληνικής Γλώσσας" στην τηλεπαρουσιάστρια- πρώην σύζυγος του Πάριου- τα δόντια μου θέλουν σιδεράκια, κυρία Σοφία Αλιμπέρτη.
Η βραβευμένη ΤV περσόνα, σε μια αποστροφή του λόγου της, εκστόμισε το «Σας στενοχωριέμαι που φεύγετε» σε παίχτη του γνωστού ριάλιτι "Δοξοιστορία" (Φέιμ Στόρι).
Την τήβεννο (ξώπλατη με σβαρόφσκι) της κας Αλιμπέρτη έχει αναλάβει να σχεδιάσει ο Ρομπέρτο Καβάλι, ενώ η τιμητική πλακέτα θα απονεμειθεί "Δια Χειρός Κυριακού", υπό την υπόκρουση του «Στην Πάρο και στη Νάξο, εκεί θα ‘πα ν’ αράξω». Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η αλυσίδα καταστημάτων "Παρουσίαση", η οποία, προς τιμήν της κας Αλιμπέρτη, θα μετονομαστεί σε "Τηλεπαρουσίαση".
<Πατήστε εδώ για τη συνέχεια του κειμένου και της κουβέντας>